Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Kültür Sok.No:1, Bahçelievler
Medical Park Bahçelievler Hastanesi
bu...r
10.05.2024 Tarihinde Bahçelievler Medicalpark hastanesinde boyun fıtığı rahatsızlığımdan dolayı Aslı Özmaden hocamıza başvurdum kendisini çok araştırdım mükemmel bir hekim kendisi çok bilgili hastaya davranışı çok kibar, yapıcı ve kağıt kalem üzerinde bile hastalığı izahı etmesi bile mükemmel kendisine ilgisinden ve yardımlarından dolayı çok tsk ederim başarılarının devamı dilerim.
ha...u
Merhaba, Son 1 yıldır istanbulda Boyun ağrımla ilgili çalmadığım kapı kalmadı ve malisef sonuç alamadım.Aslı hanım öncelikle doğru teşhis ve beni hastalığım konusunda bilgilendirerek sonrasındada doğru müdehale ile hastalığımın geçmesinde çok yardımcı oldu. Tşk ederim
öz...r
Gidebileceğiniz en iyi doktordur. Yıllardır geçmeyen ağrılarımı bir kaç seansta hafifletti. Herkese tavsiye ederim.
m....k
Aslı Hanım'a yoğun sırt ağrısıyla gittim. Uyguladığı kuru iğne ve ilaç tedavisi ile tüm şikayetlerimden kurtuldum son derece güler yüzlü ve işinde titiz bir doktor çok teşekkür ediyorum kendisine
ah...r
ben demet akıncılar 18şubat 2016 aslı hanıma gittim kolumu omuzdan kaldıramıyordum sağolsun çok ilgilendi güleryüzlü sık sık kontrola çağırdı yaptığı tedaviyle kolum düzeldi çok teşekkür ederim
et...8
Son altı aydır boyunda 20 günde bir tekrarlayan ağrımı dördüncü doktora gişimde karşılaştığım Dr. Aslı hanımın verdiği tedaviyle iyileşti. Son iki aydır bir ağrım yok, aklıma gelmişken teşekkür ediyorum kendisinden. Doğru doktor doğru ilaç kadar önemli bence.
mi...r
Çok ilgili güler yüzlü sempatik. Hastanede görmek istediğimiz hareketlerin tamamı. Teşekkürler Aslı Özmaden
mi...r
DR. ASLI ÖZMADEN E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..........
ÇOK MEMNUN KALDIM KEŞKE DAHA UZUN KALSAYDI UŞAK TA...
me...r
Çok güleryüzlü ve bilgili bir doktor. Tüm yakınlarıma tavsiye ettim.umarım uzun yıllar uşakta kalır. Böyle hekimlerin kıymeti bilinmeli.bence uşakta en bilgili ve en iyi hekim...
ka...k
Ellerimde gece uyuşmalar ve sabahta gücsüzlükler oluyordu.doktor hanım sinir sıkışması olduğunu söyleyip bileklik ,ilaç ve bileklerimden iğne yaptı.tüm sikayetlerim geçti ve herkese tavsiye ederim.
Aslı Özmaden Hantal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Özmaden Hantal, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Aslı Özmaden Hantal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Aslı Özmaden Hantal adresi nerede?Aslı Özmaden Hantal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Sok.No:1 Bahçelievler
- Bahçelievler Merkez, Kültür Sok., E5 Yolu No:1 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Özmaden Hantal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Özmaden Hantal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Özmaden Hantal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Özmaden Hantal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aslı Özmaden Hantal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Özmaden Hantal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Özmaden Hantal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Özmaden Hantal hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Aslı Özmaden Hantal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslı Özmaden Hantal hangi sigortaları kabul ediyor?Aslı Özmaden Hantal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Beylikdüzü Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler Romatizma Ağrıları
Bahçelievler Siyatik hastalığı
Bahçelievler Ön Çapraz Bağ Kopması
Bahçelievler Spondilolistezis (Bel Kayması)
Bahçelievler Kalça Kemiği Problemleri
Bahçelievler Kalça Kireçlenmesi
Bahçelievler Ankilozan Spondilit (AS)
Bahçelievler Omurilik Kanal Darlığı
Daha fazla (15)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları