Yayınlar:
1. Güven H., Çilliler A.E., Aldemir A., Katı Ş.D., Çomoğlu S.S. Multipl Sistem Atrofi:5 Olgu. Turkish Journal of Geriatrics 2013; 16 (1) 95-101
2. Aytaç E., Aldemir A., Çomoğlu S.S. Morton nöromaya bağlı ağrı nedeniyle diğer bacakta aşırı yüklenme sonrası gelişen stres fraktürlü bir olgu. Ağrı 2011;23(3):126-8
3. Aldemir A., Avşar F., Çomoğlu S.S. Radyolojik Belirtilerin Geç Dönemde Ortaya Çıktığı Varfarine Bağlı İntraserebral Hemoraji Olgusu. Türk Beyin Damar Hastalıkları Dergisi 2011 17:3; 107-10
4. Aytaç E., Aldemir A., Çomoğlu S. Karaciğer Hastalığına Bağlı Olarak Gelişen bir Parkinsonizm Olgusu. 2010;13(1):12-4.
5. Çilliler A. E. , Güven H., Aldemir A., Çomoğlu S.S. Tek Taraflı Ani İşitme Kaybı ve Anterior İnferior Serebellar Arter İnfarktı. Türk Beyin Damar Hastalıkları Dergisi 2015; 21 (1): 40-43
Ulusal kongrelerde sunulmuş posterler
İZOLE ESANSİYEL SES TREMORU: OLGU SUNUMU 2013
Arzu Aldemir¹, Tülin Birlik¹, Emrah Aytaç¹, Hayat Güven¹, Fatma Avşar¹, Selim Selçuk Çomoğlu¹
1-Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi 2. Nöroloji Kliniği
PRİMER PROGRESİF AFAZİ: OLGU SUNUMU 2013
Arzu Aldemir¹, Emrah Aytaç¹, Aslı Ece Çilliler¹, Hayat Güven¹, Tülin Birlik¹, Fatma Avşar¹, Selim Selçuk Çomoğlu¹
HASHİMOTO ENSEFALOPATİSİ: FARKLI KLİNİK ÖZELLİKLERLE PREZENTE BİR OLGU SUNUMU 2013
Hayat Güven¹, Arzu Aldemir¹, Tülin Birlik¹, Emrah Aytaç¹, Fatma Avşar¹, Selim Selçuk Çomoğlu¹
Akupunktur Tedavisi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
PRP
Video EEG
n....ç
1 senedir Arzu hocaya gidiyorum.15 yıldır migren hastasıyım benimle bu kadar ilgilenen bir doktor hiç görmedim. Hastalarıyla iletişimi cook kuvvetli herseyi en ince ayrıntısına kadar cevaplıyor. Bana 3 kez migren botoksu yaptı.şuan eski halime göre gayet iyiyim baş ağrılarımın sıklığı azaldı şükürler olsun ama daha tedavim bitmedi buna bile şükürler olsun. Kesinlikle arzu hocayıı herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla gidebilirler.
n....̇
Şiddetli baş ağrısı şikayeti ile gitmiştim Arzu Hanım'a, gerekli tetkikler yapıldıktan sonra migren tanısı konuldu. Gittiğimde ciddi baş ağrıları yaşıyordum verdiği ilaç ile oldukça rahatladım, tedavim devam ediyor. İnternetten kurumun hekimlerini inceleyerek tercih etmiştim kendisini. Çok ilgili ve çok memnun kaldım kendisinden. Çevremde de ihiyacı olanlara öneriyorum
mu....
Huzursuz bacak sendromu ve uyku apnesi ile ilgili ayağımda mevcut titremeler ve sancılar sebebiyle uzun yıllardır sayın doktorum arzu hanimla çalışıyoruz ve sonuçlardan bir hayli memnunum konusunun uzmanı olarak kendi sine teşekkür ediyorum
ha....
babamı getirmiştim alzaymır hastası çok güzel ilgilendi uyguladığı tedavi ve ilaçlardan çok memnun kaldık ara ara kontrole de geliyoruz kendisine teşekkür ederiz...
Arzu Aldemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Aldemir, Nöroloji. Size Arzu Aldemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Esd (Sedimantasyon), Migren Botoksu.
Arzu Aldemir adresi nerede?Arzu Aldemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskibağlar, Hoşnudiye Mah, Acıbadem Sk. No:19 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Aldemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Aldemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Aldemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Aldemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Arzu Aldemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Aldemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Aldemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Aldemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Arzu Aldemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Aldemir hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Aldemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Groupama Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türk Exim Bankası, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Nörologlar