Eğitimler;
-Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen İleri Düzey-Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları
(Klinik Değerlendirme, Vaka Formülasyonu ve Seans Yönetimi,
Temel Bilişsel ve Davranışçı Terapi Yöntemleri,
Panik Bozukluk, Agorafobi, Sosyal Kaygı,
Travma Sonrası Stres Bozukluğu,
Obsesif-Kompulsif Bozukluk,
Yaygın Kaygı Bozukluğu ve Depresyon,
-Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI),
-Bilişsel Davranışçı Çift ve Aile Terapisi Eğitimi,
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi.
Merdivenköy, Fahrettin Kerim Gökay Cd Çeviköz Apt No: 169 Kat: 2 Daire: 5, Kadıköy/İstanbul, İstanbul
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Travma Terapisi
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
Moreno Psikoloji -Psk. Asım Çetiner
eşim ile iletişimde sıkıntılar yaşıyordum ve bu durum beni oldukça yıpratıyordu. Sürekli kendimi kötü hissediyor, sık sık ağlama krizlerine giriyordum. Aynı zamanda derslerime odaklanmakta zorlanıyor ve ailemle olan ilişkilerimde de gerginlikler artmaya başlamıştı. Bu süreçte profesyonel destek almaya karar verdim ve Asım bey rehberliği bana gerçekten çok iyi geldi. Kendimi daha güçlü ve dengeli hissediyorum. Hem ilişkilerime bakış açım değişti hem de derslerime daha iyi konsantre olabiliyorum.
Yaklaşık bir buçuk yıl önce, ruhsal olarak oldukça bunalmış ve kendimi hiç olmadığı kadar kötü hissettiğim bir dönemde, bir arkadaşımın önerisiyle danışmanlığa başlamaya karar verdim. ne anlatacağımı, nereden başlayacağımı bilemediğim anlarda bile Asım Hocam’ın profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi sürekli konuşurken ve içimi dökerken buldum. Ruhsal sıkıntılarımın artık fiziksel belirtiler göstermeye başladığı bir noktadayken, bu semptomlar zamanla azaldı ve şu an bu tür problemler yaşamıyorum. Önerdiği kitaplar sayesinde sadece danışma esnasında değil, hayatımın genelinde bir iyileşme süreci yaşadım ve bakış açımı değiştiren tavsiyeleri bana gerçekten çok iyi geldi.Kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. Samimi yaklaşımıyla hayatıma büyük katkıda bulundu.
Bir arkadaşım aracılığıyla kendisiyle tanışıp terapi sürecine adım attım. Bir müddet birlikte ilerledik. Hayatımın en zor, en bocaladığım ve çıkmazda hissettiğim döneminde bana son derece nazik bir şekilde destek oldu ve seanslarımızı sabırsızlıkla beklediğimi fark ettim. Çünkü beni çok iyi anlayan, içimi huzurla dinleyen bir terapistti. Ancak daha özel olan şey, çok kısa sürede herhangi bir bariyer ya da filtre olmaksızın iletişim kurabildiğim, adeta kendimden biri gibi gördüğüm biri haline gelmesiydi. Yolculuğumuz bir süre daha devam etti, ancak tamamen kişisel sebeplerim nedeniyle sonlandırma kararı aldım. Bu süreçte ve sonrasında gösterdiği ilgili ve samimi yaklaşımı için kendisine gönülden minnettarım.
Küçük çaplı takıntılarım ve bazı sorunlarım vardı, ancak görüşmeler sayesinde büyük ölçüde bunların üstesinden gelebildim. Nazik, güler yüzlü ve beyefendi bir insan, gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz. Randevular konusunda da esneklik sağlayarak danışanlarının duygu ve düşüncelerine gerçekten önem veriyor. Bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorsunuz, çünkü sizi anlayan birinin olduğunu hissediyorsunuz. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum, ben çok memnun kaldım.
Asım bey süreç boyunca çok güzel, farklı bakış açıları kazandırdı bana. Kendisiyle tanıştığım için çok memnunum
arkadaşımın psikoloğa başlaması vasıtasıyla tanıştık.Yaklaşık 2 yıldır belirli aralıklarla görüşüyoruz.Büyük yol katettiğimi düşünüyorum.2 yıl önce ki benle şimdiki aynı değil.bu değişimle kendimi farketmem bana yeni bir dünya yarattı
İlk seanstan itibaren verdiği güvenle, dikkatli dinlemesiyle, yerinde yönlendirmeleri ile bana tuttuğu ayna sayesinde kendimi keşfedebildim, ilerleyebildim. Karşınızdaki kişinin sizi anlaması kadar güzel bişey var mı şu hayatta iyiki karşılaştık. Alaninda uzman kişilerle çalışmak ayrıcalıktır hele ki söz konusu bizim psikolojimizse...
Asım Beyle tanışmadan önce çoğu şeyi bildiğimi düşünüyordum. Kendisi bana farklı pencerelerden bakmam gerektiğini öğretti.konuşmasıyla kibarlığıyla yaklaşımıyla muhteşem bir deneyimdi.
y....ş
Asım Bey ile terapi sürecim oldukça verimli geçti. Kendisi içten, anlayışlı ve profesyonel bir psikolog. Seanslarda beni gerçekten dinlediğini ve anladığını hissettirdi. Olaylara farklı bir açıdan bakmamı sağladı ve duygularımı daha iyi yönetmeme yardımcı oldu
g....k
Zor zamanlar geçirdiğim bir dönemde olaylara bakış açımı değiştirmemi, korkularımı yenmemi ve öfke kontrolünü başarabilmemi sağlayan sevgili Asım beye denk geldiğim için çok mutluyum. Kendisi çok profesyonel bir şekilde süreci yönetti. Danışmalarımızı hep zamanında gerçekleştirdik. Esneklik konusunda da asla sorun yaşamadık. Hala terapi sürecinin faydaları hayatımda devam ediyor.
Asım Çetiner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asım Çetiner, Psikoloji. Size Asım Çetiner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu.
Asım Çetiner adresi nerede?Asım Çetiner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy, Fahrettin Kerim Gökay Cd Çeviköz Apt No: 169 Kat: 2 Daire: 5, Kadıköy/İstanbul İstanbul
- Cevizli, Gümüşhane Sk. No:1, 34865 Kartal/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asım Çetiner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Asım Çetiner uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Asım Çetiner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asım Çetiner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Asım Çetiner hangi dilleri konuşuyor?Asım Çetiner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Asım Çetiner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asım Çetiner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Asım Çetiner hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Asım Çetiner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Asım Çetiner hangi sigortaları kabul ediyor?Asım Çetiner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.