Özel Eticadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Nusratiye Mah. Hastane Cad. 5007 Sok. Hocaoğlu Apt. B/Blok No:57 K:1/4, Akdeniz
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
10 gün önce kanal tedavisi yaptırdım O kadar iyiyim ki anlatamam Aslı hanım Diğer hekim arkadaşına yönlendirdi ama çekinme konusunda sag oösun o güvenceyi verdi aslı hanım ona ve tüm calısan ekibine sonsuz tsk ediyorum diş konusunda benim düşüncem bir numarasınız QATAR dan tüm Ekibinize slm tsk İsmini bilmedigim yardımcı doktorunuza özellikle tşk
Aslı Kale Toker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Kale Toker, Diş Hekimi.
Aslı Kale Toker adresi nerede?Aslı Kale Toker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nusratiye Mah. Hastane Cad. 5007 Sok. Hocaoğlu Apt. B/Blok No:57 K:1/4 Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Kale Toker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Kale Toker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aslı Kale Toker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Kale Toker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Kale Toker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Kale Toker hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aslı Kale Toker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Akdeniz civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar