Evlilik Terapisi
a....u
Belki tecrübe ve farkındalığa dayalı zamanında anlamayabilirsiniz, fakat yaşanılanlar ve farkına varma ile Aslı hanımın tüm dediklerinin ortaya çıkma ihtimali ,nokta atışı oldukça yüksek... başarılarinin devamını dilerim.
g ...s
Evliligimizdeki bazı sorunları kendi içimizde çözemediğimiz için bir uzmana başvurmak istedik doktor takviminden baktığımda sadece ismini okuyunca yakın hissettiğim Aslı Binici hanımı bulduk iyiki de bulmuşum ilk görüşmemizi yaptık bana iyi geldi daha da iyi olucak buna inanıyorum samimi guler yüzlü ve doğru analizleri yapabilen biri benim şimdiki görüşlerim ileriki günlerde güncelleme yapcam ama kesinlikle rahatlıkla tavsiye edebileceğim biri
Yıllardır bizi yakından tanıyor olması ve her görüş ve desteğine başvurduğumuzda bize samimiyetle ve doğru destek olması sebebiyle Aslı hanıma çok teşekkür ediyorum
Çocuklarım onun yanında kendisini çok rahat hissediyor ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebiliyor
Yine çok verimli bir ziyaret oldu
gü...z
İlk öncelikle güler yüzlü ve sıcak davranış için çok teşekkür ederim Aslı hanım kesinlikle tanışmak için bile gidilir çok teşekkür ederim bizim bakış acımızı değiştirdiğiniz için birdaki seyans sabırsızlıkla bekliyorum
ba...
Aslı hanım, tanıdığım gördüğüm en profesyonel psikologlardan biri , tedavi ve danışma sürecimiz bitmesine rağmen geriye dönük bilgileriyle hayatımın şekillenmesindeki olumlu katkıları için ona minnettarım
s....a
Aslı hanımla 1 seansımız benim 2 hafta üzerine düşüneceğim kendime doğru çıkan pencereler açtı. Bir dahaki seansı iple çeker oldum. Hayatımda çok çok önemli olan ancak benim göremediğim, ona bakmak yerine ufak tefek saçmalıklara takıldığım hatta bunlar için kendimi heder ettiğimi görmeme yardımcı oldu.ilk kez Randevu almak için aradığım da bi kaç gün içinde doğum yapacaktım durumdan ona bahsettiğimde eğer gelemezseniz... Diye 10 dakika konuştu benimle. Sesi, söyledikleri o kadar iyi geldi ki sanki yıllardır tanıyor gibiydim sonrasında mesaj atarak nasıl olduğumu sorması.. Yetersiz kalır biliyorum ancak, Teşekkür ederim Aslı Hanım.
Danışan hakkında kritik verileri toplayıp, analiz edip, sorunun çözümüne ilişkin kalıcı harita çizmesi ve bunu güvenli bir şekilde yansıtması, doğru yerde olduğumu anlamamı sağlayan ilk verim oldu.
ma...t
Sabırla dinleyip anlamaya çalıştılar, yol gösterdiler. Hayata dair yeni umutlar edinmek ve yeni yollar çizmemize yardımcı oldular.
sm...n
Kendim de oluşan ve anlamakta zorluk çektiğim duygu değişimleri ve kendimi değersiz hissettiğim için gittim verdiği uzman tavsiyeler ve yaklşımı ile daha 3. Seansta cok yol aldığımızı hissediyorum
hs...̇
Bir süredir yaşadığım bunalımı Aslı Hanıma anlattığımda henüz görüşmenin 10'uncu dakikasında problemin ne olduğunu açıklamalarıyla söyledi ve şok oldum. Henüz ilk seans olmasına rağmen artık sorunum ne olduğunu biliyor ve bir sonraki seansı iple çekiyorum.
Aslı Binici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Binici, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Aslı Binici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Aslı Binici adresi nerede?Aslı Binici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı Bahar Sitesi A Blok No:96/2 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Binici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Binici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Binici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Binici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aslı Binici hangi dilleri konuşuyor?Aslı Binici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Binici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Binici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Binici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Binici hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Aslı Binici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.