İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans
Cinsel Terapi: Vajinismus, erken boşalma, geç boşalma, cinsel işlev bozuklukları, cinsel tiksinti bozuklukları... vb. alanlarında uzmanlık.
İşitme engelli bireyler için de psikolojik danışma hizmeti vermekteyim.
Çalıştığım Kurum:
Psikomental Psikoloji (Bakırköy)
Katıldığım Eğitimler:
Cinsel Terapi Eğitimi (CİSED)
Oyun Terapisi Eğitimi
Gelişimsel Kuram Zemininde İlişkisel Psikanaliz Eğitimi-Psikoterapi Enstitüsü Sypros D. Orfanos
Duyguları Anlama, Fark Etme ve İfade Etme Psikoeğitim Programı
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +27 daha fazla
Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi, İncirli Apartmanı No: 21 Daire:4, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İz Sürme Testi
Padem Psikolojik Danışmanlık, Zeka Testleri Uygulama ve Eğitim Merkezi
Asena Hanımı daha önce internetteki kişisel hesabından takip ediyor, paylaşımlarını gördükçe incelemeden geçmiyor, arkadaşlarıma da öneriyordum. Sonra evlendim ve benim başıma gelmez dediğim bir olayla, vajinismus ile karşılaştım. Kendisine mail yoluyla ulaştım ve hemen tedaviye başladık. Yaptığı bilgi içerikli paylaşımlar nedeniyle iyi bir terapist olduğu izlenimini vermişti zaten ama bu kadar hızlı sonuç almayı ben bile beklemiyordum. Mesleki donanımı, güven veren tavrı ve tedavisi sayesinde bu sorundan çok kısa bir sürede kurtuldum. Kendisine buradan teşekkür ediyorum.
gü...ş
Asena Hanım’la cinsel terapi için gittiğimde tanışmıştık. Değerli yönlendirmeleri ve güven veren bilgisinin dışında; özellikle yargılamadan dinleyebilmesi ve akılcı bakış açısı sunabilmesi beni çok etkiledi. Cinsellik gibi zor ve tabu olan bir konuda, sıcak ve dengeli bir konuşma ortamını oluşturabilmesi, terapi sürecinde çok rahatlatıcı geldi. Hem eşime, hem arkadaşlarıma kendisini önermiştim ve giden herkesten de olumlu görüşler duydum. Kendisinin uzmanlığına saygı duyuyorum.
pe...n
Hayatımın en karanlık döneminde olduğumu ve bu karanlıktan çıkamayacağımı düşündüm ama Asena Hanım sayesinde aydınlığa ve huzura kavuştum iyiki eşimi dinleyip inadımı kırarak gitmişim bana tekrardan inanmayı her şeyin altından kalkabileceğimi fark ettirdi keşke daha önce tanısaydım cesaret edebilseydim geç oldu ama herşey çok güzel şimdi daha cesaretli ve kendimi çok iyi hissediyorum...
on...5
Asena Hanım’la bir arkadaşımın önerisiyle evliliğim katlanılmaz bir hal almışken tanıştım. Vajinismus problemi nedeniyle 8 aylık evliliğim boyunca eşimle birlikte olamamıştım. Ve artık ne eşime yapacak bir açıklamam kalmamıştı. Asena Hanımla önce bireysel daha sonra çift terapisi yaptık. Duyarlılığı, anlayışı, ve mesleğine hakimiyeti sayesinde sorunumu aştım. Şuan 3 yıllık evliyim ve anne olmaya hazırlanıyorum. Kendisine bu problemi aşmamda bana rehberlik ettiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ve benzer sorunları yaşayan herkese tavsiye ediyorum.
ye...2
Cinsel terapi konusunda ozel hayatim da bana destek olup problemlerimi asmamda bana cok büyük katkisi var Asena Hanim sayesinde ozel hayatim ve ikili iliskim kopma noktasindan döndü cok tesekkur ederim kendisine
bi...k
Kimselere açamadığım ama öncelikle beni içten içe tüketen tabiki sonrasında evliliğimi yıpratan bir sorunla iç içeydim. Vajinısmus olduğunu öğrendiğimde ne yapacağımı bilemedim. Taki Asena hanıma kdr. Bizi o kdr rahat hissettirdiki hiç utanmadık eşimle, çok rahat geçti seanslar. 3 aylık bir süreyi arkada bıraktık ve çok mutluyum. Çok tesekkür ederim doktor hanım. Nasıl bir umut oldunuz bilemezsiniz. Allah razı olsun sizden.
hu...m
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Asena Hanıma gittim.Kendisi alanında çok iyi ve çok güleryüzlü yanında çok rahat hissediyor insan,problemlerime çok kısa sürede çözümler buldum.Buradan kendisine tesekkur ediyorum.
ni...r
Asena hanıma teşekkürlerimi sunuyorum sayenizde baş edemediğim takıntılarımı geride bırakmış bulunuyorum ilk seansımın bu kadar verimli olacağı aklımdan bile gecmemişti teşekkürlerimi sunuyorum
ha...2
Rümeysa
Asena hanımla 4 seans gerçekleştirdik ve her seansta kendimle ilgili farkındalığım daha da arttı. Sorunlarla nasıl baş edebileceğimi kalıcı çözümlerle öğreniyorum.Tesekkur ederim Asena hanım.
ta...0
21 yaşındayım ve zor bi ilişkeden geçtim. Eski sevgilim bende saplantı haline gelmisti. Derslerime ve hayatıma adapte olamıyordum. Bu sorunla nasıl başa çıkcağımı bilemiyordum taki Asena hanımla tanışana kadar. Gerçekten çok iyi ve sıcak kanlı bir insan. Kendisine çok şey borçluyum..
Asena Merve Ergun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asena Merve Ergun, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Asena Merve Ergun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, İz Sürme Testi, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi, Çözüm Odaklı Terapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Aile Dizimi.
Asena Merve Ergun adresi nerede?Asena Merve Ergun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi, İncirli Apartmanı No: 21 Daire:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asena Merve Ergun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asena Merve Ergun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Asena Merve Ergun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asena Merve Ergun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Asena Merve Ergun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asena Merve Ergun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asena Merve Ergun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asena Merve Ergun hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Asena Merve Ergun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.