Diyetisyen Randevusu
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Diyetisyen Arzu Şen Beslenme Diyet ve Danışmanlık Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
t...
Yaklaşık 9 ay kadar başarılı bir süreç geçirdim Arzu Hanım'la birlikte. Şu anda bu sürece devam etmiyorum. Kendisi sayesinde devam ettiğim süreç boyunca 16 kilo kadar kaybım olmuştu. Olumlu anlamda sağlığımda ve psikolojimde de değişimler oldu tabi bu verdiğim kilolara bağlı olarak. Samimi ve danışanlarıyla olan iletişim konusunda başarılı bir kadın. İşinde de oldukça iyi ve konusuna da çok hakim bir diyetisyen kendisi.
i...
Arzu hanımla olan sürecimde diyet yapmaktan ziyade sağlıklı beslenme nasıl olur'u öğrendim. Kendisi zaman ve maddiyat kaygısı olmadan işini yapan muhtemel nadir insanlardan. Sadece muhabbet etmek için bile gidilebilir, kilo vermeyi saymıyorum bile :)
e...
Daha önce gittim ve çok memnun kaldım. Çok sıcak, profesyonel ve işini de iyi bilen bir diyetisyen. Danışanına olan yaklaşımı güzel, hem arkadaş gibi hem de motivasyonu güzel derecede sağlıyor. 3 ay kadar gittim ve 6-7 kadar kilo verdim sayesinde. Daha sonrasında da aldım-verdim normal seyrinde devam ettim hayatıma. Tabi programı uygularsanız ve sağlıklı beslenmeye devam ederseniz hiçbir şey olmaz ama bu kişiye bağlı bir süreç. Kendisi oldukça hoş sohbet, danışanına arkadaşca yaklaşıyor. Size kızmadan sizi incitmeden ve diretmeden, rahat bırakarak ama aynı zamanda da doğru yolu gösteren hoş bir beslenme uzmanıdır Arzu Hanım.
e...
Çok çok memnunum kendisinden ve her şeyden önce sizi çok rahatlatan bir yaklaşımı var Arzu Hanım'ın. Herkese de tavsiye edebilirim kendisini. Geçmiş yıllarda çok görüştüm uzun süreli gittim geldim kendisine ama hali hazırda görüşmüyoruz şu an. O dönemler içerisinde 9 kilo verdim sayesinde, buna bağlı değişim de oldu tabi. Çok canayakın, sizi rahatlatan acayip de motive eden bir yapısı var. Arkadaş gibi o yüzden tüm görüşmelere rahat ediyorsunuz zaten. Samimi bir insan en çok da bu yönünü seviyorum.
p...
Takriben 2 aya yakın gittim kendisine ve çok da memnun kaldım. Gerçekten Arzu Hanım tavsiye edebileceğim çok değerli bir diyetisyendir. Olmam gereken kiloya indim sayesinde. 7-8 kilo kadar fazlam vardı, dizlerimde protez, belimde fıtık, daralma ve kayma olmasından kaynaklı aşırı kilom olmamasına karşın sağlığım için birkaç kilo vermem gerekiyordu.Bu anlamda bana yardımcı oldu kendisi. Gayet sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Bir takım şeylere dikkat ederek de idare etmeye çalışıyorum şimdi. Bütün danışanlarına gayet yakınlık gösteren, karşınızda kızınız yahut çok sevdiğiniz bir insan varmış gibi hissettiğiniz bir diyetisyen kendisi. Sizi rahatlatan emsalsiz bir insan, kelimeler yeterli kalmaz onun için. Diyetisyen Arzu Şen hanımefendiyi gerçekten çok seviyorum ve çok da takdir ediyorum.
n...
Çok ilgili bir diyetisyen, 1 aya yakındır görüşüyorum kendisiyle. Her istediğinizde kendisine ulaşabileceğiniz bir diyetisyen kendisi, her sıkıntımı da hemen çözüyor. Ciddi bir yağlanmam vardı ama 3 haftadır 1 beden kadar inceldim mesela sayesinde. 4'e yakın kilo verdim sayesinde. Diyabet rahatsızlığım var, aslında onun için gidiyorum, tamamen kilo verme amaçlı değil. Dengeli beslendiğim için de böyle azar azar veriyorum. Kendisi çok güleryüzlü ve gayet de iyi bir insan. Yaptığı işte de çok iyi biri.
Daha önce gittim ve çok memnun kaldım. Çok sıcak, profesyonel ve işini de iyi bilen bir danışman. Danışanına olan yaklaşımı güzel, hem arkadaş gibi hem de motivasyonu güzel derecede sağlayan bir danışman kendisi. 3 ay kadar gittim ve 6-7 kadar kilo verdim sayesinde. Daha sonrasında da aldım-verdim normal seyrinde devam ettim hayatıma. Tabi programı uygularsanız ve sağlıklı beslenmeye devam ederseniz hiçbir şey olmaz ama bu kişiye bağlı bir süreç. Kendisi oldukça hoş sohbet, danışanına arkadaşca yaklaşıyor. Size kızmadan sizi incitmeden ve diretmeden, rahat bırakarak ama aynı zamanda da doğru yolu gösteren hoş bir beslenme uzmanıdır Arzu Hanım.
6 ay kadar görüştük ve istediğim kiloya da indim sayesinde. 30 kilo kadar verdim Arzu Hanım'ın destekleriyle beraber. Kişisel sorunlardan dolayı devam edemedim ama kendimce korumaya çalışıyorum şu anki kilomu. İlgisini çok beğendiğim bir danışman kendisi, normalde kilo veremeyen biriydim mesela ama çözdü bu sorunu da. İnsülin direncim olduğunu bilmiyordum mesela, kendisinin ilgisi sayesinde farkettik, seanslarım da dolayısıyla çok güzel gitti her zaman için. Karaciğer yağlanmam vardı o düştü, zaten kilo her türlü problemi ortadan kaldırıyor biliyorsunuz ki. Sağlığım şimdi Arzu Hanım sayesinde çok çok iyi.
m...
6 ay kadar görüştük ve istediğim kiloya da indim sayesinde. 30 kilo kadar verdim Arzu Hanım'ın destekleriyle beraber. Kişisel sorunlardan dolayı devam edemedim ama kendimce korumaya çalışıyorum şu anki kilomu. İlgisini çok beğendiğim bir diyetisyen kendisi, normalde kilo veremeyen biriydim mesela ama çözdü bu sorunu da. İnsülin direncim olduğunu bilmiyordum mesela, kendisinin ilgisi sayesinde fark ettik, seanslarım da dolayısıyla çok güzel gitti her zaman için. Karaciğer yağlanmam vardı o düştü, zaten kilo her türlü problemi ortadan kaldırıyor biliyorsunuz ki. Sağlığım şimdi Arzu Hanım sayesinde çok çok iyi.
ç.....
Arzu Hanım'ın 1 yıl kadar danışmanlığını aldım ve çok da memnundum diyetisyenimden. Her açıdan bir danışmandan daha fazlasıydı benim için. Hayatımda her zaman motivasyon sağlıyordu fakat şehir değişikliğim nedeniyle bitirmek durumunda kaldım süreçlerimi. 6-7 kilo kadar verdim sayesinde ama yıllarca uğraşıp veremediğim halde bunu başardı kendisi. Hiç tahmin etmediğim hastalıklarımı bile bildi, kendi önerisiyle farklı sorunlarım olduğunu öğrendim. Zorlu bir danışandım ama en azından teşhisim konuldu ve kilo vermem çok daha kolay hale gelmişti sayesinde.
Arzu Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Şen, Diyetisyen. Size Arzu Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Arzu Şen adresi nerede?Arzu Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Arzu Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Arzu Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler