Uzm. Kl. Psk. Aslı Özsoy Yücesan

Psikoloji daha fazla

Eskişehir 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Aslı Özsoy, Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur. Uzmanlığını İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde 2017 yılında almıştır. 2022 yılı itibari ile Cassaba Modern'de Kendi kliniğinde danışanlarına hizmet vermektedir.

Aslı Özsoy Yücesan Kliniği
Cassaba Modern Avm. Hoşnudiye Mah. 770. Sk. No:4/B 408 Tepebaşı Eskisehir, Turkey, Tepebaşı, Eskişehir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar

Makaleler
Röportaj

Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu

Aslı Hanım'a ruhsal olarak çok yorulduğum bir dönemde kaygı bozukluğu sebebiyle gittim. Kendisi, ilk randevudan itibaren güler güzü, yaklaşımı ve kibarlığıyla bana çok iyi geldi. Her seans sonrası ruhum biraz daha iyileşti. Bana, hayatın içinde sorunlarla karşılaştığımda nasıl yol almam gerektiğini fark ettirdi. İyileşmek uzun bir yolculuk olsa da bunun mümkün olduğunu anladım sayesinde. Kalıplarımı, kaygılarımın temelini, düşünce hatalarımı gördüm her görüşmemizde. Aslı Hanım, bana başka bir versiyonum olduğunu gösterdi. Bu çok güç verdi bana :)

Uzmana bir yakınım vasıtasıyla ulaştım. 2024 Şubat ayında yaşadığım talihsiz bir olaydan dolayı depresyon ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Geçtiğimiz ay terapi sürecim tamamlandı. Gerek danışanına karşı yaklaşımı, gerekse verdiği tavsiyelerin sağladığı faydalar olsun çok memnun kaldım. Yakınlarıma kesinlikle tavsiye ederim.

Aslı Hanım'a kendimle ve ailemle olan problemlerimde, anksiyete ataklarıyla mücadelemde rehberliğe ihtiyacım olduğu için başvurdum. DoktorTakvimi sitesi üzerinden iletişime geçtim. Aslı Hanım'la birlikte sürecimiz başladığı andan itibaren ilk olarak yakın çevrem ile yaşadığım problemleri çözme sürecine girdim ve çok fazla yol kat ettim. Daha sonra başarısızlık, yetersizlik, özgüvensizlik, alışveriş bağımlılığı, kaygı problemi gibi daha çok kendimle ilgili konularda sürecimiz başladı. Bu konuda "Neden böyleyim, benim neyim var?" sorularını cevaplamama yardımcı oldu. Sonrasında ise "Peki, şimdi ne yapacağım?" yolculuğumda bana eşlik etti. Seanslara gidip geldikçe hayat enerjim, hayata ve kendime bakış açım olumlu yönde değişti. Aslı Hanım gerçekten işinde uzman. Bilgisini, deneyimlerini doğru yerde, doğru şekilde aktarabiliyor. Bu nedenle biri psikolojik yardıma ihtiyaç duyuyorsa kesinlikle Aslı Hanım'a ulaşmalı.

Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Randevu

Aslı Hanım ile bir yılı aşkın süredir seans yapıyoruz. Enerjisi ve verdiği örneklerle insanı kendine getiren, kişiye iyi gelen bir yanı var. Farkındalığı hissettiğim ve kendimi o ‘an’ da hissettiğim sonrasında hafiflediğim anlar oluyor. Kendi duygularımı hissettiğimde bazı hislerden kaçan bir insandım. Kaçmamayı, evet ben bunu hissediyorum dediğim, kendimle yüzleştiğim…Bu duyguların farkındalığı artırdığı, insanın her duyguyu hissedebildiği, hissettiğin duyguların yanlış olmadığını güzel bir dille anlatıyor

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu

Aslı Hanımla doğum sonrası yaşadığım zorlu süreçte tanıştım. Gerçekten insanı anlayan empati kurabilen ve yanında rahatça konuşabildiğim bir psikolog. Desteği sayesinde ilk seanstan itibaren çok daha iyi hissetmeye başladım. İyi ki varsınız :))

Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu

Aslı Hanım'a bir arkadaşımın yönlendirmesi üzerine gitmeye başlamıştım, ve başladığım günden bu güne kat ettiğim ilerlemeyi çok net bir şekilde görebiliyorum. Bana gerçekten çok yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor, tavsiye ederim

P
Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu

Aslı Hanımcım ile 1 yıla yakın süredir yolculuğumuz devam ediyor. Seanslar sayesinde yüzleştiğim şeyler ve öfke duygum beni daha da öfkelendirdi daha sonrasında Aslı Hanımın yönlendirmeleri ile eşim ve ben evlilğimize şans verme kararı aldık çok tatlı birisi :))

C
Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu

Aslı Hanım ile terapi yolculuğum çok verimli geçiyor. Her türlü konuda konuşabiliyoruz, aklımda bir şeyler olmadan gitsem de kendimi yine bir şeyler anlatırken ve dinlerken buluyorum. Her seansın ardından kendimi çok iyi çok özgüvenli, mutlu ve rahatlamış hissediyorum. Ayrıca enerjisine hayranım.

Z
Konum: Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu

Aslı Hanımla görüşmeye başladığımdan beri çoğu kaygımı,korkumu yendim. Kendisi o kadar sıcakkanlı bir insan ki konuşurken samimiyetini sonuna kadar hissediyorsunuz. Seanstan her çıktığımda kendimi çok iyi hissediyorum. Kendisinin konulara olan yaklaşımı bakış açımı kesinlikle olumlu anlamda değiştirdi. Seanslara devam ettikçe hayatım daha da iyiye gidecek buna eminim. Kaygıları yönetmek artık daha kolay.

Anksiyete için başvurdum. 10-12 seans gittim, sürecimiz bitti. Anksiyete sorunum düzeldi, verimli sonuçlar aldım. Aslı Hanım'dan çok memnunum. Herkese kendisini önerdim, gidenler de memnunlar. İletişimi, konuşması, yardımseverliği gayet iyiydi.