Online Danışmanlık +40 daha fazla
2021 SBÜ Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
2021 NP Feneryolu Tıp Merkezi
2021 NP Beyin Hastanesi
Seminerler/Sertifikalar
3. Nörobilim Kongresi, 2019.
10. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, 2019.
II. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, 2020.
DIR® Floortime™ 101 Düzey Kursu, Nevzat Egemen Nakışçı, 2021.
ETEÇOM 2, Halil İbrahim Diken, 2021.
Dil ve Konuşma Terapisi Teknoloji Zirvesi, Bahçeşehir Üniversitesi, 2022.
Ergen ve Yetişkin Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli, 2022.
DIR® Floortime™ 201 Düzey Kursu, Tuğçe Telcioğlu-Kemal Colay, 2022
Oğlum 6 yaşında, k,g,s,z,r seslerinde sorunu vardı. Hocamız çocuğumda artikülasyon bozukluğu olduğunu söyledi. İlk seanstan k sesini çıkardı, sonrasında ödevlerini düzenli bir şekilde yaptırdık ve güzel ilerlemeler kaydettik, son olarak r sesini bitirince sürecimizi sonlandırdık.
z.....
Asena hocama tavsiye üzerine ulaştık. 3,5 yaşındaki oğlum daha önce gittiğimiz her kuruma tepkili bir şekilde giderken, Asena ablasına zıplaya zıplaya geldi. Sürecimiz yaklaşık 10 ay sürdü. Bu süre içerisnde hocamızın özverili tutumu, sabrı ve oğluma kattıkları için kendisine minnettarız. 50 kelimesi olan çocuğum şuanda bıcır bıcır konuşur hale geldi. Sizin gibi terapist görmedim. İyi ki yollarımız kesişmiş .
se...z
Oğlum 30 aylıkken konuşma geriliği uyaran eksikliği tanısı ile başladık şu an 36 aylık ve artık konuşmayla ilgili herhangi bir sorunumuz kalmadı 3-4 hatta 5 kelimeli cümleler kendiliğinden geliyor. Konuşmayı nasıl ilerletebileceğimizi de bize öğretti günlük hayatta uyguluyoruz. Özellikle babayla olan etkileşimin önemini anlatması bize ebeveyn olarak çok şey öğretti.
es....
Oğlum 4 yasında deprem ve sonrasındaki sikıntılardan kaynaklı konusmada gerileme yasadı asena hocamız ilk değerlendirmesinde bellek yaşının 2 yaş olduğunu sòyledi 7 aylık terapi sürecinde bellek yası 3,5 yaşa ilerledi. Asena hocamızın özverisi ve gayretiyle ev ödevlerindeki kararlığığı sayesinde konuşmasında ve kendini doğru ifade etmesinde çok büyük gelişme gösterdi tedavimiz devam edecek ama bence en zor kısmını hocamız sayesinde geride bıraktık. Tedavimiz sürecinde her seans sonrası yapilan değerlendirmelerle bizde çok şey öğrendik. Verilen ödevleri hassasiyetle yaptikça haftalık değişimini de çok net görebiliyoruz.konusmada zorluk yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
ha...a
29 aylık oğlumun konuşma geriliği sebebiyle tanıştık.Tanıştığımızda (anne,baba,dede,aç gibi),15kelime söyleyebiliyordu.Bazı kelimeleri söylüyor haftalarca bir daha kullanmıyordu. Önce sizi sakinleştirip ne yapmanız,nasıl oyunlar oynamanız gerektiğini, çocuğunuzla nasıl iletişim kurmanız gerektiğini öğretiyor. 3 ayın sonunda oğlum şuan 5 kelimelik cümleler kurabiliyor.Kendini çok güzel ifade ediyor.Gün içinde yada dün yaptıklarını anlatıyor. Öğretmediğimiz kelimeleri kullanıyor.Tekniği gösteriyor ve bunu yaparken sizi rahatlatıyor.ilk gittiğimde imkansız,zor ve uzun bir süreç olduğunu düşünmüştüm.Gerçekçi olmak gerekirse çokta inanarak gitmemiştim.Kendimi boş yere aylarca üzüp, hırpalamışım. Keşke daha önce tanışsaydık.Yönlendirmelerine uyduğunuz takdirde konuşturamayacağı çocuk yok. Her çocuğun gelişimi farklıdır ama bazen sizinde doğru yönlendirmeye ihtiyacınız vardır. İyi ki tanımışız, iyi ki yollarımız kesişmiş.
em...n
Hızlı konuştuğum için ve kendimi geliştirmek amacıyla online ders aldım. Asena ablamın özel ilgi ve alakası sayesinde kısa sürede hem yavaş ve düzgün konuşmayı hem de kendimi geliştirmeyi başardım.Benim gibi olanlara kesinlikle Asena ablamdan ders almalarını tavsiye ederim.
Kızım yürüyemiyor ve konuşamıyor bu sebeple gittik.Kızımla çok güzel uyumu oldu uzun süre devam ettik. Genel olarak sevecen güler yüzlü biri. Kızımla bireysel olarak ilerledi çok memnun kaldık. Oğlum 1. sınıf öğrencisi onun için de gittik, bazı harfleri karıştırdığı için destek aldım ve çözüldü.
s...
Oğlumun dil konuşma bozukluğunda (bazı sesleri çıkaramama) bize yardımcı oldu .Dışarı karşı biraz kapalı olan oğlumla eğlenceli oyunlar oynayarak ilerlediler ve sorumumuz düzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Referans yolu ile ulaştık biz çocuğum için gittik. Otizim teşhis koyulmuştu. Flor time üzerine çalışıyordu çok iyi ilerleme kaydettik karşılıklı diyalogta ilerleme kaydettik.Asena Hanım'ın çocuklarla iletişimi çok güzel genelde anlamaya yönelik çalışmalar yapıyordu çok tecrübeliydi. Oğlumda konuşma cümle kurarken ifade etme konusunda daha başarılı oldu.
Kızım yürüyemiyor ve konuşamıyor bu sebeple gittik. Kızımla çok güzel uyumu oldu uzun süre devam ettik. Genel olarak sevecen güler yüzlü biri.Kızımla bireysel olarak ilerledi çok memnun kaldık. Oğlum 1. sınıf öğrenscisi onun içinde gittik, bazı harfleri karıştırdığı için destek aldım ve çözüldü.
Asena Durna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asena Durna, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Asena Durna tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Asena Durna adresi nerede?Asena Durna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Küçükbakkalköy 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asena Durna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Asena Durna uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Asena Durna isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asena Durna, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Asena Durna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asena Durna tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Asena Durna hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Asena Durna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Asena Durna hangi sigortaları kabul ediyor?Asena Durna tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri