Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü
na...e
asil bey evladım gibi olmuştur onun güler yüzü ve pozifliği dahi ilaç gibidir.hastalarına yaklaşımı davranışı anlayışı harika.bundan 6 ay öncesinde anjiyomu kendısı yapmıstır . hastane ortamından cok tedırgın olur ve korkarım ama asil beyın o ankı yaklasımı heyecanımı yenmesı ve sonrasındakı ılgı alaka benı cok memnun ettı.yolu acık basrıları daim olsun evladımın
di...k
Önce Allah sonra Asıl bey derim annemin şuan bizlerle olmasını ona borcluyuz allah ondan binlerce kez razi olsun başarılarının devamını dilerim
me...l
Asil beye tesekkur ederim asil bey sayesinde baba hayata tekrar tutundu cok basarali bi doktor. Masallah diyelim ellerinr gozlerine nazar degmesin..basarilarinin devamini dilerim. Allah yolunu acik etsin..
.....
Sevgili Asil Bey
09.02.2016 tarihinde saat 14.00 civarında ambulans ile komada iken beni hayata döndürdünüz.
O gün 2 ana damarım %100 tıkalı ve %20 yaşama şansı olan akcigerlerinde 2.5 litre köpük birikmiş bir
insanı inanılmaz mücadeleniz sonucunda hayata döndürdünüz. İşte o kişi benim. Size ne kadar övgü dolu sözler yazsam teşekkürler etsem inanın yetmez. Beni sevdiklerime kavuşturduğunuz ve onların yüzünü güldürdüğünüz için sizlere sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız ve benim doktorumsunuz.
Saygılar
mi...r
kesinlike tavsiye ederim babama kalp pili taktı allah razı olsun
Asil İşçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asil İşçi, Kardiyoloji.
Asil İşçi adresi nerede?Asil İşçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asil İşçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asil İşçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Asil İşçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asil İşçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asil İşçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asil İşçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Asil İşçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar