H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan, Adana
z....ç
11.05.2023 tarihinde Adana Şehir Hastanesine Annemin ciğerindeki su birikmesi için gittik Arzu Hanıma. Bu kadar şeker bu kadar tatlı bir doktor ile karşılaştığımız için çok memnun olduk. Yakından ilgilendi. Hastalık ile ilgili sorularımızı cevapladı. Bu gerçekten benim için çok önemliydi. Çünkü hasta ve yakınları doktorlara soru sorarken çekiniyor. Ya tatmin etmeyen cevaplar ya da zorla verilen cevaplar oluyor. Arzu Hanımın ise hastaları ile muhteşem bir iletişimi var. Tedavi için sürekli kendisini tercih edeceğim artık. Yorumlara bakarak Arzu Hanımdan randevu almıştık. Bu yorumu yaparken bizden sonra gidecek olan hastalar için öneri olması için yazıyorum. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
ça...k
iyi bir dinleyici tedavi yöntemleriyle insanlara bakış açısıyla mükemmel şekilde işini yapıyor çok memnunm herkese tavsiye ederm kendilerne çok teşekkür ediyoruz
Arzu Pınar Erduran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Pınar Erduran, Göğüs Hastalıkları.
Arzu Pınar Erduran adresi nerede?Arzu Pınar Erduran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- H.Ömer Sabancı Cad. Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Pınar Erduran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Pınar Erduran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Pınar Erduran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Pınar Erduran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Pınar Erduran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Pınar Erduran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Arzu Pınar Erduran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları