Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları; Ana bilim Dalında eğitim almak üzere kabul almıştır. 2011-2016 yılları arasında eğitimini tamamlayarak Uzmanlık derecesini (Kulak, Burun, Boğaz ve Baş-Boyun cerrahisi Uzmanı) almıştır.
2014 yılında İtalya’da (Universita degli Studi della Campania Luigi Vanvitelli- Napoli) Profesör G.Motta’ nın kliniğinde araştırma asistanı olarak çalışmıştır.
Birçok ulusal ve uluslararası kongrelere katılmış ve sunumlar yapmıştır. Web of Science (Clarivate Analytics) veri tabanında yer alan ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınları mevcuttur. Avrupa Yüz Plastik Cerrahi Derneği (EAFPS) tam üyesidir.
İlgi alanları daha çok yüz bölgesiyle ilgili estetik operasyonlar ve işlemler (Rinoplasti, otoplasti, blefaroplasti, bişektomi, botoks-dolgu-prp-mezoterapi…vs.), endoskopik sinüs cerrahisi, çocuk kulak-burun-boğaz cerrahisi olup, kulak burun boğaz ve baş-boyun bölgesindeki tüm ameliyatları uygulamaktadır.
2005-2011: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakultesi (Tıp lisans eğitimi)
2011-2016: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı (Tıpta uzmanlık eğitimi)
2014: Università degli Studi della Campania Luigi Vanvitelli , Napoli, İtalya - Araştırma asistanı
2016-2018 Ankara Haymana Devlet Hastanesi
2018-2019 Ankara Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi
2019-2021 Kent Kulak Burun Boğaz Hastanesi
2021- Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
c.....
Ben kaygılı biriyim; bu ameliyatı 22 senelik ertelemenin sonunda olabildim. Ameliyat sonrası hissettiğiniz acı ve benzeri durumlar çok çok az. Asif hocanın sakinliği, işine hakimiyeti, nezaketi, açık ve net konuşmaları; güven veriyor. Süreç nasıl olacak dediyse öyle oldu. Ameliyat sonrası ilgisi ve takibi de aynı nezaketle devam ediyor. İçteki kemik epeyce eğri olduğu halde sonrasında büyük acı çekmedim. Elbette burun kemerinin de harika düzeltmiş. Burnum yeni haliyle daha güzel ve daha rahat nefes alıyorum. Bol oksijen ve yeni bir yüz.
Uzun zamandır burnumun görüntüsünden, iyi nefes alamamaktan rahatsızdım ve ameliyattan çok korktuğum için doktorlarla görüşüp sürekli erteliyordum. En sonunda Asif Selimoğlu'yla görüştüm ve sakinliği, tavrı, ilgisi bana çok güven verdi. Ne istediğimi çok iyi anladı ve süreç aynı bahsettiği gibi geçti. İlk 3 gün ağrılarım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. Hiç morarmam olmadı. Tampon ve dikişler çıkarılırken çok korkuyordum ama söylediği gibi korkulacak bir şey değilmiş hiç acımadı. Bugün 2. haftam ve çok rahat nefes alıyorum. Burnumun şiş olmasına rağmen görüntüsünü çok beğendim gerçekten tam istediğim, hayallerimdeki burun oldu. Çook mutluyum kendisiyle tanıştığım ve ona ameliyat olduğum için. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
i̇....
Kemik eğriliği problemim vardı ve burun etlerim büyük olduğu için nefes alamıyordum Asif hocama 3 ay önce burun ameliyatı oldum. Kendisi bu yaşıma kadar gidip görüp en memnun kaldığım doktorlardan bir tanesidir . Gerçekten işinin ehli, çok başarılı bir doktor. Ameliyat öncesinde ameliyatla ilgili anlattığı her şey dediği gibi oldu ve kendisi her sorumu sabırla dinleyip gerekli açıklamaları yaptı. Kendisi çok anlayışlı ve ilgili bir doktor içiniz rahat gidebilirsiniz .Ameliyat sonrasında hiç ağrı sızım olmadı biraz şişliğim oldu o da 3. Günden sonra inmeye başladı 1 hafta sonunda şişliklerimin büyük kısmı indi eski halime döndüm. Bu bir haftalık süreci de ayakta geçirdim hiç hasta gibi hissetmedim. Hocamdan Allah razı olsun ameliyat sürecim sayesinde çok rahat geçti nefes problemim çözüldü ve son derece doğal yüzüme yakışan bir burnum oldu çok memnunum.
1 ay önce bugün rinoplasti ameliyatımı gerçekleştiren Asif Hoca sayesinde hem sağlıklı hem de estetik görünüme sahip bir burna sahip oldum. Nefes almamı sağladı. Ayrıca yüzüme çok yakışan bir burnum oldu.
Nefes alamama şikayetiyle başvurum üzerine, hoca radyofrekans yöntemi ile burun etlerimin küçültülmesi tedavisi uygulayarak rahatsızlıklarıma son verdi. Operasyon sonrası rahatça nefes almaya başladım ve kaybetmiş olduğumu fark etmediğim koku duyumu geri kazandım. Operasyon bir saat bile sürmüyor ve aynı gün içinde taburcu olabiliyorsunuz. Ben herhangi bir ağrı sızı yaşamadım. Ancak, narkozun tahriş ettiği boğazımda kanamanın göllenmesi nedeniyle, ilk gecenin biraz zor geçtiğini itiraf etmeliyim. Sonrasında solüsyonla burnumu sıkça yıkamaya özen gösterdim ve zaman zaman pıhtılar attım. İki hafta sonra spor yapmaya dahi başladım ve bir ayın sonunda kanama ve pıhtılardan eser kalmadı. Bu süreçte influenza atlattım ve uzun zamandır ilk defa hastayken nefes alabildim:) Nefes kalitesinin yükselmesi, yaşam kalitesinin yükselmesi demekmiş, anladım. Keşke tedavimi erteleyip, kendime eziyet etmeseymişim.
r....s
KBB alanında Asif hocam başarılı,bilgili bir doktordur. Asif hocam ön görüşme yaptığım ilk doktordur ilk muayenede hem sağlık hem estetiğe yönelik sorularımı, isteklerimi
dinleyerek beni yönlendirmesi, bilgilendirmesi sonucunda hemen ameliyatımı Asif hocama olmaya karar
verdim. Bu tarz ameliyatlarda doktor ile
hasta arasındaki güven çok önemlidir Kendisinden bu güveni ilk görüşmemizde
aldım ve ameliyatimi Asif hocama olmaya karar verdim. 28.12.2023 tarihinde ameliyat
olundum. Ameliyat sonrası ağrı, şişlik, morluk gibi herhangi bir sorun yaşamadım. Sonuç beklediğimden de güzel oldu. Rahat rahat nefes ala biliyorum ve tam yüzüme yakışan bir burun oldu. ( Burnumda hala ödem olmasına rağmen çok beğeniyorum sürekli kendime bakıyorum)). Iyi ki işinin ehli biri karşıma çıktı. Ameliyat olmak isteyenler gözü kapalı Asif hocama emanet edebilir.Herkese gönül rahatlığıyla Asif hocamı tavsiye ederim.
o.....
8 Aralık 2023'te burun deviasyon ameliyatı oldum. Aynı günün akşamında taburcu edildim. Asif hocanın ameliyat öncesi ve sonrası hakkında süreçlerle ilgili anlattığı her şeyi uyguladım. Süreç benim adıma gayet sorunsuz geçti. 1 hafta sonra silikon tamponlar alındı ve ondan da 1 ay sonra son kontrol muayenesi ile her şeyin yolunda olduğu tarafıma bildirildi. Bu operasyon sayesinde artık kesintisiz uyku uyuyabiliyorum ve burnumdan daha rahat nefes alabiliyorum.
ca...n
Asif Hocam ile tanışmam Ekim ayı başında yüzümde bulunan deri altı kistinin enfekte olması sonucundaki oldukça acılı ve ağrılı tedavi sürecinde oldu. Uzun soluklu bu tedavide kendisinin hergün beni muayene ederek titizlikle süreci takibi çok önemli ve kıymetliydi.Kendisi 2 hafta önce de septoplasti ve konka ameliyatımı yaptı. Ameliyat öncesi bilgilendirdikleri gibi ne morluk, ne şişlik, ne de ağrı olmadı. Genel anestezi ile yapılan bir ameliyat.Ameliyattan yaklaşık 5 saat sonra taburcu oldum. Burnuma yerleştirilen oluklu silikon tamponlar sayesinde de rahat nefes alabildim. 1. hafta sonunda tamponlar çıktı, tamponlar çıkartılırken de hiçbir ağrı ve acı olmadı.Şu an 2. haftayı tamamladım ve çok rahat ve derin nefes alabiliyorum. Asif Hocam alanında oldukça yetkin bir doktor. İletişimi güçlü ve güven verici. Her iki hastalık-operasyon sürecini rahat atlatmamın en büyük aktörü kesinlikle kendileri. İyiki varsınız hocam.Hocamı rahatlıkla herkese tavsiye ediyorum.
Üç ay önce septoplasti ameliyatı oldum. Birçok kez muayene oldum ama hep bir engel çıktı ve burnumu yaptırmadım. En son bir tanıdığım aracılığıyla Asif beyden randevu aldım. Tüm süreç baştan sona sorunsuzdu. Nefes alma problemim ortadan kalktığı gibi bir de fındık gibi çok güzel bir burnum oldu. Tek korkum burnum istediğim gibi olmazsaydı. Son gün ilk defa stres oldum. Asif bey bana hiç ağrın olmayacak zaten boşuna stres yapma rahat gel demişti. Sürecin ilk anından itibaren bir saniye bile ağrım olmadı ve bu mucizevi bir şey gibi. Ameliyattan 2 saat sonra telefonu elime aldım arkadaşlarımla görüntülü konuşmaya başladım. Üç saat sonra koridorda salına salına yürüdüm. Beşinci gün dışarı çıktım. Bir hafta boyunca grip olmuşum da burnum tıkanmış gibiydi. Kendisi yetenekli bir doktor olduğu gibi çok güler yüzlü birisi. Her randevuda çok eğleniyorum. İyi ki varsınız :)
i̇....
Burun estetiği ameliyatı için bir sürü doktor araştırması yaptıktan sonra Asif hocaya muayeneye gittik. Bana burnuma uygun olan ameliyatı anlattı ve fotoğraflarla nasıl bir şey planladığını gösterdi. Ameliyat olduktan sonra hiç ağrım olmadı ayriyetten Asif hoca ve hastane benimle çok ilgilendi. İkinci gün şişliğim fazla olduğu için Asif hoca gerekli tedaviyi uyguladı ve sonrasında arayıp durumumu takip etti. Yüzüme yakışabilecek en iyi ve doğal burnu yaptı. Bir daha olsa burnumu yine Asif hocaya yaptırırım kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
Asif Selimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asif Selimoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Asif Selimoğlu adresi nerede?Asif Selimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik Mahallesi, Şehit Kurbani Akboğa Sokak, No:26 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asif Selimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asif Selimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Asif Selimoğlu hangi dilleri konuşuyor?Asif Selimoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Asif Selimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asif Selimoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asif Selimoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asif Selimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Asif Selimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları