YeniCami Mahallesi İstasyon Caddesi Sadıkağa Apartmanı No: 108 Kat: 3 Daire 5, Söke
Aile İçi İletişim Sorunları
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Aşina Türkay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Aşina Türkay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aşina Türkay, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Aşina Türkay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Aşina Türkay adresi nerede?Aşina Türkay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YeniCami Mahallesi İstasyon Caddesi Sadıkağa Apartmanı No: 108 Kat: 3 Daire 5 Söke
- Didim Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aşina Türkay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aşina Türkay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aşina Türkay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aşina Türkay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aşina Türkay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aşina Türkay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aşina Türkay ile iletişime geçmenizi öneririz.