Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi
Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:64 Şenkal İş Hanı K:1 Ofis:1, Konyaaltı, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +99 daha fazla

Acil Diş Çekimi

Apikal Rezeksiyon

Ağız Bakımı Eğitimi

Diş Hekimi Randevusu

Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:64 Şenkal İş Hanı K:1 Ofis:1, Antalya

Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi

Diş Hekimi Aslı Kendirli lise öğrenimini 2009 yılında Antalya Anadolu lisesinde tamamlamıştır ve ardından Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.2023 yılı itibariyle de Konyaaltı’nda kendi muayenehanesinde hasta kabul etmektedir.
Diş Hekimi Aslı Kendirli,Türk Diş Hekimliği Birliği (TDB) üyesidir.

Röportaj

T
Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Diş Çekimi

I had an amazing experience with Dr. Aslı! She is incredibly positive and supportive, making me feel comfortable right from the start. Not only is she a highly skilled specialist, but she also works quickly and efficiently. My tooth removal was flawless—no bruising or swelling at all. And the whole treatment process was great. I couldn’t have asked for a better experience. Highly recommend!

Z
Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Zirkonya Restorasyonlar

Aslı hanımı hakkındaki güzel yorumlarını okuyarak tercih ettim. Gerçekten nazik bir hanım genel muayenemi yaparak ayrintilı bilgilendirdi. Ben 10 senelik düşen zikronyum dişimi yerine tekrar koydurdum. Beni hiç bekletmeyerek hızlıca işlemi yaptı. Ben sonuçtan memnun kaldım. Yeni taşındığım bu şehirde iyi bir dişçi bulduğuma memnun olarak ordan ayrıldım

Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi

Aslı hanım güler yüzlü, titiz, bilgilendirici. Dolgu, diş taşı temizliği, kanal tedavisi aldım. Hepsinden çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum

Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi

Aslı hanıma ayrı zamanlarda diş çekimi, dolgu, diş taşı temizliği, lamine kaplama yaptırdım hepsinden çok memnun kaldım. Aslı hanım işinde çok titiz, dikkatli ve güzel iş çıkartmak için özveriyle uğraşıyor. Ailecek kendisine gidiyoruz ve çok memnunuz

P
Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Randevu

Aslı Kendirli işini titizlikle ve özenle yapan çok iyi bir hekim. Bana dolgu, kaplama tedavileri yaptı ve çok memnun kaldım. Süreç boyunca aklımdaki soruları sabırla yanıtladı ve beni bilgilendirdi. Diş tedavisiyle ilgili endişeleriniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca diş beyazlatma da yaptırdım ve yine çok memnun kaldım.

Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Diş Dolgusu

Aslı Hanıma tavsiye üzerine dolgu yaptırmak için gittim. Daha öncesinde yaptırdığım bu dolgumda defalarca problem yaşamıştım, ancak yaklaşık 1.5 senedir Aslı Hanımın tedavi uyguladığı dolguda herhangi bir problem yaşamadım. Çok titiz ve itinalı bir tedavi süreci geçirdim. Sonuçtan fazlasıyla memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Diş Dolgusu

konu diş olunca o koltuğa oturmak daima insanı korkutur ama bu fobimi Aslı hanım sayesinde yendim kendisinin Güler yüzü ve işinde uzmanlığı beni çok rahatlattı.Dişime yaptığı dolgulardan çok memnunum, herkes gönül rahatlığıyla gidebilir Çünkü ben dişle olan sıkıntılarımda daima Aslı hanımla beraber olacağım

Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Bruksizm Tedavisi

Aslı Hanım işini titizlikle yapan bir hekim, tedaviyi planlarken yaptığı açıklamalar kendinizi emin ellerde hissetmenizi sağlıyor. Diş sıkma şikayetim için uyguladığı plak sayesinde semptomlarım ortadan kalktı ve çok daha kaliteli uyuyorum. Bunun yanı sıra diş beyazlatma, diş temizliği ve tedavim için gerekli olan dolgu, kaplama işlemlerini de çok kısa sürede planlayıp en iyi şekilde uyguladı.
Güvenilir ve pratik bir hekim ‍

Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Asiı hanım teiz ve titiz calışarak diş hekimi kokumu yenmemiz sağladı. Uyguladığı tedaviyle dişlerimi sağlıklı hissediyorum. Yıllardır muzdarip olduğum diş eti kanamaları tedavinin ilk gününden itibaren geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

C
Konum: Özel Aslı Kendirli Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi Kanal Tedavisi

Diş hekimim Aslı hanım ve çalışanı çok güler yüzlü ve ilgililerdi aynı zamanda çok titizlerdi ve temiz bir çalışma alanları vardı. Kanal tedavisi yaptırdım sorunsuz şekilde seanslarımı gerçekleştirdiler çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.