Bipolar Bozukluk Tedavisi
Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Psikiyatri Randevusu
Mansuroğlu Mahallesi, Çolakoğlu Plaza, 288/6 Sokak No:1 Kat:3 Daire:9 Bayraklı/ İZMİR (Seans Süresi 50 dakikadır ), İzmir
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. Arzu Dalmış
Psikiyatri ihtisası yanısıra dinamik yönelimli psikoterapi, bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapi, aile terapisi, kişilerarası ilişki psikoterapisi, bağımlılarda motivasyonel görüşme teknikleri, EMDR eğitimlerini tamamlayan Arzu Dalmış’ın, bilimsel dergilerde yayınlanmış birçok makale ve kongre sunumları bulunmaktadır (Yayınları Dalmış ve Kitiş soyadlarıyla aranmalıdır).
Psikiyatrist olarak Kars ve İzmir’de kısa bir süre çalıştıktan sonra 2010 yılından itibaren Türkiye’nin en büyük ruh sağlığı hastanelerinden biri olan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde 12 yıl görev almıştır. Bu süreçte hastane görevlerinin yoğun olması nedeniyle akademik çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Arzu Dalmış klinisyenlik alanında ciddi deneyimler kazanarak 2022 yılında devlet memurluğu görevinden ayrılarak, aldığı terapi eğitimlerini klinik deneyimleriyle birleştirip danışanlarına daha iyi hizmet verebilmek için İzmir’de kendi muayenehanesini açmıştır. İnsanın bedenindeki tek hastalığın “zihin” olduğuna inanan Arzu Dalmış, terapinin gerçek başarısının, danışanın iş birliğine ve çabasına bağlı olduğunu düşünmektedir.
Mesleğinin yanısıra sporla da ilgilenen Dr Arzu Dalmış aynı zamanda lisanslı binici olup engelli atlama alanında resmi müsabakalarda birçok derece almıştır ve kendisi gibi lisanslı binici olan bir erkek çocuk annesidir.
(Seans Süresi 50 dakikadır )
h....b
15 yıldır aralıklı devam eden anksiyete bozukluğu şikayetime eklenen depresyon sonucunda kendisi ile danışma sürecine başladık, çok kısa sürede kök nedene inmeyi başarıyor ve etkili açıklamalar yapıyor. Danışma sürecimiz devam edecek çok kıymetli bir hekim,mental sağlık ihmale gelmez online veya yüzyüze farketmez mutlaka Arzu Hanım'a bir danışın derim.
tü...ç
Sıcak ev ortamı. Doğru yaklaşım. Odaklı dinlemesi sizi çok rahatlatıyor. Ben konuyu dağıtıp konudan kopuyorsam çok özenli ve dikkatli bir şekilde beni konuya geri getiriyor. Bu da beni çok iyi dinlediği ve kontrolün kendisinde olduğunu gösteriyor. Böylece ben de çok rahat ifade ediyorum kendimi. 4 aydır beraber çalışıyorum Arzu Hanımla ve ilk günkü benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var. Bu da aynı orantıda eşime ve oğluma da yansıdı elbette. Ve şimdi çok daha mutluyuz hepimiz. İyi ki yolumuz kesişmiş Arzu Hanımla. Bendeki Psikiyatr sadece ilaç verir çok dinlemez algısını yok etti. Aksine doktor olması vesilesiyle ruhsal ve fiziksel durumumu çok iyi analiz edip çok doğru tedaviyle beni ve ruhumu tedavi etti. Ben ve ailem ona minnettarız.
Anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum 10. ayımdayım baya bir ilerleme kat ettim tavsiye ederim
or...z
Yaklaşık 4 yıldır evden dışarı çıkamıyorum ve çok fazla korkulularım vardı Arzu hanımla tanıştıktan sonra hastalığımdan eser kalmadı sadece 5 gün içinde bu hastalığımı hiç yaşamamış gibiyim panik atak rahatsızlığı olan kişilerin kesinlikle arzu hanıma ulaşmalarını tavsiye ediyorum
me...i
Arzu hanimi tanimis olmaktan dolayi kendimi cok sansli huzurlu ve guvende hissettim arzu hanimin yanina gitmeden once sonbaharda yapraklari dokulen agaclar gibiydim yanina gidip randevudan ciktigim zaman ise ilkbaharda yapraklari yeseren agaclar gibi olmustum kendisine samimiyetinden ictenliginden hassasiyetinden dogalligindan dolayi coook tesekur ederim ve basarilarinin daimi olmasini temenni ederim
Arzu hanım işinde gerçekten çok başarılı biri ilk seanstaki mutsuzluğumla şu anki seanslardaki kendi güvenen kendini sevmeyi öğrenmiş mutlu kadın arasında çok çok fark var. Sürecimiz devam ediyor ve cok memnunum. Özellikle sizin fark edemediğimiz ama sizin hayatınıza dokunan farkındalık oluşturan tespitleri çok kıymetli.
b....z
2 aydır Arzu hanımla görüşüyorum, bu kadar kısa bir süreye rağmen bana doğru tedaviyi uyguladığını ve psikoterapi kısmının da çok olumlu ilerlediğini düşünüyorum. Bugünkü seansımızda kendisi de gösterdiğim gelişimi çok takdir etti ve bu da bana daha önce uzun süre uğraştığım, çözemediğim sorunların aslında doğru kişiyle ne kadar kolay çözülebileceğini gösterdi. Kendisine profesyonelliği ve yönlendirmeleri için teşekkür ediyorum. Daha ilk görüşmemizde bile bana OKB teşhisini koyarken duygu durumumu ve yol haritamı çok iyi belirledi, kafamdaki soru işaretleri ve belirsizliklerin azalmasında çok yardımcı oldu. OKB, anksiyete gibi konularda kendisine kesinlikle güvenebilirsiniz.
Yeniden hayata başladım, yeniden yürüdüm, uzun süreden sonra güneşi tekrar gördüm, unuttukları mı tekrar hatırladım daha güçlüyüm daha iyiyim. Hayata tutunmama sebep olan, mücadeleyi, sağlıklı düşünmeyi, unutmayı, hatirlamayi, tek başıma da olsa güzel yaşamayı bana geri kazandıran Arzu hanıma sonsuz teşekkürler.
Hasta
Yaklaşık 6 aydır doktorumuzun kontrolündeyim. Hastaya yaklaşımı teşhisi ve tedavisinde oldukça başarılı bir doktor. Tedaviye ilk başladığımızda oldukça kötü durumdaydım. Takıntılı davranışlarım ve düşüncelerimden kurtuldum. Hem kendimi daha iyi hissediyorum hem de ailemle olan ilişkilerimi düzelttim.
s....a
Arzu hanimla 7 yil once agir bir deproson sonuncunda tanistik onu tanidigim icin cok sansliyim kisasurede toparlandim ayrica oglumunda doktoru onun guven veren konusmalari beni hep etkilemistir kendisine sukran borcluyum
Arzu Dalmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Dalmış, Psikiyatri. Size Arzu Dalmış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Şizofreni Tedavisi, İlişki Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çift Terapisi, Yas Terapisi, Vajinismus Tedavisi, Cinsel Terapi, Cinsel İktidarsızlık Tedavisi, Varoluşçu Psikoterapi.
Arzu Dalmış adresi nerede?Arzu Dalmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi, Çolakoğlu Plaza, 288/6 Sokak No:1 Kat:3 Daire:9 Bayraklı/ İZMİR (Seans Süresi 50 dakikadır ) İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Dalmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Dalmış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Dalmış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Dalmış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Arzu Dalmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Dalmış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arzu Dalmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Arzu Dalmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Dalmış hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Dalmış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler