Nakit, Kredi kartı

Botoks

Cilt Bakımı

Dermatoloji Randevusu

Medicana Ataköy

Doç.Dr Aslı Altıparmak 2006 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.Uzmanlık aldığı eğitim yerleri,
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı, 2012
İstinye Üniversitesi, Kök Hücre ve Doku Mühendisliği, Doktora-PhD (2021-halen)
İlgili alanları,Rozasea (Gül Hastalığı) ve Akne,Dermatolojik Cerrahi (Tümör Cerrahisi, Tırnak Cerrahisi),Deri Kanserleri
Ben Takibi ve Dermatoskopi,Tırnak Hastalıkları,Alerji,Psoriasis (Sedef),Saç Hastalıkları,Kozmetik Dermatoloji
Ayrıca Deri Tümörleri Cerrahisi,Ultrasonografi Eşliğinde Girişimsel Dermatolojik İşlemler (Terleme Botoksu, Tümör Cerrahisi, Kozmetik Dermatolojik İşlemler),Lazer Tedavileri,Tırnak Cerrahisi hizmetleri de vermektedir.
Şuan Ataköy Medicana Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Roza hastalığı için başvurdum. Kendim internette buldum. İlaç tedavisi uyguladı. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Aslı Hanım iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. İşini ehli. Yıllardır sorun yaşıyordum hastalığımla ilgili sayesinde hemen çözüldü. İlgili bir doktor. Alanında iyi. Herkese tavsiye ederim.

Tavsiye üzerine gittim. Akne problemiyle başvurdum kendisine 1 senedir gidiyorum. Aynı problemler için başka doktorlara da gittim bu hocadan aldığım verimi kimseden almadım. Çok ilerleme kat ettik. Aslı Hanım güler yüzlü, çok ilgili, her konuda destek olan biri. Yaptığım cilt bakımı bana gerçekten iyi geldi. Tavsiye ediyorum ben çok memnunum.

Ş

Arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Cilt yanıklığı ve sivilce izlerim vardı. 2 sene önce başladım. Hala kendisine gitmeye devam ediyorum. Başka bir yerde lazer yaptırdım yanık oluştu. Aslı Hanım bu izlerimi giderdi. Bence çok ılımlı çok sakin yerinde ve güzel yönlendirme yapıyor. Benim annem ve akrabalarımda tavsiyem üzerine gidiyor onlar da güzel dönüşler alıyorlar. Ben çok memnunum.

Aslı Hanım çok ilgili ve çözüm odaklı bir doktor. Kendisi hiçbir şekilde işlemleri uzatmıyor. Sivilce tedavisi görmüştüm. Tedavim tamamlandı ve tedavimden memnun kaldım.

C

Yaklaşık 2 yıl önce Dr. Aslı Tatlıparmak ile tanıştım. Kendisine yapılan olumlu yorumlarla beraber benzer şikayetler yaşayan insanların sonuca ulaşabildiklerini anladım ve kendisinden randevu aldım. 38 yaşındayım ve ergenlik yıllarından beri akne ve yanı sıra melasma problemleri yaşıyorum. Çok farklı farklı ilaç ve tedavi yöntemleri uyguladım ama yıllardır sonuç alamadım. Aslı Hoca hastasını dinleyen, hastaya özel tedavi yöntemleri uygulayan ve hastasını anlayan bir doktor. Daha ilk günden tedavimize belirli bir takvim belirleyip uyguladık. İlaç, krem tedavilerinden sonra farklı lazer uygulamaları yaptık. Şu anda tedavim hala devam ediyor ama tedavimin sonuçlarını görebiliyorum. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.

Öncelikle, Aslı Hocamız çok tatlı, sevecen ve hastalarına karşı çok ilgili bir hoca. En ufak sorumuzu bile yanıtlamadan geçmiyor. Yüzümde lekeler ve sivilce için tedavi görüyorum. Gayet ilgili ve anlayışlı bir doktorumuz. Tedavimden memnunum. İşe yaradığını düşünüyorum. Bende güzel bir izlenim bıraktı.

Aslı hocama düzenli olan işlemler için gidip muayene oluyorum. Herhangi bir şikayetim yok. Kendisi ilgili, güler yüzlü birisi. Göz altı morluk ve leke tedavisi için gidiyorum. İşlemlerimiz başarılı gidiyor. Kendisinden memnunum.

T

Öncelikle çok sıcakkalı ve işinde çok iyi bir doktor. Kendisine birçok sebepten başvurdum. Olumlu ve iyi yanıtlar aldık. İşini çok iyi takip etti ve tamamen sonuca ulaştırdı. En son yüzümde doğum lekesinden dolayı lazer yaptırdım ve memnun kaldım. Aslı Hanım bence çok iyi bir dermatologdur. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Kolan International Hospital Dermatoloji Randevusu

Aslı Hanım görüşmede çok iyi iletişim kurdu, çok dikkatli davrandı ancak tedavi sırasında beklediğim sonucu alamadım. Yıllardır ekzamam var ve kullandığım bir krem var. Hamilelikte onu kullanamayacağımı söyleyerek farklı bir ekzama kremi önerdi, hemen önerisiyle kullanmaya başladım ancak ekzamalarım hafiflemedi. Durumu bildirmeme ve tekrar tekrar sormama rağmen hiçbir bilgi alamadım, yardımcı da olunmadı. Aslı hanımdan yanıt alamayınca eski doktorumla iletişime geçtim ve her zamanki ekzama kremimi kullanmakta bir sorun olmadığını iletti. Bu birkaç gün benim için ekzamalarımın yoğunlaşmasına sebep oldu.

Konum: Kolan International Hospital Dermatoloji Randevusu

sivilce tedavisi için başvurdum çok güzel ilgilendiler peeling te yaptık cildim tertemiz oldu kendisine çok teşekkür ederim