Bender Gestalt Motor Algı Testi
Cattell 2a Zeka Testi
Cattell 3a Zeka Testi
Cinsel Terapi
Psk.Aslı Çağlar Özkur
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Kanserde Psikolojik Destek
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk.Aslı Çağlar Özkur
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Psk.Aslı Çağlar Özkur
Mezun olduğu yılı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde geçirmesinin ardından, 2 yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve özel kurumlarda çalışmasının ardından Bursa’ya yerleşmiştir. Ağırlıklı olarak yetişkin, genç yetişkin ve ergenlerle olmak üzere çeşitli özel ve kamu kurumlarında görev almıştır.
Evli ve iki çocuk annesidir.
Eğitim Bilgileri:
2012 – 2013 İstanbul Ticaret Üniversitesi, Uygulamalı Psikoloji YL
2003–2007 Haliç Üniversitesi, Psikoloji
2001–2003 Kırıkkale Üniversitesi, İşletme ( 3. sınıf terk)
1998–2001 Fatih Sultan Mehmet Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi (Ankara)
İş Deneyimi:
2014 – 2015 Bursa Dört Çelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
2010 - 2014 Bursa A.O.S. Onkoloji Hastanesi
2008 - 2010 İ.B.B Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi
2007 - 2008 Özel İlk Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
2007 Özel Çağrı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (Staj)
2007 Bezmi Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Staj)
2007 Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi (Staj)
2006-2007 Çocuk Akıl Sağlığı ve Rehberliği Derneği (Staj)
2005–2006 Özel Gürdal Çocuk Yuvası (Staj)
me...e
Aslı Hanımdan yaklaşık 4 yıl önce seans aldım. Yaklaşık 8 ay sürdü. EMDR yöntemini kullandı. Ancak maalesef hiç ilerleme sağlayamadım. Sürecin sonunda hala kendini sevmeyen, suçlu hisseden, mutsuz biri olarak bitirdim. Seans süreleri bazen 25 dk sürdü. Terapist olarak istediğim saatte bitirebilirim demişti. Ben de karşı çıkmadım. Bazen seansı iptal etmek istediğimde ısrarcı oldu. Cok çekingen utangaç biri olarak bu yanımı güçlendirmek için hayırlarıma saygı duyabilirdi. Bu durumlardan memnun kalmadım. Bundan dolayı tavsiye etmiyorum.
p.....
Aslı Hanım ile ergenliğimden kalma travmalarım ile ilgili destek aldım ve almaya devam ediyorum. EMDR terapisini uyguluyor ve alanında gayet başarılı bir uzman. Kısa sürede etkili olmayı başardı. İletişimi, güler yüzlülüğü sizi kesinlikle yargılamadan yol göstermesi bu yolda beni etkileyen özellikleriydi. Gayet samimi ve açık görüşlü kişiliği sayesinde kendime yakın bulduğum bir uzman ve kesinlikle tavsiye ederim! Bu zamanda kendinize sunacağınız en büyük iyilik...
d....t
Aslı Hanımla nisan ayından bu yana çalışıyoruz kendisinin nezaketi ve samimiyeti ile rahatlıkla iletişim kurabiliyorsunuz farkındalıgınızı artıran yaşam perspektifinizi şekillendiren bir bakış açısı var, olabilecek en nahif şekilde yüzleşmelerinizi yaşıyorsunuz kendisine minnettarım bu sürecte desteğini hissettirdiği için; hiç kuşkusuz danışmanlık alabilirsiniz.
Asli hanima referans olan baska bir psikoloğun tavsiyesi ile gittik, partnerim ile yaşadığımız sıkıntıları danismak icin Asli hanimi bulduk. Henüz ilk seansımız da bile etkiyi hissedebildik iliskimizde, tespitleri, sordugu sorulari, naifligi, samimiyeti ve objektifligi ilişkimize şimdiden cok iyi geldi, tabi bu bir süreç olduğu icin düzenli seanslara katilim cok önemli, eminim birebir olan seanslarinda da ayni etkisini hissedebilirsiniz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim kendisine. Sevgiler.
Ben kendisinden çok memnunum,şuana kadar karşılaşmadığım için pişmanım. İyi ki kendisiyle tanıştım, çok memnunum.İyi ki var.Ben kendimi olduğumdan çok daha iyi hissediyorum.Haftalar geçse de görüşme günü gelse diye bekliyorum.Gittiğimde saat bile yetmiyor.Çok naif bir insan, dinlemesi, anlaması ve yönlendirmeleri çok iyi.Benim kızım üniversiteye hazırlanıyor.Aslı Hanım'la görüşmeye başladık.Kızım da çok memnun kendisinden.
Aslı Hanım'a bir tavsiye üzerine ulaşmıştım.Herşeyle yüzleşmemi sağladı.Bu süreç zor bile olsa sonrasında da olaylara bakış açımı değiştirdi, tepkilerim değişti.Başa çıkmam kolaylaştı. Devam ediyoruz hala kendisiyle.Çok profesyonel bir danışman, sizi yargılamadığını ve ona güvenebileceğinizi çok kısa sürede farkedebiliyorsunuz.Sizi gerçekten anlamak için dinlediğini hissettiren bir psikolog.Danışmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim kendisini.
Ben Aslı Hanım'dan önce yıllarca direndim psikolojik destek almak konusunda ama Aslı Hanım'la birlikte başladık.Düzenli olarak görüşüyoruz.Özellikle bir sıkıntım yok, bana iyi geliyor.Çok objektif olduğu için çok memnunum. Benim çok kısa zamanda sonuca ulaştığım bir durum oldu, çok memnun kaldım. Danışmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. İlla bir probleminizin olmasına gerek yok, gerçekten iyi geldiği için de danışabilirsiniz.
Aslı Hanım oğlumun ergenliğindeki en yakın arkadaşı, dert ortağı, hayata bağlanmasındaki en önemli kilometredir.Oğlum daha sosyalleşmeye başladı, negatif düşüncelerden uzaklaştı.Kendisini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendi.Hala devam ediyoruz görüşmelerimize.İçtenliği, samimiyeti,yardımseverliği ve danışanından ziyade oğlumu bir arkadaş olarak gördü.Her şekilde ulaşılabilir biri. Oğlum da Aslı Hanım'ı çok seviyor.Danışmak isteyen kişilerin kesinlikle Aslı Hanım'ı hayatlarına almaları gerektiğini düşünüyorum.Aslı Hanım'a ömrümün sonuna kadar minnet duygusu içerisinde olacağım.
da...ş
Ben 28 yaşında panik atak ile savaşırken kendisi bana tekrar bir hayat verdi. Mübalasız otobüs, minibüs ve asansör dahi kullanamazken tekrar bu cesareti bahşetti. Yıllarca yüz yüze görüştüğüm psikologların odalarında ki soğukluk ruhlarına işlemişken Şifa aramaya çalıştığım doktorlardan daha faydalı bir yöntemle bu kapıyı açtı. Hem de Online tedavi yöntemiyle. Kendi evimde güven ve konfor alanımda olmanın rahatlığıla, inanın aslında olması gereken kesinlikle bu. Aslı hanım bunu çok güzel bir şekilde kullandı. Enerjisi ve duygularıyla sizin savaştığınız hastalığı küçümsemeden, saygıyla tedavi etme çabası muazzam. Emdr yönteminin başarısı sorgulanamaz bile ben Emdr ve Aslı hanımın sıcacık enerjisiyle yaşamaya başladım tekrar umarım sizlerde farkeder ve yolculuğun tadını çıkarırsınız...
Ben Aslı Hanım ile 2017 yılında tanıştım. İyi ki tanıdım. Hayatımdan hiçbir zaman çıkartmak istemediğim güzel insan. Ben Aslı hanım’a hep yüzünüzü görmek bile bana iyi geliyor derim. Kendimin, duygu ve düşüncelerimin farkına varmayı öğrendim daha öğreneceğim çok şey var Aslı Hanımdan. İyi varsın Aslı Hanım.
Aslı Çağlar Özkur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Çağlar Özkur, Psikoloji. Size Aslı Çağlar Özkur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Aslı Çağlar Özkur adresi nerede?Aslı Çağlar Özkur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Sultan mehmet Bulvarı Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Çağlar Özkur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Çağlar Özkur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Çağlar Özkur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Çağlar Özkur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Aslı Çağlar Özkur hangi dilleri konuşuyor?Aslı Çağlar Özkur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Çağlar Özkur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Çağlar Özkur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Çağlar Özkur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Çağlar Özkur hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Aslı Çağlar Özkur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslı Çağlar Özkur hangi sigortaları kabul ediyor?Aslı Çağlar Özkur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar