Arzu Alagöz Samur Muayenehanesi
Hoşnudiye mah. İsmet İnönü 1 cad. No: 13 Yalçın Kılıçoğlu Plaza K: 6 D: 65, Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Randevu +17 daha fazla

Ağız Koruyucusu

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Diş Bakımı

Ortodonti Randevusu

Hoşnudiye mah. İsmet İnönü 1 cad. No: 13 Yalçın Kılıçoğlu Plaza K: 6 D: 65, Eskişehir

Arzu Alagöz Samur Muayenehanesi

07.10.1990 yılında Tekirdağ Çorlu'da doğdum. Hayatım boyunca İstanbul, İzmir, Van , Diyarbakır gibi şehirlerde ikamet ettim. Her şehirde gönül bağım olan insanlar biriktirdim. Diş hekimi unvanımı Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden , Ortodonti Uzmanı ünvanımı Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olarak aldım. 2019 yılında Sevgili eşim Recep Can Samur ile evlendim.

Arzu Alagöz Samur Ortodonti Muayenesi'nde, Eskişehir'de kendi kliniğimde hizmet vermekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Arzu Alagöz Samur adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle