Gaziosmanpaşa Mahallesi 205. Sokak No:36 D:15, Altıeylül, Balıkesir

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Aşı Takibi +19 daha fazla

Bebek Takibi ve Aşılar

Büyüme Takibi

Ek Gıdaya Geçiş

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi

19 Ekim 1979 tarihinde Aydın’da doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Aydın’da tamamladım. Tıp eğitimimi 1998-2004 yıllarında İstanbul Üniversitesi İstanbul(Çapa) Tıp Fakültesi’nde aldım. Mezuniyet sonrasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimine başladım. Ocak 2010 ‘da uzman doktor olarak göreve başladım. Mecburi hizmetimi 2010-2012 yılları arasında Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde yaptım. Anne olmam nedeniyle kısa bir süre ara verdikten sonra Mayıs 2013 tarihinde Balıkesir’de göreve başladım. Yaklaşık dokuz yıl boyunca önce SSK sonrasında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde çalıştım. Kasım 2021 yılında çalıştığım hastaneden ayrıldım. 16 Ocak 2022 tarihinde kendi kliniğimi kurdum.Emzirme danışmanlığı ve NRP ( Yenidoğan canlandırma) eğitmeni olarak da çalışmalarıma devam etmekteyim.

Röportaj

V
Konum: Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi Bebek Takibi ve Aşılar

Yenidoğan sürecinde başladık, aylık rutin kontrolleri ve aşılarımızı tamamladık. Her sürece çok hakim siz soru sormadan karşılaşacağınız durumlar hakkında detaylı bilgi veriyor tüm sorunlarınızda anında yanıt alabiliyorsunuz. Her aradığımda kısa süre içerisinde destek alabildik.

Konum: Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Mide bulantısı ve hafif devam eden burun akıntısı ve öksürük için gittik son dakika buradaki yorumları okuyup gittim çok güzel ilgili sabırlı nazik davranıp dinledi ve çok detaylı anlattı verdiği ilaç larla toparlandık sayesinde şuan eskiye göre biraz daha iyiyiz

İki aylık gaz sancıları çok olan bir bebeğim var. Bunun yanında emzirme ile ilgili sorularım vardı. Doktorumuz bebeğimi çok güzel karşıladı ağlayarak girdiği klinikte hemen kucağına alarak önce onu sakinleştirdi sonrasında muayeneye geçti. Hem iki aylık genel kontrolü yapıldı hem de sorunumuza yönelik çözümler sundu ve tedavimize başladık.Balıkesir de yaşasaydım düzenli çocuk doktorumuz olmasını isterdim.

Konum: Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi Bebek Takibi ve Aşılar

Doğumdan itibaren Doktor Hanımla birlikte ilerledik, bebek bakımıyla ilgili tüm doğru bilgileri kendisinden öğrendim, ilk annelik tecrübem olmasından dolayı endişe duyduğum her konuda saat fark etmeksizin kendisine yazdığımda bize yardımcı oldu ve içimizi rahatlattı. En başından beri Doktor Hanımla ilerlediğimiz için çok şanslıyız, gönülden tavsiye ediyorum.

Y
Konum: Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi Randevu

Gece gündüz farketmeksizin her konuda yardımcı olan doktorumuz. 1,5aylık oğlumda mamaya başlamıştık hastanede mamayla birlikte kabızlık sorunu oldu. 3aylıkken kendisine danıştığımızda oğlumu tamamen anne sütüne döndürüp kabızlık sorununu çözdü.

Onca doktora gitmeme rağmen arzu hanım gibisini görmedim. Bebeğimizin bronşit rahatsızlığı için gitmiştik. Kendisi çok güzel bi sekilde ilgilendi. Samimiyeti bebeğimize davranışları sanki daha önceden tanışıyor muşuz gibiydi. Tedavi sürecinde kademeli olarak ilerlemesi beni çok memnun etti. 1 aydır geçmek bilmeyen öksürük burun akıntısı 10 günde tamamen sona erdi. İşinin gerçekten hakkını veren bi doktor. Normalde doktor dokunduğu anda ağlamaktan katılan bebeğim arzu hanım muayene ederken sesini bile cikarmadi. Bebeğime yaklaşımı o kadar kibar ve nazikti ki. Üstelik ne zaman ihtiyaç duysanız bi telefon kadar yakınınızda. Arzu hanımı tanıdıktan sonra başka bi seçenek düşünmedim bile. Artık tek tercihimiz arzu hanım. Klinik çok hijyenikti ve tam anlamıyla çocuklara yönelik dizayn edilmişti. Memleketimde böyle ilgili güler yüzlü hizmet anlayışıyla çalışan bi doktor olduğu için çok şanslıyız

Y

Tatil sebebiyle il dışındayken oğlum ateşlendi ve ishal oldu. Doktor hanıma ilk kez muayeneye gittik. Tahliller için kan alınırken oğlum anlamadı bile ki bu bizim en korkulu rüyamız. Hem hemşire hanım hem de Arzu hanımdan çok memnun kaldık . Güleryüzlü doktorlar gerçekten bir başka. Balıkesirliler çok şanslı şehirlerinde böyle bir çocuk doktoru olduğu için. Bu arada klinik gercekten çok temiz ve hijyenikti. Tamamen çocuklar için dizayn edilmiş, o açıdan da tavsiye ederim.

K
Konum: Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi Bebek Takibi ve Aşılar

2 aylık gaz sancısı sebebiyle tanışmıştık kendisiyle ilgisi alakası sevecenligiyle güler yüzüyle çok güzel karşıladı bizi hemşiresi ceylan hanımda bir o kadar güler yüzünü ve ilgili Kızım şuan 10 aylık her zaman yanımızda olduklarını hep hissettiriyorlar sorularımıza gece gündüz demeden cevap verip ilgileniyorlar teşekkürler

Konum: Uzm. Dr. Arzu Tanınmış Çalık Muayenehanesi Prematüre Bebek Gelişim Takibi

40 gun yogun bakimda kalan bebegimizin takibini yapiyor doktor hanim.Kendisi ile tanistigimiz icin cok sansliyiz.Enerjisi muhtesem.Randevuya giderken cok rahatiz klinigi cok temiz kapida sizi pamuk gibi bir hemsire karsiliyor.Doktor hanimin ilgisine engin bilgisiyle bize bu surecte yol gostericiligine cok cok tesekkur ederim

Arzu Hanım çok ilgili bir doktor muayene için gittik baştan aşağıya ilgileniyor telefonla iletişim sağlıyoruz gece saat kaç olursa olsun mesajlarımıza cevap verip ilgileniyor mesleğinin hakkını veriyor.Çocukla olan iletişimi de son derece güzel görsel oyunları oldukça fazla hem iletişimi hem de ilgisi oldukça güzel.