◾ Sporcu Beslenmesi
◾ İnsülin Direncinde Beslenme
◾ Detaylı Vücut Analizi ve Yorumlaması
◾ Kilo Alma Diyeti
◾ Kilo Koruma Diyeti
sıklıkla çalışmakta olduğu alanlardır.
Detoks
Hipertansiyonda Beslenme
Ketojenik Diyet
Kurtuluş Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Koray İş Hanı, D:Kat:2 No: 206, 64100 MERKEZ/Uşak, Uşak Merkez, Uşak
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
d.....
Asena Hanım danışanlarıyla ilgilenen, güleryüzlü, genç ama tecrübeli bir uzman. Verdiği diyet listesi sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım. Daha öncesinde birkaç yerden danışmanlık hizmeti almıştım ama kilo veremiyordum, açlık hissim oluyordu. Şimdilik rahat bir şekilde kilo vermeye başladım. Diyet öncesinde yürürken, hareket ederken zorlanıyordum ama şimdi daha hızlı hareket etmeye başladım. Oturup, kalkarken zorlanıyordum ama şimdi daha rahatım. 12-13 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Aldığım seanslardan memnunum.
Asena Hanım'ın güleryüzlü, ilgili, saygılı, mütevazi ve diyet konusunda güvenebileceğim bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum. Kendisi ile tesadüfen karşılaştık. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandı. Herhangi bir zorluk yaşamadan, aç kalmadan listelerimi uyguluyorum. 6-7 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Asena Hanım'dan aldığım seanslardan çok memnun kaldım.
Asena Hanım'dan çok memnunum. Kendisiyle araştırmalarım sonucuda görüşme sağladım. Verdiği diyet listeleri bana uygun hazırlandı. 2-3 gün zorluk yaşadım, daha sonrasında alıştım. İnsülin direncim düşük olduğu için kilo veremiyordum. İnsülin direncimi Asena Hanım ile kırmış olduk. Şimdi çok güzel bir şekilde kilo veriyorum. 20 gün içerisinde 7 kilo verdim. Kendisine istediğim zaman ulaşabiliyorum. Sorularımı anında yanıtlayıp, ilgileniyor.
Asena Hanım'a internet üzerinden ulaştım. 1 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum, sürecim devam ediyor. 4 kio verdim, şu anda daha rahatım. Verdiği diyet listelerinde ilk 1-2 gün zorlandım ama hemen alıştım. Asena Hanım dürüst, canayakın, işini layığıyla yapıp, danışanını takip eden bir uzman. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
f.....
Asena Hanım gayet ilgili, her hafta değişik listeler hazırlayan, sürekli telefondan iletişim halinde olabilen, motivasyonum düştüğünde destek sağlayan bir uzman. Kendisi ile sosyal medya üzerinden görüşme sağladım. 1 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamıyorum. Asena Hanım'dan aldığım hizmetten memnunum.
di...
Diyetsisyenim bana çok güzel bir program hazırladı sayesinde fazla kilorimdan sağlıklı bir şekilde kurtulmaya başladım
Asena Uğuzhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asena Uğuzhan, Diyetisyen. Size Asena Uğuzhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Asena Uğuzhan adresi nerede?Asena Uğuzhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Koray İş Hanı, D:Kat:2 No: 206, 64100 MERKEZ/Uşak Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asena Uğuzhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asena Uğuzhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Asena Uğuzhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asena Uğuzhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Asena Uğuzhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asena Uğuzhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asena Uğuzhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asena Uğuzhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Asena Uğuzhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Asena Uğuzhan hangi sigortaları kabul ediyor?Asena Uğuzhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.