Apse Insizyonu Ve Drenajı
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Arteriografi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Temporal Lop Rezeksiyonu
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Yapay Mesane
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
as...n
oğlum epilepsi hastası 26sında aşiyan hanım sayesınde basarılı amelıyat gecırdi sayelerınde oğlum dahada ıyı olucak güler yüzlülüğle ve anlatımıyla mükemmel bir insan 7senedir hasta olan oğlum şuan çok iyi durumda vns pilinin uygulanabıleceği evlatlarımıza tavsiye edıyorum
Aşiyan Kilit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aşiyan Kilit, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Aşiyan Kilit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Korpus Kallozotomi(Epilepsi Cerrahisi), Elektromiyografi, Endoskopik Cerrahi, Hemaferez, Beyin Pili Programlanması, Nebulizatör, Epilepsi Cerrahisi, Kraniotomi, Minimal Invaziv Cerrahi, Kateter Yerleştirme.
Aşiyan Kilit adresi nerede?Aşiyan Kilit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aşiyan Kilit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aşiyan Kilit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aşiyan Kilit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aşiyan Kilit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aşiyan Kilit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aşiyan Kilit hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aşiyan Kilit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları