Psikoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

Merhaba! Ben Asım Çetiner, öğretimimi tam burslu olarak Doğuş Üniversitesi (%100 İngilizce) Psikoloji Bölümü'nden onur derecesi ile mezun olarak tamamladım. Şu an Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansında öğretimime devam etmekteyim. Lisans bitirme projesini, derslerde verilen örneklerin öğrencilerin güncel yaşamlarında yer alan olgular gözetilerek seçilmesinin öğrenmeye etkisini inceleyen araştırma projesini yürüttüm. Teknofest 2023 Psikoloji alanında ‘’Panik Bozukluk tanısı almış bireylerin kendi kendine yardım yapabilmesine’’ yönelik bir çalışma ürettim. Koç Üniversitesi, Kim Psikoloji, Dünya Danışmanlık ve Psikoloji merkezi gibi önde gelen kurumlarda staj süreçlerimi gerçekleştirdim

Eğitimler;
-Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen İleri Düzey-Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları
(Klinik Değerlendirme, Vaka Formülasyonu ve Seans Yönetimi,
Temel Bilişsel ve Davranışçı Terapi Yöntemleri,
Panik Bozukluk, Agorafobi, Sosyal Kaygı,
Travma Sonrası Stres Bozukluğu,
Obsesif-Kompulsif Bozukluk,
Yaygın Kaygı Bozukluğu ve Depresyon,
-Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI),
-Bilişsel Davranışçı Çift ve Aile Terapisi Eğitimi,
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi.

Moreno Psikoloji -Psk. Asım Çetiner
Merdivenköy, Fahrettin Kerim Gökay Cd Çeviköz Apt No: 169 Kat: 2 Daire: 5, Kadıköy/İstanbul, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +25 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Cevizli, Gümüşhane Sk. No:1, 34865 Kartal/İstanbul, Kartal, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +13 daha fazla

Merdivenköy, Fahrettin Kerim Gökay Cd Çeviköz Apt No: 169 Kat: 2 Daire: 5, Kadıköy/İstanbul, İstanbul

Y
Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Asım Bey ile terapi sürecim oldukça verimli geçti. Kendisi içten, anlayışlı ve profesyonel bir psikolog. Seanslarda beni gerçekten dinlediğini ve anladığını hissettirdi. Olaylara farklı bir açıdan bakmamı sağladı ve duygularımı daha iyi yönetmeme yardımcı oldu

Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Zor zamanlar geçirdiğim bir dönemde olaylara bakış açımı değiştirmemi, korkularımı yenmemi ve öfke kontrolünü başarabilmemi sağlayan sevgili Asım beye denk geldiğim için çok mutluyum. Kendisi çok profesyonel bir şekilde süreci yönetti. Danışmalarımızı hep zamanında gerçekleştirdik. Esneklik konusunda da asla sorun yaşamadık. Hala terapi sürecinin faydaları hayatımda devam ediyor.

Z
Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Kendisiyle tanıştığımda travma dolaylı bir kaygı, panik atak yaşıyordum.Geçmişte epey negatif bir bakış açısına sahiptiö.yönlendirmeleri ve kişiye yaklaşım biçimi çok yerinde. İlk seanstan
itibaren baskı altında hissetmeden güven çerçevesinde , rahat bir biçimde iletişim
kurabildik.

Teşekkür Ederim

Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Arkadaşımın önerisiyle Asım Bey’den yardım aldım. Bu süreçte bir yığın problemle uğraşıyordum. Zamanla bunların üzerine konuşmak problemlerimi daha net olarak ortada görmek, bi yandan ne kadar şey bilmediğimi ve bir yandan da aslında kendimi görünce daha iyi baş edebildiğimi farkettim.

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Moreno Psikoloji -Psk. Asım Çetiner...daha fazla • Yetişkin Terapisi daha az

Kendiyle sürekli çatışan savaşan biriydim.Bir dolu elestirirdim kendimi. Hocamla çalısktıktan bir zaman sonra, bende sefkatli bir iç ses belirdi :) Hep onun kendine zulmetme bu gercek degil diyen sesi ve hep yaninda olma hissi ... Barışıyorum kendimle sayesinde...Daha yolumuz uzun biliyorum ama bazen sadece yolun kendisidir güzel olan ve yoldaşındır.asım hocam bana kendime nasıl şefkatli olabilecegimi ögretmeye calisiyor donanimi ve bilgisi dahilinde bulunan teknikleriyle yapıyor Onunla artık daha kolay..Herkesin buna degecegi bir kalbi olduguna inaniyorum.

Teşekkürler

Konum: Moreno Psikoloji -Psk. Asım Çetiner • Ai...daha fazlale Terapisi daha az

Asım hocamla içimde yaşadığım ve dışarıya yaşattığım zor bi dönemde başladım. Danışmanlığın en başından itibaren çözemediğim, yardım istediğim, zorlandığım her şeyi Asım hocamla konuşabilmek, hatta bir tek onunla konuşabilmek benim için büyük bir imkandı.

Telefon numarası doğrulandı

Uzun zamandır basit konularda bile karar verirken içimde tarifsiz bir ağırlık hissetmeye başlamıştım. En ufak bir seçim yapmam gerektiğinde bile sanki tüm seçenekler yanlışmış gibi geliyordu. Bu belirsizlik ve sürekli kendimi sorgulama hali beni tüketiyordu.
Seanslar sırasında, bu kararsızlığımın köklerinin sandığımdan çok daha derinlere uzandığını fark ettim. İlk başta basit nedenlere bağlı olduğunu düşünüyordum ama aslında içsel olarak daha büyükmüş
Şimdi, kararlar alırken çok daha sakin olmaya çalışıyorum. Bazı şeylerin yüzeyde göründüğü kadar kolay olmadığını, ama derinlere inip onları çözmeye başladığınızda her şeyin daha anlamlı hale geldiğini gördüm.

Telefon numarası doğrulandı

Hayatım boyunca bazı durumlar benim için diğer insanlara göre çok daha zorlayıcı oldu. Özellikle kalabalık yerlerde bulunmakr, basit bir olay olmaktan çıkıp mücadeleye dönüştü. Bu yüzden Asım Bey ile görüşmeye başladım. İlk seanslarda, bu hislerin aslında yüzeyde görünen birer sonuç olduğunu anlamak önemli bir farkındalık yarattı. Geçmişte yaşadığım bazı şeylerin, şu anki durumumu nasıl şekillendirdiğini görmek benim için dönüştürücü bir deneyimdi.

Bu süreçte, hissettiğim korkuların üzerimde yarattığı etkiler üzerine yoğunlaştık. Asım Bey’in önerdiği teknikleri günlük hayatımda uyguladıkça, korkularımın üzerimdeki etkisinin azaldığını fark ettim. Şimdi, korkutucu bir durumla karşılaştığımda paniğe kapılmak yerine sakin kalmayı başarabiliyorum. Tüm zorluklara rağmen, şu an kendimi çok daha güçlü ve rahat hissediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Moreno Psikoloji -Psk. Asım Çetiner...daha fazla • Psikoloji Randevusu daha az

Asım Bey ile birkaç ay önce terapiye başladım ve şu ana kadar kendisiyle çalışmaktan son derece memnun kaldım. İlk seanstan itibaren rahat bir iletişim kurmamı sağlayan içten ve güven verici bir tavrı vardı. Duygularımı anlamaya ve ifade etmeye yönelik yaklaşımı, süreç boyunca bana çok yardımcı oldu.

Seanslarda kendimi tamamen anlaşılmış hissettim. Asım Bey’in önerileri ve çözüm yolları, hayatıma olumlu anlamda yansıdı ve zorlandığım birçok konuda farkındalığımı artırdı. Özellikle olaylara daha geniş bir perspektiften bakmamı sağlaması, beni en çok etkileyen yönlerinden biri oldu. Ayrıca, sabırlı ve empatik yaklaşımı sayesinde, kendimi açıkça ifade edebilmek konusunda hiç zorlanmadım.

Hem profesyonelliği hem de samimi duruşu terapi sürecimi oldukça olumlu bir hale getirdi. Kendi içsel yolculuğumda bana rehberlik ettiği için minnettarım ve Asım Bey’i benzer ihtiyaçları olan herkese içtenlikle tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Asım Bey’le olan terapi sürecim, hayatıma bambaşka bir perspektif kazandırdı. İlk görüşmemizde, yaşadığım sorunları anlatırken bile rahatça konuşabileceğim bir ortam sunmuştu. Özellikle şema terapisi yöntemlerini kullanarak, geçmişten gelen düşünce ve davranış kalıplarımı fark etmemi sağladı. Seanslarımız sırasında bazen çok zorlandım ama bu zorluklar beni daha güçlü bir birey haline getirdi. Asım Bey’in verdiği ödevler ve önerdiği kitaplar, terapiden öğrendiklerimi günlük hayatıma entegre etmemde çok etkili oldu. Şimdi, hem kendimi daha iyi tanıyor hem de duygularımı daha sağlıklı bir şekilde ifade edebiliyorum. Asım Bey’in rehberliği ve desteği sayesinde, hayatımda beklediğim değişimi gerçekleştirebildim. Terapiye başlamak isteyen herkese Asım Bey’i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.