Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Uzman Doktor Arzu Akçay Çocuk Hematolojisi alanında sağlık hizmeti yürütmektedir. Acıbadem Atakent Hastanesi’nde sağlık hizmeti veren doktor İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini almıştır. Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde eğitimine devam eden Arzu Akçay şuanda uzman doktor ünvanı ile çalışmaktadır.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
id....
Kızıma yapılan ilik nakli öncesi ve sonrasında her türlü desteği veren bir hoca böyle hocaları bulmak günümüzde maalesef çok zor allah razı olsun kendisinden
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
2 oğlumun da G6PD enzim eksikliği vardı. Doktorumuzla görüştük ve bizimle çok iyi ilgilendi. Kendisinden çok memnun kaldık. Devlet hastanesinde böyle bir doktor bulmak gerçekten zor.
Y
ya...a
Telefon numarası doğrulandı
G6pd enzim eksikligi olan 2 oglum icin gorustugumuz doktorumuzdan cok memnun kaldik..siddetle tavsiye ederim..devlet hastanesinde boyle doktor bulmak cok zor..
Arzu Akçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Akçay, Çocuk Hematolojisi.
Arzu Akçay adresi nerede?Arzu Akçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Akçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Akçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Akçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Akçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Akçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Akçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Arzu Akçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Küçükçekmece civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar