20'lik Diş Çekimi
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Asli Kaya Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Normal randevu
Ortodontik Tedavi
Asli Kaya Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Temporamandibular eklem rahatsızlıklarının tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
Üst çene gerideliğinin tedavisi
Üst çene öndeliğinin tedavisi
Asli Kaya Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
be...
İyi ki Aslı hanımla tanıştım o kadar ortodontiste gittim hepsi dişlerimin düzelmesi için 4 tane dişimin çekilip sonra tedaviye başlanacağını söyledi ve korktuğum için hiç başlayamadım ama Aslı hanım diş çekimine gerek yok tedavi sürecinde gerekirse 20lik dişlerimden çekileceğini söyledi ve şeffaf plak tedavisine başladık 2 buçuk yıl sonunda çok güzel dişlere sahip oldum sadece bir tane 20lik dişim çekilerek Aslı hanımın ve ekibinin eline sağlık sonunda istediğim gibi olan dişlerimle rahatça gülebiliyorum
sa...ş
2 yıl önce kızımın Ortadonti tedavisini çok güzel bir şekilde yapan doktorumuz sayın Aslı Kaya Sayman’dançok memnun kaldım ayrıca kızımın kullanımından kaynaklı bir sorun için bugün tekrar gittik ve bizi ilk günkü samimiyeti ile karşıladı ve tedavimizi memnuniyetle tamamladı.Kendisine bundan sonraki çalışmaların da başarılar diliyorum.
üm...
Bu tedaviye uzaktan başladığım için tedirgindim ama Aslı Hanım sayesinde çok kolaylaştı hiç zorluk yaşamadan bir buçuk yılda invisaling plaklar ile istediğim gülümsemeyle tedavim sonlandı.
ku...n
Aslı hanım ile başladığımız invisalign tedavi sürecimi tamamladık. Sonuçtan çok memnunum. İki yıl süren tedavimde 60 tane plak kullandım. Kullanımı gayet rahat, günlük rutininiz haline geliyor ve nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Aslı hanım ve ekibi ilgisi güler yüzüyle her zaman yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
ni...u
Aslı ablamla 2019 yıllında babamın dişlerindeki bozukluk için tanışmıştık. Babam kendisine uygulamış olduğu tel tedavisinden son derece memnun kalınca benim içinde tekrardan kendisine başvurduk.Aslı ablam benim ağzımdaki açık kapanış için şefaf plak tedavisini uygun görmüştü ve bu plaklar sayesinde çok daha rahat ve estetik bir tedavi olacığını söyledi.Benim tedavimi de 7 ağustos 2024 de bittirdik.Gerek benim tedavi sürecimde gerekse babamın tedavi sürecinde her zaman gülen yüzü ve ekibinin her zaman en güzel şekilde ilgilenişi gerçekten çok güzeldi .Çevremizdeki herkese de Aslı ablamı tavsiye ediyoruz.
fu....
Şeffaf plak tedavisi sürecimi mükemmel bir şekilde tamamladık. Her konuda sonsuz destekleri ve güler yüzleri için minnettarım. Uzun zamandır araştırmalarım sonucu Aslı ablayı ziyaret ettim ve tedavi için aynı gün başladık. Her şey tam söylediği gibi, çok konforlu ve sonuç olarak çok tatmin ediciydi.
si...m
Aslı Hanım ile invisalign tedavisine ben Türkiye’de iken başladık ve sonrasında benim Almanya’ya taşınmam ile bu süreç devam etti. Yurt dışında olduğum süreçte Aslı Hanım ile hep iletişim halinde kaldık ve aklımdaki tüm sorulara cevap bulabildim. Randevularımı Türkiye’ye gelebileceğim tarihlere kolaylıkla ayarladık. Bunlar haricinde tedaviden kaynaklı olmayan dişlerimle ilgili bir problem yaşadım. Yemek yediğim bir esnada dişim kırıldı telefonla hemen Aslı Hanımı aradım ve onun yönlendirmeleri sayesinde invisalign tedavimi de hiç bir şekilde olumsuz etkilememek suretiyle olayı atlattık. Yani demek istediğim,uzakta yaşıyorsanız hiç tereddüt etmenize gerek yok.Aslı Hanım zaten sizin tedavinizi zaten sizden daha çok düşünecektir. Titizlikle yürüttüğü tedavi ile sonuca güzel bir şekilde vardık.
el...
İki yıl tedavi sürecim bugün itibariyle bitmiştir.Alt ve üst dişlerim fazlasıyla sorunluydu.Diş teli tedavisi gördüm dişlerimin düzgün bir şekilde büyümesini ve gelişmesini ve güzel görünmesini sağladılar. Bu tedavi sonucu dişlerimin doğru pozisyona kavuştu.Çiğneme ve dil hareketlerimi düzgün bir şekilde yapabiliyorum artık.Aslı hanım ve ekibi nasıl güler yüzlüyse banada gülüşümü geri kazandırdılar.
ç.....
Aslı Hanım tedavi sürecimde oldukça yardımcı oldu. Herhangi bir problem yoktu. Tel ve plak tedavimi uyguladı. Tedavim tamamlandı. Gayet istediğim gibi ilerledi sonuçtan çok memnunum.
8 aylık kısa bir sürede ordidentis tedavisi gördüm. Tedavi sürecinde ve sonunda Aslı hanımın tecrübeleri ve çalışma arkadaşlarının disiplini ile olumlu bir sonuca ulaştım bu süreçte oldukça güler yüzlü bir ekiple karşı karşıya olmak beni oldukça memnun etti.
Aslı Kaya Sayman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Kaya Sayman, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Aslı Kaya Sayman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Koruyucusu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Invisalign Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Normal randevu, Alt çene öndeliğinin tedavisi, Alt çene gerideliğinin tedavisi.
Aslı Kaya Sayman adresi nerede?Aslı Kaya Sayman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibağlar Mah. Fabrikakar Sok. Küpeli Apt No:12 Daire: 3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Kaya Sayman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Kaya Sayman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Kaya Sayman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Kaya Sayman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aslı Kaya Sayman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Kaya Sayman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslı Kaya Sayman hakkında ne düşünüyor?Toplam 388 hasta / danışan, Aslı Kaya Sayman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Sınıf 3 Malokluzyonlar
Eskişehir Ortodontik Malokluzyonlar