Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı
Sayın Prof. Dr . Arzu Pampal için şehir dışından geldik. Kendisinin hem alanında uzmanlığı hem çocuğumla direk iletişime geçerek ilgilenmesi ve inmemiş testis ameliyatında gösterdiği titizliği ile ulkemizin iyi doktorlarindan olduğunu gördük. Yaptığı operasyon sonrasında da öncesinde de iletişime direk geçerek gerekli bilgileri edindirdi bize. Rutin kontroller için iletişimde kalicaz ve gerekli zamanlarda kontrollere de severek gelicez.
Hasta
Hocamızla bugün kızımda vajinal yapışıklık şikayeti olduğu için tanıştık alanında çok iyi ,samimi ,güler yüzlü bir hekim teşekkür ediyoruz kendisine
nu...
Harika bir insan harika bir doktor. İşini bu kadar ciddiye alan, iyi yapan, hasta ve hasta yakını ile empati yapabilen ve daha bir çok güzel özellikleri kendinde barındıran, oğlumun apandisiti patlamak üzere iken el muayenesi ile anlayıp hemen müdahale eden kişidir.
Arzu Pampal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Pampal, Çocuk Cerrahisi.
Arzu Pampal adresi nerede?Arzu Pampal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Pampal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Pampal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Pampal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Pampal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Pampal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Pampal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Arzu Pampal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.