Ameliyatsız Yüz Germe
Siğil Tedavisi
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
gö...e
Sizin icin neler neler yazilmaz ki ayagimdaki sigil icin karsilstim kendisiyle 2-3 kez de kontrol araciligiyla tekrar tekrar gittim kendisine yani nerdeyse iyi ki sigil cikmis da Arzu hanimla tanismisim dedim pandemi olsa da maskeniz de olsa o gulen yuzunuzu ve o guzel enerjisini kesinlikle hissettiriyor. Bundan once cok dr gezdim bitmek bilmeyen egzamalarim yuzunden onun ocin de cozum bulunmus en kisa zamanda o tedaviyedr baslayacagim. Cok tesekkurler hersey icin.
g.....
Eger ciddi bir probleminiz varsa kesinlikle gitmelisiniz. 9 yildir ayni problem yuzunden gezmedigim yer kalmadi. Ama Arzu hanim cok samimi ayni zamanda cok profesyonel biri olarak sorununuza cozum bulacaktir bundan eminim. Sesindeki kararlilik ve gulen yuzu harika. Kesinlikle oneririm :))
fa...8
Alanında oldukça iyi bir doktor. Usanmadan her sorunuzu cevaplaması ve nokta atışı tedavi kürleri uygulaması fark yaratıyor.
ni....
Rahatsızlığım konusunda beni çok rahatlattı. Bütün sorularımı sabırla cevaplandırdı. Kapsamlı ve titiz bir şekilde muayene etti. Kendisine çok teşekkür ediyor iyilikler diliyorum..N.Arat
Arzu Hanım hem kızımın hem de benim doktorum. Bize dermatolojik olarak bütün dertlerimize iyi geldi. Hem çok anlayışlı hem çok iyi bir dinleyici. Doğru ilaçlar verip doğru tedavi uyguluyor. 3-4 senedir hastasıyız ve çok memnun memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
ş.....
Arzu Hanım ailece doktorumuz. Çocuklarıma ve bana yaptığı işlemlerden çok memnunuz. Çok yardımcı olan bir doktor. Tanı ve tedavide mükemmel sonuçlar alıyoruz, üzerine bu alanda doktor tanımıyorum. Herkese tavsiye ederim kesinlikle. Yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
öz....
Hayatımda tanıdığım en harika dermatoloji uzmanı. Her şeyi bilinçli olarak yapıyor, hastasına değer veriyor, kibar, ne yapılması gerektiğini çok iyi bilen uzman süper bir doktor. Ondan başkasını tanımıyorum. Herkese tavsiye ediyorum kendisini.
Arzu Hanım çok iyi bir doktor. Ne yaptığını çok iyi bilen, donanımlı ve tecrübeli bir doktor. Çok doğru kararlar veriyor ve uygulamarında çok başarılı. Hastası olduğum için çok mutluyum herkese tavsiye ederim.
em...n
Benim ayak baş parmak tırnağım batıyordu. Aylarca çok ağrısını çektim, ayakkabı giyemedim. Karda yağmurda sandalet ile gezdim. Doktortakvimi sitesi sayesinde Dr Arzu Hanıma ulaştım, randevu alıp muayeneye gittim,çok nazik ve ilgili davrandı kendisine çokk teşekkür ediyorum 10 dk.lık bir operasyon ile sorunumdan tamamen kurtulmamı sağladı, üstelik ne ağrı ne acı hiç çekmedim, tırnağım çok kısa sürede eski sağlığına kavuştu. Alanı ile alakalı tüm sorunlarımda kendisine güvenle gideceğim ve kesinlikle tavsiye edeceğim..
la...5
Arzu Hanım bir doktor olarak oldukça yetkin ve ilgili. Kendisini güleryüzlü ve canayakın bulduğumu da söylemeliyim.Hastalığa ve hastaya yaklaşımın beğendim.
Arzu Görgülü Eraslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Görgülü Eraslan, Dermatoloji. Size Arzu Görgülü Eraslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Cilt Yenileme, Dolgu, Kriyoterapi, PRP, Mezoterapi, Cilt Bakımı, Kimyasal Peeling, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu.
Arzu Görgülü Eraslan adresi nerede?Arzu Görgülü Eraslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Şehitleri Cad. No:140 Alsancak İzmir
- Kültür Mahallesi 1389.sokak Rahmi Zallak Apt No: 9 / 1 Alsancak İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Görgülü Eraslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Görgülü Eraslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Görgülü Eraslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Görgülü Eraslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Arzu Görgülü Eraslan hangi dilleri konuşuyor?Arzu Görgülü Eraslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arzu Görgülü Eraslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Görgülü Eraslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Görgülü Eraslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Görgülü Eraslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Arzu Görgülü Eraslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Görgülü Eraslan hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Görgülü Eraslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar