ga...
4 sene önce yaptırmıştım. 2 kez aynı diş için gittim. Yaptığı diş bir süre sonra kırıldı. Tekrar gittim amalgam ile doldurdu gülünce görünüyordu. Bir kaç ay sonra Mısır yerken dolgu bildiğin damağıma kadar açıldı. Şimdi protez öneriyorlar. Daha 29 yaşındayım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
h....ç
Alt sağ ve sol taraftaki birer azı dişimde kırık oldu. Kendiliğinden kenarlarından küçük bir parça kırıldı. Yemek yemek için bastırdığımda inanılmaz bir acı ve sızı oluyordu. Normal zamanda ağrı sızı yoktu. Bugün Arzu hanımın muayenesine gittim. Çürüme olduğunu ve dolgu yapılacağını söyledi. Toplam muayene ve dolgu işlemleri 15-20 dk içinde bitti. İlgili bir hekim. Sadece biraz hızlı. İşini yaparken hızlı olması zaten güzel bir şey. Ama muayene ve tedaviye hemen anında karar verilip hemen bi anda tedavide buluyorsunuz kendinizi. Kesinlikle kötü bir muamele ile değildi ama. Bu hız da muhtemelen çalışma şartlarının hızlı hızlı hastaların işlemlerini halletmeleri gerekmesinden diye düşünüyorum. Sorduğum her soruya nezaketle ve sabırla cevap verdi. Yaptığı işlemi açıkladı güzelce. İğne ile o kısım uyuşturuldu(acımıyor). Çürük temizlendi, gerekli ilaçlarla dezenfektesi yapıldı. Amalgam dolgu yapıldı. Kendisi onu önerdi. Ve uğurlandım. Aynı anda iki dişi dolgu yapılmadığını söyledi. Bir ay kadar sonra diğer dişim için gideceğim. Ben kendisinden ve ilgisinden memnun kaldım. Korona önlemleri dolayısıyla her işlem yapılmıyordu. Ancak benim gibi korkudan tir tir titreyerek giden biri için çok çok rahat bir deneyimdi. Dolgu sırasında zaten acı vs yok. Sonrasında ağrı olabilir demesine rağmen çok şükür henüz ağrım yok. Tüm herkese geçmiş olsun.
ya...e
Diş ağrım sebebiyle gitmiştim. Diş taşlarını güzelce temizledi ve ilgilendi. Kendisi çok kibar ve ilgili bir doktor
Arzu Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Gürbüz, Diş Hekimi.
Arzu Gürbüz adresi nerede?Arzu Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbni Sina Mah. Sürmeli Sok. Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Arzu Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri