Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
Hiç memnun kalmadım. Depresyon şikayetiyle gittim. Ancak kendisi hastayı dinlemiyor. İlacımın işe yaramadığını düşündüğümü söyledim. Israrla benden yüzdelik bir sayı belirtmemi istedi ilacın ne kadar işe yaradığına dair. Ne diyeceğimi bilemedim ilaç etkisini nasıl sayılarla ifade edebilirim bilemedim. Ne ilaç yazmamı istediğini bana sordu. Görüşmemiz boyunca söylediklerimin dinlenmediğini hissettim. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
de...a
Bana göre dünyanin en iyi hekimi.kendisini kendinden bile iyi tanirim.Basari,azim,herzaman en iyisi olmak icin calisan bir doktor asli hanim.basarilarinin devamini temenni ediyorum.Saygilar Delikanli
Aslı Beşirli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Beşirli, Psikiyatri.
Aslı Beşirli adresi nerede?Aslı Beşirli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Beşirli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Beşirli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Beşirli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Beşirli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aslı Beşirli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Beşirli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Beşirli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Beşirli hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aslı Beşirli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.