Psikiyatri Randevusu
Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Farilya İş merkezi No:8,, Ankara
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Can Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Can Psikoloji
Pek çok kuruma gönüllü eğitimler verdim ve halen Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin sağlık topluluğunda başkan yardımcılığı yapmaktayım. CİSED-CİSEF (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği ve Federasyonu) yönetim kurulunda yer almaktayım. Düzakın Psikoterapi Merkezi ve Atılım Üniversitesi işbirliğinde yürütülen aile danışmanlığı derslerinin bir kısmını vermekteyim.
Cok aktif bir dinleyici, gorusme ortamim cok samimiydi beni cok iyi anlayip oyle kilit noktalara dokunduki gercekten cok rahatladim. Dusunemedigim veya dusunemeyecegim farkli pencerelerinde oldugunu olacagini empatik yaklasimlariyla bulmama yardimci oldu.
Erişkin dikkat eksikliği problemi nedeniyle oğlum için Arzu hocama başvurdu. İlgisi ve özenli değerlendirmesi ile kaygı bozukluğu olduğunu anladık. Tedaviden sonra günlük hayattaki sorunlarının pek çoğu çözüldü
Toplum ve aile baskısı sebebiyle oluşan cinsellik ve ilişki ile olan bazı problemlerin Arzu Hocamın yardımları ile gelişti. Tüm ilişkilerimin gidişatını değiştiren bir adım oldu. Ve bunlar Arzu hocam ile ilerlemem sayesinde oldu. Onun desteği ve öngörüsü ile bu süreci kolayca atlattım. Destekleri sayesinde şu anda uzun süredir güzel bir ilişkim var.
h....a
Arzu hanımın iletişimi, güleryüzülüğü ve süreç boyunca desteği sorunlarımın çözümüne çok büyük katkısı oldu.
Arzu Hanım çok güler yüzlü, samimi ve destekleyici bir psikiyatr. Sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu, bakış açımı genişletti.
s....z
Arzu Hoca ile bir yakınım aracılığıyla tanıştım. Kendisinden yaklaşık sekiz aydır destek almaktayım. Sürecin en başından bu zamana kadar epey bir yol kat ettik ve çok memnun kaldım bu süreçte yakın çevremden destek almak isteyen bir çok yakınıma da referans oldum. Arzu Hocayı herkese tavsiye ediyorum.
ha...i
Deprem sonrası annemi götürdüm. Biz çok memnun kaldık,annem her geldiğinde görmek istiyor hocamızı. Verdiği ilaçlar çok rahatlattı, hatta kronik hastalıklarına bile iyi geldi.Hem iletişimde hem alanında on numara bir doktor. Rahatlıkla herkese tavsiye ederim.
d.....
Arzu Hanım, olaylara bakış acımı değiştiriyor ve kendimi çok daha iyi hissetmemi sağlıyor. Verdiği ilaçlar nokta atışı ilaçlar bu anlamda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Yaklaşım tarzı çok içten ve anaç buda ona güvenmemi sağlıyor.
so...
Sorunlarımı benden daha iyi farkeden, hızlı ve detaylı bir şekilde problemlerimi çözen doktorum. İlaç düzenlemesi de yaptı çok çok memnunum böylesine doktor çok nadir bulunur.
se...
Her seansta inanılmaz huzur bulduğum, kendimi tüm çıplaklığıyla açabildiğim, bazı durumlarla yüzleşmek zorunda kalırken bile desteğini hissettiğim, iyileşme sürecinde yanımda bir güç olduğunu hissettiğim canım doktorum.
Arzu Hisarvant isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Hisarvant, Psikiyatri. Size Arzu Hisarvant tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi.
Arzu Hisarvant adresi nerede?Arzu Hisarvant şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Farilya İş merkezi No:8, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Hisarvant isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Hisarvant online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Hisarvant isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Hisarvant, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Arzu Hisarvant hangi dilleri konuşuyor?Arzu Hisarvant ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arzu Hisarvant isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Hisarvant tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arzu Hisarvant hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Arzu Hisarvant hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Hisarvant hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Hisarvant tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler