Bademcik Ameliyatı
Horlama Cerrahisi
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
CE Cerrahi Tıp Merkezi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Muş Varto Devlet Hastanesi: 2012-2013
Ödemiş Devlet Hastanesi: 2013- 2015
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi 2015- 2017
Özel Centrium Tıp Merkezi 2017 - 2018
Hisar Intercontinental Hospital ve Acıbadem Kadıköy- Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde part time KBB Hekimliği
Meditime Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Medient Kbb Tıp Merkezi
mh...a
Çocukluğumdan beri nefes almakta güçlük, alerji, kemik eğriliği gibi sebeplerle birçok hekime gittim. Arzu Hanım'a, burun içindeki damarlarda oluşan çatlama sonucu durmayan kan sebebiyle acilen ve şans eseri gittim. Açıkça ifade edeyim ki uzmanlığı ve iletişimiyle büyük bir güven verdi. Burun içine gümüş nitrat vb. işlemlerle ve işi şansa bırakmayacak şekilde net müdahaleler yaptı. O kadar içten ve özverili bir tedavi yaklaşımı sergiledi ki kendi derdimi unutup onun yorulmuş olmasına üzüldüm, kendisine bunu ifade ettiğimde tevazuyla, bunun kendisinin görevi olduğunu söyledi. Şu anda çok iyiyim. Böyle kıymetli hekimler iyi ki varlar. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
mü...e
Çocukluğumdan beri korktuğum ve ertelediğim bademcik ameliyatımı Arzu hocamın sağladığı güven sayesinde sonunda yaptırdım. Bademcik uyku apnesi ve küçük dil operasyonu yapıldı. Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi ve konuşmaları ile çok fazla güven verdi. Çok şükür şuanda Arzu hocam sayesinde hayat çok daha konforlu :)
me...
Merhaba
Dr Arzu hanımın ameliyatda çaba göstermesiyle en iyi doktorlardan biri olarak görüyorum.
Şuan burnumun rahat nefes alması ve estetik olarak çok iyi başarılı oldu. Dr.Arzu hanım ELİ ÖPÜLECEK DOKTORLARDAN biridir.
bu...k
Çok uzun zamandır gittiğim her doktor tarafından ameliyat olmam gerektiği söylenmişti, son olarak gittiğim doktor Arzu hanım sayesinde ameliyat için gerekli güveni sağladım, güler yüzü ve uzman doktorluğu sayesinde güzel bir buruna kavuştum, kendisine çok teşekkür ederim.
ö....k
Burnumdaki deviasyon sebebiyle muaynesine gittiğim ve ameliyatımı yapmasına karar verdiğim doktorum.
Sorularıma empatiyle ve büyük bir güvenle yanıtlaması daha aklımdakileri söylemeden sağlık odaklı tutumu, önerileri bütün endişelerimi almıştı benden.
Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı eli çok hafif.
y.....
alerjiden kaynaklı burun etlerimde şişmeler vardı. yıllardır doğru dürüst nefes alamayıp sürekli baş ağrısı çekiyordum. bir de burun sırtıma hafif bir törpü istiyodum. ama hangi doktora gittiysem içime sinmemişti. arzu hanıma muayeneye gittiğimde, davranışı, tavrı, içtenliği ve yapacağı işlemin detaylı anlatımını görünce tamam dedim ve direkt ameliyatımı yaptı. çok memnunum burnumdan, rahatlıkla nefes alabiliyorum. iyi ki arzu hanımla bu yolculuğa başlamışım. artık bütün kbb sıkıntılarımda kendisine gideceğim.
Arzu Hanıma İncirli Ethica hastanesinde Bademcik ameliyatı oldum inanılmaz rahat bir şekilde atlattım gerek ameliyat öncesi teşhisi, konuşması beni çok rahatlattı ki pek çok doktorla görüşmeme rağmen arzu hanımla görüştükten sonra ameliyat olmaya karar verdim ameliyat günümde bile yanıma gelip esprilerle üzerimdeki gerginliği almaya çalışmasından bahsetmiyorum bile. Ameliyattan sonraki sürecim çok rahat geçti hiç bir sorun yaşamadım iyileşme sürecim bile çok çok hızlıydı ağrım sızım çok olmadı kesinlikle kendisini herkese tavsiye ediyorum. Kendisi çok güler yüzlü, çok tatlı, enerjisi yüksek birisi teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.
t.....
Arzu hanıma eşimin nefes alamama problemi için gittik. Eşime deviasyon ameliyatı ve konka işlemi yaptı. Detaylı bilgilendirmesi, ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgisinden çok memnun kaldık. Yorumlara güvenerek kendisini tercih ettiğimiz için çok memnunuz.
co...n
Ben yıllardır rahat nefes alamamakla uğraşan ama korkusundan sebeb ameliyay olamayan biriydim.. taki arzu hocayla tanışana kadar ..nefes alamamla ilgili bütün tetkikleri yaparak detaylı inceleme sonucunda teşhisi koyup aileden birisi gibi ilgilenip anlatıp ameliyat olmaya ikna etti.ve 31.03.2021 de burun içi deviasyon ameliyatı sinüs ameliyatı konka ameliyatını yaptı eli muhteşem hafif bir hekim ..ilk muayenemi 03.04.2021 de yapıp tamponlarimi aldı.muhtesem bir insan eli çok hafif ilgili alakalı hastasıyla arkadaş gibi güven veren bir hekim...Allah yolunu bahtını açık etsin umarım ilerki zamanlarda doç olduğunu prof olduğunuda görmek nasip olur ..tanıdığım bütün akraba ve arkadaşlarıma gözüm kapalı tavsiye edebileceğime emin olun.iyiki varsınız iyiki tanıştık iş ve aile hayatında size başarı sağlık mutluluk ve huzur dilerim..güzel insan ....
m....ş
İlk randevum ve muayene sürecinde keşke her alanda uzman olsa diye düşündüğüm doktordur kendileri...İlgisi, alakası ve vermiş olduğu güven ile kendimi ameliyathaneye hiç tereddüt etmeden atmış bulundum ve taş olan tükürük bezim alındı. Operasyonun üzerinden yaklaşık bir ay geçti ve şikayetlerimden kurtuldum. En nihayetinde doktor doktor dolaşmaktan keyif almadığım için ilk tercihimde kendisi ile karşılaşmaktan ve sorunsuz bir şekilde normal hayatıma dönmekten oldukça memnunum. Dolayısıyla kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum.
İnsana verdiği değer gösterdiği saygı itibari ile sayılarının artması dileğiyle...
Not: İlk ameliyatımdı ve narkoz ile de ilk tanışmamdı. Ve şiir gibiydi.
Arzu Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Öz, Kulak Burun Boğaz. Size Arzu Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Bademcik Ameliyatı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi.
Arzu Öz adresi nerede?Arzu Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gökevler Mh. Adnan Kahveci Bulvarı No: 23 Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Öz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Arzu Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Öz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Öz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Arzu Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları