Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28, Odunpazarı, Eskişehir
Lokal Anestezi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
ya...z
4 yaşındaki oğlumu götürdüm doktor hanım oğluma çok kibardı 2 dolgu yaptı oğlum hiç ağlamadı oğlumla konuşarak tedaviyi yaptı ellerine emeğine sağlık
k.....
7 Ysinda kızımın diş dolguları diş cekimi için Aslı hanıma tedaviye gittik çocuklara karşı çok ilgili sevecen tatlı dilli işini meslegini severek yapan insanlara cok iyi davranan tedaviyi detaylı anlatan işinin ehli iyi bir insan iyi bir doktor kendisine çok teşekkür ler ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz
ha...e
4 yaşındaki oğlumuzun tedavisi için gittik.Genel anestezi altında diş dolgusu ve kanal tedavisi yapıldı.Aynı esnada sünneti de yapıldı.ameliyat sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadık. Aslı hanım bu konuda çok tecrübeli doktor. Çocuğa yaklaşımı bi o kadar güzel. Her şey için teşekkür ederiz.Başarılarınızın devamını dilerim....
i̇...
5 yaşındaki kızım için geldik. Dolgular ve kanal tedavisi sırasında kızımla ve doktorumuzun anlaşması çok iyiydi. Tedavi surecindeki yakınlığı için kendisine teşekkür ederiz
Dün ilk kez 12 yaşındaki kızımın randevusu için gittik. Bir tane dolgu yapıldı. Bugün tekrar gittik ve tüm dolgularını tamamladık. Her şeyden çok memnun kaldık. Çok teşekkür ederiz. Herkese de tavsiye ediyoruz
h....a
5,5 yaşındaki kızımın diş ağrısı için görüştüğümüz Aslı Hanım sayesinde süreci bu kadar sıkıntısız ve kolay atlatabileceğimizi ummuyordum açıkçası. Kızım çok korktuğu için kanal ve dolgu tedavisini genel anestezi ile yapmaya karar verdik. Küçük bir çocuk 1 saat boyunca anesteziye maruz kalacak her annenin kaygı duyduğu bir durum. Fakat o kadar kolay ve sıkıntısız geçti ki işlem bitince hemen kendine geldi hiç ağrısı kalmadı. İyi ki hiç vakit kaybetmeden tedavimizi olmuşuz. Aslı hanıma ilgisi,yakınlığı,tedavi sonrası takibinden dolayı çok teşekkür ederiz .
y....ö
6 yaşındaki oğlumun dişlerinde çürükleri vardı. Oğlumun dişçi korkusuna rağmen öyle güzel ilgilendi ki 5 dolgu yaptırdık hiç sızlanmadı oğlum. Aslı hanıma teşekkür eder, herkese tavsiye ederiz.
m....k
Kronik apsesi olan süt dişimiz çekildi. Dişlerin kalıbı alınarak çekilen dişin yerine yer tutucu yapıldı ve iki gün sonra takıldı. Hekimimizden çok memnun kaldık. Çocuklarla olan iletişimi harika. Her iki kızım da çok sevdi. Nazik, güler yüzlü ve hassas. Özellikle küçük kızım büyük bir korkuyu aştı sayesinde. Teşekkürler Aslı hanım.
8 yaşındaki kızımın çürüyen dişini çektirmek için gitmiştik. Aslı hanım dişçi fobisi olan kızımı tatlı diliyle ikna etti ve dişi kolayca çekti. Ardından diğer dişindeki çürüğün tedavisi için gittik. Yaptığı muayene sonucu dişin çürüğün çok ilerlediğini bu sebeple kanal tedavisi önerdi. Kızım biraz korktu ama uyuşturucu iğnenin etkisi ve Aslı hanımın telkinleriyle tedavi kolay geçti. Bundan sonra aksatmadan diş kontrollerimiz için Aslı hanımı ziyaret edeceğiz. İlgisi için çok teşekkür ederim.
Doktor hanıma 5 yaşındaki yeğenim için gittik. Kendisinin çocuklara yaklaşımı çok güzel. Çok ilgili. Canımız yanmadan kanal tedavisini gerçekleştirdik. Doktorumuza teşekkür ediyorum.
Aslı Köroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Köroğlu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Aslı Köroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Lokal Anestezi, Çocuklarda Yer Tutucular, Çocuk Diş Tedavisi, Diş Dolgusu, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri.
Aslı Köroğlu adresi nerede?Aslı Köroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Köroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Köroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aslı Köroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Köroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Köroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Köroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Aslı Köroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.