Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi
Yenişehir Mahallesi, Eski KOSGEB Binası, Demokrasi Caddesi, No:65, Kat:2, D:6, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit

Bebek Sünneti

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Sünnet

Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi

1971 Ankara doğumluyum. Aslen Artvin Şavşatlıyım.Uzakta olsamda Şavşat tutkunuyum.
Babamın mesleğinden dolayı ilkokulu Ankara Şentepe lkokulu ve Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulunda okudum.
Ortaokulu Kars Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda okudum.
Liseyi Kars Alpaslan Lisesi ve Kayseri Fevzi Çakmak Lisesinde okudum.
1988 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım .1 yıl hazırlık sınıfı olmak üzere inanılmaz dostluklarla ve Eciyes Üniversiteli olmanın gurur ile 1995 yılında mezun oldum.
Mecburi hizmetime Yozgat Kadışehri Sağlık Ocağında başladım. 1 yıl sonra Yozgat Çandır Sağlık ocağın tayin oldum ve Sağlık Grup Başkanı olarak 2 sene çalıştım.
1998 yılında Ankara Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servisine tayin oldum ve 3 yıl Acil Hekimi olarak çalıştım.
2001 yılında TUS sınavında Kocaeli Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Bölümünü kazanarak Kocaeline geldim.
2007 yılında Çocuk Cerrahisi Uzm. olarak Gaziantep Çocuk Hastanesine atandım. Hayatımın en keyifli dönemini 2 sene Gaziantep' de geçirdim. 1 yıl Başhekim Yardımcılığı görevinde bulundum.
2009 yılında eş durumu ile Kocaeline tekrar döndüm .Kocaeli Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde göreve başladım. Sonrasında Seka Devlet Hastanesine ve Derince Eğitim Hastanesine bağlanan hastanede 2018 yılına kadar çalıştım.
2010 yılında anne oldum. 9 yaşında bir kızım var.
26 sene hekimliğin çeşitli kademelerinde çalıştıktan sonra özellikle kızım olduktan sonra hekimliğe hayata bakış açım değişti ve şimdi gönlümdeki gibi hekimlik yapabilmek için Cerrah Annenin Yıldızlarına daha iyi hizmet verebilmek için muayahane açtım.2019 dan itibaren muayenehanemde YILDIZLARIMLA birlikteyiz.

Makaleler

O
Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

11 aylık oğlumuzun sünneti çok başarılı ve kolay geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Çok korkarak gittim ama mükemmel bir doktordu o kadar gülen yüzlü bir doktor ki kesinlikle tavsiye ederim. Çocuğunuzun güvenli ellerde olduğunuzu bilmenizi isterim. Çok güzel bir sünneti hatırasıydı

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

8 yaşındaki oğlumu sunnet yaptırdım güler yüzlü sabırlı işini iyi yapan bir doktor.Sunnet sonrasında telefon ile ne zaman arasam yanıt verip bilgilendirdiler. Daha sonra 2.5 aylık oglumu da Arzu hanıma sunnet yaptırmaya karar verdik.İşini çok iyi yapan psikolojik olarak destek veren profesyonel bir doktor. Her zaman sabırlı yaklaşımı ve aynı sakın tavrı ile anneyi ve çocuğunu rahatlatan sakinleştiren harika bir doktor.Arzu hanım ve ekibi iyi ki varlar.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Sizinle tanışmak büyük keyifti. Teşekkür ederiz.

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Çok ilgili bir doktor.Sünnetimiz sorunsuz ağrısız geçti.

Teşekkür ederiz.

Ş
Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Arzu Hanım ve ekibi ön görüşmeden sünnet bitimi ve sonrasına kadar gerçekten çok profesyonel bir şekilde süreci yönetiyorlar. Arzu hanımın çocuklarla iletişimi inanılmaz. Benim çocuğumun hastane ve doktor fobisi olmasına rağmen hiç sıkıntısız süreci geçirdik. Öncelikle çocuğa süreci onun anlayacağı şekilde anlatıyor ve güven oluşturuyor. Aynı şekilde aileyede açıklamalarını yapıyor. Sünnet günü geldiğindede herşey anlattıkları gibi sıkıntısız oldu. Oğlum playstation oynarken sünneti gerçekleşti. Gayet rahat bir şekilde geçti.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Ne mutlu bize. Nazik yorumunuz için teşekkür ederiz.

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Oğlum 3 aylıkken sünnet için gittiğimizde işlerimiz çok hızlı ve sorunsuz ilerlemişti, sonra hızla kilo alımı arttı yapışıklık oldu her gittiğimizde aynı ilgiyle endişelerimizi giderdi. Gerek iletişimi gerekse pratik uygulamalarıyla çok memnun kaldığımız bir hekim

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Oğlumuz 2 aylıkken böbrek genişlemesi olduğu için sünnet yaptırmaya karar verdik. Çok tedirgindik fakat Arzu Hanım ve ekibi gerçekten çok tecrübeli ve ilgililer. Tüm sorularımıza anında yanıt aldık. Operasyon sırasında da oğlumuzun yanındaydık hatta emzirdim bile. Sonraki günlerde de her an ulaşabildik bakım ile ilgili hep yardımcı oldular. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz… İyi ki Arzu Hanım.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Güzel tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkür ederiz. İyi ki yollarımız kesişmiş

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Ekip çalışması ile hassasiyetle empatiyle sürekli işlem esnasında ve sonrasında eksiksiz bilgindirme ile 4 aylık bebeğimizin sünnet işlemini tamamladık be işlemde ne sonrasında herhangi bir komplikasyon ile karsılasmadık sürecimiz gayet güzel ilerledi

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

GÜZEL FİKİRLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ İYİ Kİ SİZİ VE MİNİK BEBİŞİNİZİ TANIMIŞIZ :)

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

2 buçuk yaşındaki oğlumun sünnetini gerçekleştirdik. Arzu hanım çok güler yüzlü açıklayıcı karşıladı sünnet esnasında ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadık ağrı dahi olmadı.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

NE MUTLU BİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ :)

Konum: Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi Sünnet

Çok profesyonel bir ekip. Çocuğumuz beklediğimizden daha hızlı iyileşti. Aynı gün hiç sünnet olmamış gibi hayatına devam edebildi.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ İYİ Kİ YOLLARIMIZ KESİŞMİŞ :)