Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
b....
Aslı hoca ile ilk seans çok güzel geçti. Kapıdan girdiğim ilk andan itibaren bana çok sıcakkanlı davrandı. Benim ne istediğimi çok iyi anladığını düşünüyorum ve çok güzel bir başlangıç planı yaptık. Vücut ölçümlerim alındı ve kendisi bana detaylı açıklamalarda bulundu. Daha önce diyet ve sağlıklı beslenme hakkında duymadığım çok önemli noktaları görmemi sağladı. Bana karşı hem çok ilgiliydi hem de işinde çok başarılı bir diyetisyen. Tereddüt yaşamadan gideceğiniz ilk adres Aslı hoca olmalı. Kendisine teşekkür ediyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Beslenme şeklimiz çok önemli ve bu konuda zaman kaybetmeden uzman birinden yardım almak çok iyi geldi.
f.....
Kilo vermek amacıyla tavsiye üzerine Aslı Hanım ile görüşme sağladım. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Karşılıklı konuşma şeklinde diyet listemi hazırladı. Birkaç tane uzmandan hizmet aldım ama benim en memnun kaldığım Aslı Hanım oldu. Kendisinin danışanlarına olan yakınlığı, davranşı çok iyiydi. Geçirdiğim süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aslı Hanım'dan çok memnunum.
Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla hem tavsiye hem de araştırmalarım sonucunda Aslıa Hanım ile görüşme sağladım. Sayesinde 9 kilo verdim. Kendimi şuan da çok daha iyi hissediyorum. Diyabet hastasıyım bu konuda da çok yardımcı oldu. Yapıtğım diyet sağlığıma gayet iyi geldi. Verdiği diyet listelerini bana uygun hazırladığı için hiç zorlanmadım. Sağ olsun her konuda sanki yıllardır tanıyormuş gibi yardımcı oldu. Sabırla dinledi, takıldığım konularda günün her saatinde iletişime geçtim. Aslı Hanım'ı her haliyle beğeniyorum. Yaklaşımı, motive etmesi ve morelimi yüksek tutması çok hoşuma gidiyor. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
m....ç
Fazla kilolarımdan kurtulmak için online danışmanlık almıştım, Aslı hanım benimle her gün iletişimdeydi hasta takibi konusunda inanılmaz başarılı bir diyetisyen. Kısa sürede kilo vermemi sağladı. Motivasyonumu daima arttıran, tarifleri ile yol gösteren ve kilo vermemi sağlayan diyetisyenime teşekkür ederim. İyi ki sizinle tanışmışız. ;)
k....m
Pandemiden sonra fazlasıyla aldığım ve beni haddinden fazla rahatsız eden kilolarim için danistigimda ne yalan söyleyeyim diyete ve bu tarz danışmanlıklar olan on yargimdan mıdır bilinmez çok çok somut sonuçlar elde edeceğimi zannetmiyordum ancak gerçekten doğru zamanda doğru programlarla ve fazlasıyla ilgi alakasiyla danışmanlığı beni pandemiden önceye şimdiden tekrar getirdi diyebilirim . Çok daha rahatlamış ve fiziksel anlamda iyi hissediyorum . Çok teşekkür ederim kendisine .
Karın bölgesinde oluşan yaplarımdan kurtulmak için danışmanlık aldığım Dyt Aslı hanımla sorunlarımdan hem verdiği diyetle ve egzersizlerle tamamen kurtuldum.
bu...
Online danışmanlık hizmeti almama rağmen yü yüzeymiş gibi ilgilendi Aslı hanım. 10 senedir birçok diyetisyene gittim ve hepsinde istikrarsız bir diyet sürecim olmuştu. Ama Aslı hanımla olan 2 aylık süreçte şimdiden 12 kg verdim. Türkiye de benzeri bulunmaz danışmanlığı için kendisine teşekkür ederim..
Aslı hanımandan danışmanlık aldıktan sonra hem istediğim kiloya ulaştım hem de daha sağlıklı bir beslenme alışkanlığım oldu. İşini güzel yapmasının yanı sıra güler yüzlülüğü de beni çok memnun etti.
ya...r
Gidiş amacım sporcu beslenmesi genelde diyetisyenler bu alanda pek bilgili değil ama aslı hanım çok bilgiliydi çok güzel ilgilendi
Ben ilk tanıştığımda 83 kiloydum, hem strese bağlı hem de bebek emzirdiğim için sürekli yeme isteği duyuyordum.Hiç aç kalmadan yaklaşık 12 kilo verdim 6 ayda ve verdiğim kiloları geri almadım. İstediğim herşeyi yiyebiliyorum, kendimi daha sağlıklı ve daha dinç hissediyorum.Motivasyonumu kaybettiğimde motive etti.Genel olarak sağolsun ben kilolarımı verdim.Hiç eski kilolarıma dönmedim ve hiç spor yapmadım.Var olan şeker krizlerim bitti.
Aslı Kotancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Kotancı, Diyetisyen. Size Aslı Kotancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri.
Aslı Kotancı adresi nerede?Aslı Kotancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Kotancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Kotancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Kotancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Kotancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aslı Kotancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Kotancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Kotancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Kotancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Aslı Kotancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslı Kotancı hangi sigortaları kabul ediyor?Aslı Kotancı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler