Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Görevler:
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Asistan Doktor: 2005-2010
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Uzman Doktor: 2010-2012
Uyguladığı Terapiler
1-Bireysel Psikoterapi- Analitik Yönelimli Bireysel Psikoterapi, Psikanaliz.
2-Analitik Yönelimli Grup Terapisi- Etkileşim Grupları.
3-Sanat ile Terapi- Yaratıcılık ve Sanat Terapisi.
4-Cinsel Terapi.
5.Bağımlılık Terapisi- Sigara ve Alkol bağımlılığı tedavisi.
Boşanma Danışmanlığı
Sigara Ve Alkol bağımlılığı tedavisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
sa...k
Bir yıldır Aslı hanımla tedaviye devam ediyorum. Kendisi çok iyi ve bilgili bir doktordur. Tedaviye ilk başladığımda her aradığımda telefonumu açtı. Kendimi hem seanslarda hem de telefon görüşmelerimizde hiç yalnız hissetmedim. Bir doktorun bu kadar ulaşılabilir olduğunu hiç görmemiştim. Hiç bir zaman ilgisinde bir değişim olmadı. Süreç boyunca hep aynı özen ile devam ediyoruz. Bana ve aileme detaylı bir şekilde tedavi sürecini anlattı. Nasıl başlayacağımızı, devam edeceğimizi çok güzel dile getiriyor. Daha önce farklı psikiyatrist deneyimlerim olmuştu. Ama Aslı Hanım kadar ilgili, güleryüzlü ve anlayışlı bir doktorum hiç olmamıştı. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
um...a
Kesinlikle Aslı hocam diyorum Aslı hocamla tanışmadan önce kötü bir durumdaydım10 yıldır düzenli gitmekteyim ve çok iyiyim çok şükür hocamızın ilgi alakası ve tedavisiyle hiçbir problemim kalmadı herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
r.....
Kaygı bozukluğum ve duygusal denge bozukluğum vardı rahat bir süreç geçirdim uzun soluklu ve etkili oldu süreç
o.....
mukemmel insan hayatimi degistirdi. Umarim hersey gonlunuzce olur panik ataklarimin gecmesini saglayan insan.
i̇...g
Anksiyete şikayetiyle tanıştığım beni çok zor zamanlardan kurtaran nefes alamazken bana nefes olan her şeyi atlatacağımıza inandıran işinin profesyoneli olan dünyalar tatlısı Aslı hanım iyi ki varsınız size minnettarım..
k....k
Terapi yolculuğunda 2. Yılımız. hayatta verdiğim en doğru karar kendim için yaptığım en güzel yatırım ve bu yolda tabi ki en doğru terapist canım Aslı hocam. Her şey için teşekkür ederim
Doktor hanımla 2 senedir beraber çalışmaktayız 7 sene önce anksiyete teşhisi konulmuştu ama doktor hanım aslında temelde bir depresyon olduğunu söyledi ve buna göre bir tedavi düzenledi yıllardır bir türlü düzelmeyen ben 5-6 ayda normale dönmeye başladım şu an neredeyse tamamen iyileştim diyebilirim kendisi muhteşem bir insan sizi gerçekten hayata döndürmek için motive ediyor anlıyor ve dinliyor daha ne diyebilirim bana kendisinin faydası çok dokundu ne kadar teşekkür etsem az
di...n
Yıllarca süren Yaşamış olduğum psikolojik şiddet sonucunda ağır depresyona girmiştim. Ve bu depresyon panik atak hallerim korku ve endişe dolu günlerim yüzünden hayatımı kaliteli idame ettirme konusunda sıkıntı yaşıyordum. Aslı hanımla tanışana kadar. Bana yeniden hayatımı geri verdi aslı hanımın tabiri ile ruhumu kırık bir bacağa benzeterek bu bacakla koşmaya çalıştıkça kendimi daha çok acıtıp yaralayacağımı gösterdi. Ve artık o kırık bacağı onardık. Dün itibari ile tedavi imi sonlandırdık. Bana o kadar destek ve yardımcı oldu ki gerek doğru ilaç tedavisi gerek beni dakikalarca dinlemesi gerek güzelliği :) gerek naifliği herşeyine hayran kaldığım insan. Hayatın bize ne getireceğini bilmiyoruz. Umarım bundan sonra güzel şeyler olacak ama yine ruhum kırılırsa aslı doktoruma tereddüt etmeden hatta bir saniye geçirmeden koşarak giderim. Çünkü belki yıllarım geçecekti bu psikolojik tranva ile ama onun sayesinde 10 ayda hayatıma yeniden renk geldi. Çok teşekkür ederim iyiki sizle yollarımız kesişti. Sarılarak ayrılmak ne güzel :)
Yaşadığım depresyon sonucu kendisiyle tanıştım, hayattan bezmiş, oldukça kilo almış mutsuz, kötü anılarla dolu bir bireydim. Çok şükür Aslı hocamla beraber o günleri geride bıraktık. En büyük pişmanlığım kendisini geç tanımış olmak. Dostluğu, güler yüzlülüğü ve pozitif enerjisi insana inanılmaz güven veriyor. Hayatımda iyiki dediğim bir kaç kişiden biri. İyiki varsınız Aslı hocam…
Öncelikle güler yüzü ve empatisi harika sadece konuşmak bile insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor çok teşekkür ederim benim için bir doktor değil bir dost
Aslı Aktümen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Aktümen, Psikiyatri. Size Aslı Aktümen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Randevu, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Sigara Ve Alkol bağımlılığı tedavisi, Psikanalitik Psikoterapi, Psikanaliz, Bağımlılık Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Aslı Aktümen adresi nerede?Aslı Aktümen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. Umi Plazakat1 Daire 5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Aktümen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Aktümen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Aktümen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Aktümen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aslı Aktümen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Aktümen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslı Aktümen hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Aslı Aktümen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler