Uzm. Kl. Psk. Arzun Telli
2016 yılında Üsküdar Üniversitesi "Klinik Psikoloji" yüksek lisans programına başlamıştır. NP İstanbul Beyin Hastanesi'nde klinik stajını tamamlamıştır. "Evli çiftlerde; benlik farklılaşmasının ilişki doyumu, ilişki uyumu, çatışma çözme tepkileri, ilişkide kıskançlık, ilişkide affedicilik ve eşe duygusal bağlılık açısından incelenmesi (An investigation of differentiation of self in married couples according to relationship satisfaction, relationship adjustment, conflict resolution reactions, jealousy in relationship, forgiveness in relationship and emotional dependency)" konulu tezini vererek 2019 yılında mezun olmuştur.
2018 yılında İFTİ Psikoterapi’de uzmanlara yönelik olarak, EFTA-TIC (Avrupa Aile Terapisi Derneği Eğitim Birimi) tarafından onaylanan ve Dr. Murat Dokur tarafından verilen 500 saatlik “Aile ve Çift Terapileri Eğitimi” ne başlamıştır. Eğitimin 300 saatlik temel, ileri düzey aşamalarını bitirmiş olup "Aile ve Çift Terapisti" ünvanı ile 200 saatlik süpervizyon aşamasına halen devam etmektedir.
Arkabahçe Psikolojik Gelişim ve Danışmanlık Merkezi tarafından verilen “Çocuklarla ve Gençlerle Sanat Terapisi Uygulamaları" 1. Modül eğitimini almıştır.
Uygulayıcısı olduğu test ve envanterler:
Stanford Binet zeka testi
Gesell Gelişim Figürleri testi
Porteus Labirentleri testi
Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)
Good Enough Testi
Beck Depresyon Envanteri
Beck Umutsuzluk Ölçeği
Beck Anksiyete Ölçeği
Erişkin DEB/DEHB Tanı ve Değerlendirme Envanteri
Aile Hayatı ve Çocuk Yetiştirme Tutumu Ölçeği (PARI)
Aile Değerlendirme Ölçeği
Duygudurum Bozuklukları Ölçeği
Maudsley Obsesif Kompulsif Soru Listesi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Ölçeği ve Semptom Kontrol Listesi (YBOCS)
Barratt Dürtüsellik Ölçeği
Michigan Alkolizm Tarama Testi (MATT)
Çocukluk Çağı Travmaları Ölçeği
İçgörü Değerlendirme Ölçeği
Uzm. Kl. Psk. Arzun Telli, Aile ve Çift Terapisti olarak çocuk ve ergenler, genç yetişkinler, çiftler ve ailelerle olan çalışmalarına devam etmektedir.
0-18 Yaş Aile Eğitimi Programı ile ebeveynler için eğitimler vermektedir.
n....
Arzun Hanım'dan ilişkimde yaşadığım sorunlar üzerine danışmanlık aldım. İki aydır birlikte çalışıyoruz. Bu süreçte bana ilişkideki rolüm ve davranışlarımı anlamam konusunda çok yardımcı oldu. Artık partnerimle daha sağlıklı bir iletişim kurabiliyoruz. Kavgalarımızın ve tartışmalarımızın sıklığı azaldı daha da önemlisi tartışmalarımızı birbirimizi kırmadan sonuçlandırabiliyoruz.
e....b
Boşanma sürecindeyken arzun hanımdan eşimle birlikte destek aldık. Şuan boşanma kararından vazgeçtik ve ilişkimiz üzerine çalışıyoruz. Çok iyi geldi ilişkimize terapi süreci
f.....
Aile içi sorunlarımla başa çıkmakta zorlanmaktaydım. Bir tavsiye üzerine Arzun Hanım'a başvurdum İyi ki de görüşmüşüm kendileri ile. Yaklaşık olarak 1 yıldır danışanıyım. Görüşmelerde gerek yaklaşım gerek yönlendirmeleri, sorunlar ile başa çıkmamda kılavuz olmaktadır. Arzun Hanım'a tedavim boyunca gösterdiği özveri için teşekkür ederim.
Arzun hanım bilgisiyle yaklasımıyla yol gösterişiyle tedavi sürecime cok destek oldu kendisiyle 4. Terapimizi bitirdik kendimi çok daha iyi hissediyorum eşim ile evliliğimize bakış açımızı değiştirdi. İyi ki varsınız Arzun hanım
n....s
Pandemi sürecinde ailemle yaşamama rağmen çok yalnızlık hissediyordum, ebeveynlerimin davranışları bana anormal geliyordu her şeyi çok büyütüyordum görüşmelerimiz çok faydalı geçti. Kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum her şey için teşekkür ediyorum.
h....b
Arzun hanıma kaygı bozukluğu yaşadığım için gitmiştim. İletişimi çok iyi. Seanslarımıza şuan devam ediyoruz ve yaşadığım bazı semptomlar azalmaya başladı.
Arzun Telli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzun Telli, Psikoloji. Size Arzun Telli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi.
Arzun Telli adresi nerede?Arzun Telli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
- Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzun Telli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzun Telli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzun Telli hangi dilleri konuşuyor?Arzun Telli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arzun Telli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzun Telli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzun Telli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzun Telli hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Arzun Telli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu