Tam burslu olarak öğrenim gördüğü Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2018 yılında yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. 2023 yılında Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını “Özel Gereksinimli Çocuğu Olan Annelerde İntihar Olasılığının Yordayıcıları: Sosyal Destek Algısı ve Ebeveyn Öz Yeterliği“ başlıklı teziyle tamamlamıştır.
Lisans eğitimi sırasında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy Belediyesi Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı Merkezi ve özel danışmanlık merkezlerinde alan deneyimi kazanmıştır.
Çalışma hayatına özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde ebeveyn ve çocuk danışmanlığı vererek başlamıştır. Çalışma hayatının sonraki yıllarına özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde yöneticilik yaparak devam etmiştir.
Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde yöneticilik yaptığı sırada, mezun olduğundan bu yana aldığı mesleki eğitimlerine devam etmiştir. Eş zamanlı olarak terapi hizmeti vermeye başlamıştır.
2023 yılından itibaren kurucusu olduğu Hasat Psikoloji’de çalışmalarına devam etmektedir.
Terapi eğitimini psikodinamik yaklaşım odaklı almıştır.
Öğrenciliğinde başlayan yazarlık çalışmaları mezun olduktan sonra da devam etmiştir. Çeşitli blog ve online dergilerde psikoloji ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında metinler yayınlamıştır. Yazarlığın yanında blog editörlüğü görevini de yürütmüştür.
Türk Psikologlar Derneği ve Travma Çalışmaları Derneği Üyesidir.

Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi
Küçükyalı, Maltepe, İstanbul

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Daha önce psikoterapiye gitmiştim. Önceki sürecimde bir tıkanma yaşamıştım ve süreci bitirme kararı almıştık. Aslı Hanımla başladığım süreçte bazı şeyleri daha iyi anladım. Önceki sürecimde neden tıkandığımı da anladım ve bu farkındalık birçok şeyi değiştirdi. Şu an sürecin nasıl olması gerektiğiyle ilgili daha net bir fikrim var. Kendisiyle yüz yüze gerçekleştirdiğimiz seanlardan çok fayda gördüm. Çözemediğim noktalarda da aydınlanma yaşadım.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Aslı hanımla şirketim aracılığıyla tanıştım. Çocukluğumdan beri var olan problemlerim bazı sebeplerden tekrar tetiklendi ve başvuruda bulundum. Kendisi bana farkındalık kazandırdı. Bir şeyi fark etmenin hayatımı bu kadar değiştreceğini bilmiyordum. Her hafta seansın gelmesini bekliyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Kendisi yıllardır tedavimi yürüten doktorumun öğrencisi. Doktorumun tavsiyesiyle kendisiyle görüşmeye başladım. Başlarda psikodinamik psikoterapiye önyargım vardı. Ama birkaç seans sonra kendisinin de yardımıyla bu terapinin bana uygun olduğunu anladım. Kendisiyle ebeveynlerimle olan problemlerimi çalışıyoruz. Birkaç terapi modeli denemiş biri olarak işini çok doğru yaptığını söyleyebilirim. Bütün etik kurallara dikkat ediyor, hiçbir şeyi gözden kaçırmıyor. Hem dikkatli hem özenli biri. Sorunlarımla baş etmemde çok yardımcı oldu. Bazı şeyleri çok daha iyi anladım. Eskiden çok takıldığım şeylere artık takılmıyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Aslı hanım ile tanışmadan önce bir psikoloğa gitmekten çok tedirgin oluyordum. Sürecin işleyişi ve bir insana kendimi açmak beni her zaman korkutmuştur. Ama Aslı hanım bu korkularımı yenmem de bana çok yardımcı oldu ve hem bu korkularımı yenmeyi başardım hem de asıl problemlerimin aslında benim kafamda kurmuş olduğum kadar büyük olmadığının farkına vardım. Halen devam eden sürecimiz çok güzel ilerliyor ve ben kendimi her seanstan sonra daha iyi hissediyorum. Kendimi bir insana açıyor olmanın vermiş olduğu tedirginlik duygusunu çok güzel yenmeyi başardık ve kendisiyle seansta iken sanki çok uzun zamandır tanıdığım yakın bir arkadaşıma kendimi açar gibi hissediyorum.

Y
Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Kendisini bir arkadaşım sayesinde buldum. Terapi sürecine önyargılıydım. Ama ilk seansta, görür görmez beni enerjisiyle rahatlattı. Depresyonla mücadele ediyordum hala terapi sürecim devam ediyor ama yine de buraya yazmak istedim. Daha önümde uzun bir yol olduğunu biliyorum ve imkanım el verdikçe kendisi ile devam etmeyi düşünüyorum. Psikolog arayan varsa düşünmeden başvurabilir

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Aslı hocam bize çok yardımcı oldu. Bir tanıdığım önerdiği için kliniğine gittim. 3 aydır evliliğimle ilgili soeunlarım vardı. Bendeb kaynaklı sorunlar vardı. Kısa bir sürede sorunum ortadan kalktı. Evliliğim kurtuldu. Kesinlikle öneririm

Y
Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Panik atak gecirdigim ve artık evden cikamaz hale geldiğğm için terapiye başlamak istedim. Artik evdeyken bile panik atak geciriyordum. İse gidemiyordum cünkü dısari cikmak bana iyi gelmiyordu. Hayatım kisitli haldeydi. İsimden ayrilmak zorunda kaldim. İnternetten araştırarak evime yakın olan ofisini aradım. Seanlara basladik ve bir kac seans sonra kendimi daha iyi hissediyordum. Panik atak geldiginde ne yapabilecegimi nefesimi kontrol ederek ögrendim. Panik atakalr eskisi kadar korkutucu değil. Disari cikip yürüyus bile yapiyorum. Bu sureclerden gecen herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Uzun süredir psikolog arayışı içindeydim. Daha sonrasında Aslı Hanımı buldum. Daha önceki psikoloğum online idi ve kendimi rahat hissedemiyordum. O yüzden yüz yüze seans istiyordum. Süreç istediğim gibi ilerledi, kaygı durumum azaldı artık çok rahat şekilde kendimi ifade edebiliyorum. Gerçekten güler yüzlü biri olmasının da faydası var. Seanslarımız hala devam ediyor. Çok memnun ve mutlu olduğum için yorum yazmak istedim. Psikolog arayış sürecimde yorumlara çok dikkat ediyordum. Faydamın dokunması dileğimle.

P
Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

Bir süredir devam ettiğim terapistim yurtdışına taşınınca seanslara devam edemedim ve yeni bir terapist aramaya başladım. Arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Aynı zamanda depresyon ve kaygı bozukluğu tedavisi de görüyordum. Doktorumda terapiye devam etmem konusunda tavsiyede bulunmuştu. Bu şekilde seanslara başladık ve kolay olmasa da bir seneden sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum. Beni üzen şeyleri daha iyi biliyorum ve baş etmeyi öğrendim. Özellikle uyku sorunlarımın düzelmesinde de bana yardımcı oldu. Artık daha iyi uyuyabiliyorum. Daha sakin bir insan oldum

Ö
Konum: Uzm. Kl. Psk. Aslı Eyi Diğer

6 ay önce bir tanıdığımın tavsiyesiyle başvurmuştum Aslı hanıma. Ara sıra yaşadığım anksiyete ve öfke problemi nedeniyle hayatımı bir türlü istediğim gibi sürdüremiyordum. Kendisi ilk seansta tecrübesi ve sakinliği ile rahatlamama neden oldu. Kendimi ilk başladığım güne göre ilerlemiş ve çok daha öz güvenli hissediyorum. Bazı tekrarlı ve takıntılı düşüncelerimin hayatımın gidişatına olumsuz etkilerini yenmeme ve böylelikle bir çok duruma karşı daha sakin davranmayı öğrenmeme yardımcı oldu. Seanslarımız hala daha devam ediyor. Tüm içtenliğimle herkese tavsiye ederim.