Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Hastalıkları
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
v....b
Yenidoğan sürecinde başladık, aylık rutin kontrolleri ve aşılarımızı tamamladık. Her sürece çok hakim siz soru sormadan karşılaşacağınız durumlar hakkında detaylı bilgi veriyor tüm sorunlarınızda anında yanıt alabiliyorsunuz. Her aradığımda kısa süre içerisinde destek alabildik.
f.....
Mide bulantısı ve hafif devam eden burun akıntısı ve öksürük için gittik son dakika buradaki yorumları okuyup gittim çok güzel ilgili sabırlı nazik davranıp dinledi ve çok detaylı anlattı verdiği ilaç larla toparlandık sayesinde şuan eskiye göre biraz daha iyiyiz
ay...
İki aylık gaz sancıları çok olan bir bebeğim var. Bunun yanında emzirme ile ilgili sorularım vardı. Doktorumuz bebeğimi çok güzel karşıladı ağlayarak girdiği klinikte hemen kucağına alarak önce onu sakinleştirdi sonrasında muayeneye geçti. Hem iki aylık genel kontrolü yapıldı hem de sorunumuza yönelik çözümler sundu ve tedavimize başladık.Balıkesir de yaşasaydım düzenli çocuk doktorumuz olmasını isterdim.
g.....
Doğumdan itibaren Doktor Hanımla birlikte ilerledik, bebek bakımıyla ilgili tüm doğru bilgileri kendisinden öğrendim, ilk annelik tecrübem olmasından dolayı endişe duyduğum her konuda saat fark etmeksizin kendisine yazdığımda bize yardımcı oldu ve içimizi rahatlattı. En başından beri Doktor Hanımla ilerlediğimiz için çok şanslıyız, gönülden tavsiye ediyorum.
y....
Gece gündüz farketmeksizin her konuda yardımcı olan doktorumuz. 1,5aylık oğlumda mamaya başlamıştık hastanede mamayla birlikte kabızlık sorunu oldu. 3aylıkken kendisine danıştığımızda oğlumu tamamen anne sütüne döndürüp kabızlık sorununu çözdü.
gü...
Onca doktora gitmeme rağmen arzu hanım gibisini görmedim. Bebeğimizin bronşit rahatsızlığı için gitmiştik. Kendisi çok güzel bi sekilde ilgilendi. Samimiyeti bebeğimize davranışları sanki daha önceden tanışıyor muşuz gibiydi. Tedavi sürecinde kademeli olarak ilerlemesi beni çok memnun etti. 1 aydır geçmek bilmeyen öksürük burun akıntısı 10 günde tamamen sona erdi. İşinin gerçekten hakkını veren bi doktor. Normalde doktor dokunduğu anda ağlamaktan katılan bebeğim arzu hanım muayene ederken sesini bile cikarmadi. Bebeğime yaklaşımı o kadar kibar ve nazikti ki. Üstelik ne zaman ihtiyaç duysanız bi telefon kadar yakınınızda. Arzu hanımı tanıdıktan sonra başka bi seçenek düşünmedim bile. Artık tek tercihimiz arzu hanım. Klinik çok hijyenikti ve tam anlamıyla çocuklara yönelik dizayn edilmişti. Memleketimde böyle ilgili güler yüzlü hizmet anlayışıyla çalışan bi doktor olduğu için çok şanslıyız
ye...l
Tatil sebebiyle il dışındayken oğlum ateşlendi ve ishal oldu. Doktor hanıma ilk kez muayeneye gittik. Tahliller için kan alınırken oğlum anlamadı bile ki bu bizim en korkulu rüyamız. Hem hemşire hanım hem de Arzu hanımdan çok memnun kaldık . Güleryüzlü doktorlar gerçekten bir başka. Balıkesirliler çok şanslı şehirlerinde böyle bir çocuk doktoru olduğu için. Bu arada klinik gercekten çok temiz ve hijyenikti. Tamamen çocuklar için dizayn edilmiş, o açıdan da tavsiye ederim.
k.....
2 aylık gaz sancısı sebebiyle tanışmıştık kendisiyle ilgisi alakası sevecenligiyle güler yüzüyle çok güzel karşıladı bizi hemşiresi ceylan hanımda bir o kadar güler yüzünü ve ilgili Kızım şuan 10 aylık her zaman yanımızda olduklarını hep hissettiriyorlar sorularımıza gece gündüz demeden cevap verip ilgileniyorlar teşekkürler
mu...s
40 gun yogun bakimda kalan bebegimizin takibini yapiyor doktor hanim.Kendisi ile tanistigimiz icin cok sansliyiz.Enerjisi muhtesem.Randevuya giderken cok rahatiz klinigi cok temiz kapida sizi pamuk gibi bir hemsire karsiliyor.Doktor hanimin ilgisine engin bilgisiyle bize bu surecte yol gostericiligine cok cok tesekkur ederim
Arzu Hanım çok ilgili bir doktor muayene için gittik baştan aşağıya ilgileniyor telefonla iletişim sağlıyoruz gece saat kaç olursa olsun mesajlarımıza cevap verip ilgileniyor mesleğinin hakkını veriyor.Çocukla olan iletişimi de son derece güzel görsel oyunları oldukça fazla hem iletişimi hem de ilgisi oldukça güzel.
Arzu Tanınmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Tanınmış, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Arzu Tanınmış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Emzirme Danışmanlığı, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Yenidoğan Takibi, Yeni Doğan, Sağlam Çocuk Muayene.
Arzu Tanınmış adresi nerede?Arzu Tanınmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 205. Sokak No:36 D:15 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Tanınmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Tanınmış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Tanınmış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Tanınmış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Arzu Tanınmış hangi dilleri konuşuyor?Arzu Tanınmış ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arzu Tanınmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Tanınmış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arzu Tanınmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Arzu Tanınmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Tanınmış hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Tanınmış, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Arzu Tanınmış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla