Üniversite hayatı boyunca çeşitli kurumlarda psikoloji alanında gönüllü olarak gelişimine katkı sağladı.
Eğitim hayatına devam ederek Aile Ve Eğitim Koçluğu, Çocuk ve Aile Danışmanlığı, Kariyer Danışmanlığı, Tercih Danışmanlığı, ilişki terapisi, Yaratıcı Drama Ve Oyun Terapileri konularında sertifikaları bulunmaktadır. Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık konusunda bir çok projede yer almış ve almaya devam etmektedir.
Bireysel Terapi konusunda deneyimli olan Psikolojik Danışmanımız Eğitim Koçluğu ve Tercih danışmanlığı konularında da yüksek deneyime sahiptir. Online ve yüzyüze bir çok Danışana hizmet vermektedir. Bir çok öğrenciye Eğitim Koçluğu ve Tercih Danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.
Evlilik Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Evlilik Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İdea Psikolojik Hizmetler
Tavsiye üzerine gittim. Çok çabuk ulaşabiliyorum, iletişimi güçlü, telefona da enerjiyi verebiliyor. İyi bir dinleyici aynı zamandada, daha önce benzer durumlarla karşılaştığı belli ve deneyimi de var. Anlık cevaplar vermiyor. Daha önce yaşadığı tecrübelerden faydalanarak yönünü göstermeye çalışıyor, bu harika birşey. Ben bu işi biliyorum bana güvenebilirsin hissiyatını hissettirebiliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok menun kaldım. Bence alanında çok uzman birisi.
k.....
Tavsiye üzerine gittim. Motive ediyor, rahatlatıyor, bir psikologda aranılan tüm özellikler var kendisinde. Benim ailevi sorunlarım vardı ve eğitimle ilgili olarak sınav stresi sorunlarından dolayı gittim. İkisine de çözüm yolu bulduk şu anda ilerliyoruz, 2 haftadır gidiyorum. Gayet memnunum . Kendimde büyük bir değişiklik hissediyorum. Başkalarına da tavsiye ediyorum.
Araştırma üzerine gittim. Benim zihnime nokta atışlarını çok iyi yapıyor beni anlatırken. Yaklaşımı çok kibar, çok objektif beni çok iyi anlıyor. Bu anlamda çok memnunum hatta bir arkadaşıma da tavsiye ettim o da gitmeye başladı. Hem çok samimi arkadaş gibi konuşup dinliyor, hem de bu arada olayı kaçırmıyor. Yani bakış açısı yakaladığı yerler çok basit şeyler, söylüyorum ama oradan çok önemli şeyler çıkartıyor. Allah razı olsun kendisinden.
Tavsiye üzerine gittim. Beni çok iyi anlıyor ve çok güzel birlikte çalışma programı yaptık. Yapamayacağım ödevler vermedi bana. Hiç sevmediğim dersleri Aslı Hocam sayesinde sağlıklı yöntemler ile severek çalışlıyorum. Değişim isteyenlerin en doğru adresi. 2 yıldır birlikteyiz halen devam ediyorum. Memnun kaldım. Başkalarına da tavsiye ettim, Herkese tavsiye ediyorum.
Aslı Çevirgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Çevirgen, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Aslı Çevirgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Aslı Çevirgen adresi nerede?Aslı Çevirgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 2253. Sokak No:1/3 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Çevirgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Çevirgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aslı Çevirgen hangi dilleri konuşuyor?Aslı Çevirgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Çevirgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Çevirgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Çevirgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Çevirgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aslı Çevirgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.