Lisans eğitimim boyunca Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV)'de gönüllü olarak çocuklarla çalıştım ve sosyal sorumluluk projeleri yürüttüm.
İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta takibi yaparak klinik stajımı tamamladım.
Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde ''Klinik Psikoloji'' programında yüksek lisans eğitimimi tamamladım.
Prof Dr. Ayten Erdoğan süpervizörlüğünde çocuk-ergen seanslarına katıldım ve çocuk-ergen klinik stajımı tamamladım.
Değirmen Psikoloji'de ise yetişkinlerle klinik psikoloji stajımı tamamladım.
Çeşitli anaokullarında kurum psikoloğu olarak görev aldım.
Dr. Tuncay Barut'un süpervizörlüğünde yetişkin danışanlarımı görmekteyim.
Çocuk ve ergenlerle çalışma alanlarım;
korku, kaygı, agresyon, saldırganlık, aile içi çatışma, boşanma, alt ıslatma, kardeş kıskançlığı, özgüven-sosyal beceri, bağlanma/ayrılma problemleri, sınav kaygısı.
Yetişkinlerle çalışma alanlarım;
anksiyete(kaygı) bozuklukları, panik bozukluk, depresyon, duygudurum bozuklukları.
Vali Konağı Cd. Sorak Apartmanı No:109 Kat:2 D:3, İstanbul
Bi'Şey Seans Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Rasimpaşa Mah. Nemlizade Sok. No:9 Güleryüz Apt. Kat:Yüksek Giriş Daire:3, İstanbul
Fizyopelvik Sağlıklı Yaşam Merkezi
b....
Terapiye başladığımızdan buyana baya ilerleme var aslı hanım çok kibar, güzel ilgileniyor çok memnunuz burdanda teşekkür ediyor tekrardan
Terapiye başlamamızdan bu yana terapiye götürdüğüm bilişsel çarpıtmalarım ve sorunlarımda ciddi bir düzelme yaşadım. Yani terapinin hayatıma etkilerini somut olarak görmeye başladım.
i̇....
Anksiyete ile uğraşıyorum ve terapiye başladığımdan beri Aslı Hanımın kibarlığının üzerimde çok etkisi oldu. Sizi anladığını fark ediyorsunuz, yargılayıcı bir tavrı hiçbir zaman olmadı. Programım genel olarak çok dolu olmasına rağmen her zaman uygun bir zaman oluşturmaya çalışan biri. Yeter ki siz iyi olmak isteyin, her zaman yolunuzda sizi destekleyen biri.
ps...g
Aslı Hanımın güler yüzü ve anlayışı sayesinde kendimi yakın hissettim bu sebeple de terapiye uzun süredir devam ediyorum. Kendisinden memnunum ve çok ilerleme sağladım. Önceden başa çıkamadığım kaygılarım artık azaldı. Bana farklı bakış açısı kazandırdı. Terapi sürecimde kendi düşüncelerimin farkına varmaya başladım ve olumsuz düşüncelerimden yüksek oranda kurtuldum. Oldukça verimli bir süreç olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hasta
Aslı hanım zorlandığım aşamadığım sıkıntılarımın olduğu dönem çıktı karşıma Depresyondaydım adım adım ilerledik ve çok güzel sonuçlar aldık teşekkürler
d.....
Akraba tavsiyesi ile tanıştık ,uZun soluklu bir
Terapi sürecinin sonuna yaklaştık. Çocukluk tranvalarım kaygı bozukluğum için görüşüyoruz verdiği ödevler yaklaşımı anlayışı yönlendirmeleri harika bir uzman herşey için buradanda teşekkür etmek istedim
Bunalım anksiyete ve depresyon sorunlarım için hocamı 15 kez ziyaret ettim bana yaklaşımı empati yaparak çözümler ve ödevler önermesiyle çok yardımcı oldu tedavi sürecinde kendi takip kendi arayıp ilgilenmesi gerçekten benim de iyileşme sürecine konsantre olmamı sağladı hayat kurtardı diyebilirim.
ka...
Aslı Hanım’la terapi sürecine bir arkadaşım tavsiyesiyle başladım. Geçmiş travmalarım ve anksiyete problemim nedeniyle gelmiştim, zaman içerisinde aslında ben bile farkında olmadan çoğu konuyu aştığımı gördüm. Kendisi ile sürecin sonuna yaklaştık ama yine de devam etmeyi çok isterim. Özellikle anksiyete konusunda kendisi ile tanışmanızı şiddetle öneriririm.
b....c
Aslı hanım ile oğlumun akran zorbalığına maruz kalması sebebiyle tanıştık. İyiki de tanışmışız kendisiyle, yaklaşımı ve iletişimi sayesinde oğlum yaşıtlarıyla daha iyi iletişim kuruyor eskiden içine kapanıktı artık sorunlarını bizimle paylaşmaya başladı. Ailecek kendisine teşekkür ederiz
f.....
Geçirdiğim trafik kazası sonrası arac kullanma korkumun oluşmamasinda verdiği telkinler ve yaptığımız konusmalarla bu korkumun olusmamasında kendisinin payı çok büyüktür.
Aslı Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Karaca, Psikoloji. Size Aslı Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Psikoloji Randevusu.
Aslı Karaca adresi nerede?Aslı Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vali Konağı Cd. Sorak Apartmanı No:109 Kat:2 D:3 İstanbul
- Rasimpaşa Mah. Nemlizade Sok. No:9 Güleryüz Apt. Kat:Yüksek Giriş Daire:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aslı Karaca hangi dilleri konuşuyor?Aslı Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Aslı Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu