n....
Doktor Asım bey çok dürüst çalışkan ve mesleğini severek yapan hastalarını bir an olsun unutmayan bir cerrah safra taşı operasyonumu yaptı ve 1 günde yürür ve sağlıklı yaşamıma döndüm Allah razı olsun hocam ve ekibinden
se...y
harika bir doktor diğer doktorların ameliyat olması gerekiyor dediği rahatsızlığıma hastaneye gider gitmez hiç bekletmeden müdahalede bulundu ve beni rahatsızlığımdan kurtardı gerçekten işinin ehli iyi bir doktor.
ma...z
Çok komikti ya yoğum bakıma geldiğinde hep yürüyen zombi gibi kafası önde sallana sallana geliyiyordu bide terliği çok büyüktü gülmekten karnım ağrıyordu ya bu yüzden seviyorum bu adamı Allah başımızdan eksık etmesın başarılar dılerım :)
Asım Onur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asım Onur, Genel Cerrahi.
Asım Onur adresi nerede?Asım Onur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Battalgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asım Onur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asım Onur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Asım Onur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asım Onur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asım Onur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asım Onur hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Asım Onur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.