Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Diyet
Zayıflama Diyetleri
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Diyetisyen Aslı Tufan
Edindiği bilgi birikimi ve tecrübe ile 2000 yılında "Nutra Center Beslenme Eğitim ve Danışmanlık Merkezi"ni kurarak danışmanlık hizmeti veren Aslı Tufan, yenilikçi ve kişiye özel programlar ile 2018 yılı itibariyle ofisinde Diyetisyen Aslı Tufan ismiyle devam etmektedir.
Üniversite eğitimi ve çalışma hayatı boyunca ulusal ve uluslararası sayısız kongre, sempozyum, panel ve konferansa katılan Dyt.Aslı Tufan böylece, uzun soluklu tecrübesini yeni ve farklı uygulamalarla sentezlemekte ve danışanlarına sunmaktadır.
Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Türkiye Obezite Araştırma Derneği üyesi olan Dyt.Aslı Tufan'ın amacı; yeterli ve dengeli beslenme ile insanları sağlıklarına kavuşturmak, mevcut sağlıklarını korumak ve bunları başarmanın kolay ve keyifli yollarını danışanlarına öğreterek yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamaktır.
s...
Uzmanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir araya geldik. Daha sağlıklı beslenmek ve fazla kilolarımı vermek üzere kendisine başvurdum. Tüm sürecim tahminimden daha kolay geçti ve toplamda 17 kilo verdim. Başlamadan önce süreci nasıl yönetileceğimle ilgili kaygılarım vardı. İlk görüşmemizde uzun uzun nasıl beslendiğimden, neleri tüketmekten hoşlanmadığımdan, ve neleri çok sevdiğime, uyku düzenime kadar her şeyi detaylıca konuştuk. Sonrasında kişiye özel hazırladıkları programlar sayesinde kaygı duyduğum hiçbir şeyi yaşamadan ve motivasyonumu hiç kaybetmeden ideal kiloma ulaşmış oldum. Tüm süreç boyunca desteğini benden hiç esirgemeyen diyetisyenim Aslı Hanım'ı tavsiye ederim.
a....ö
Kilo verme ve sağlıklı yaşam için tavsiye üzerine başvurdum. 7 aydır gidiyorum. Hedefime ulaştım. Kontrol için devam ediyorum. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Her seansta listeyi yeniliyor ve önerilerde bulunuyor. Yağ kaybımı, sıvı kaybımı ve vücut yapımı göz önünde bulunduruyor. Her zaman güler yüzlü bir uzman. İşinde çok iyi. Beni her zaman anlıyor. Doğru yönlendirmeler ve bilgilendirmelerde bulunuyor. Çok şey öğrendim. Farklı bir uzmana gittim uzun soluklu verim alamadım. Ama kendisi bana sağlıklı yaşamı fark ettirdi. Ben kendisinden çok memnunum. Tavsiye üzerine başvurdum. Herkese tavsiye ederim.
u....y
10 sene önce kendisine gitmiştim. Şimdi tekrar kilo vermek için başvurdum. Hedefime ulaştım. Koruma dönemine geçtik. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Aslı Hanım bence iyi bir uzman. Ben memnunum.
i̇...
Yaklaşık 2 ay önce başladığım diyet programına 10.5 kg verdim ve korumaya geçtim verilen ve önerilen programlar sayesinde sağlığıma kavuştum gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum , yüreğinize sağlık kıymetli hocam
s ...s
Yıllardır kilo alamıyorum, ne yaparsam yapıyım fayda etmedi taa ki aslı tufanla tanısıncaya kadar herkes diyetisyene kilo vermek için gider fakat bilin ki kilo almakta vermek kadar zor ama Aslı hoca da hiçbiri zor değil 3 ayda 9 kılo aldım her istediğimi giyebiliyorum çok mutluyum, çok daha sağlıklı gözüküyorum.
a ...s
Merhabalar, kilo problemim için aslı hanıma ulaştım, asistanı önce benden belirli tahliller istedi, bu tahliller sayesinde insülin direncim olduğunu öğrendim. Uyguladığı Diyabetik diyet sayesinde insülin direncimden ve böylece şeker hastası olmaktan kurtuldum. 6 ayda 25 kg verdim. Yaşam kalitem yükseldi, özgüvenim yerine geldi, çok mutluyum.
ü....a
Aslı hanımla tanışmadan önce yoluma kilolu bir birey olarak devam ediyordum. Bunun getirdiği sağlık ve dış görünüş gibi eksiler mevcuttu. Onun uzmanlığında bu zayıflama sürecini başarılı şekilde tamamladım. Zayıflama sürecine 102 kilo olarak başladım ve 85 kilo olarak tamamladım. Keşke demenin ağırlığı yerine iyi ki demenin hafifliğini yaşıyorum.
mu...z
Yaklaşık olarak üç ay önce başladığım diyet yolculuğumda -10 kg’a ulaştım. Aslı Hanım’ın desteği çok iyi geldi. Bu konuda destek almak çok önemliymiş. Tecrübesi sayesinde fazlasıyla tok kalarak güzel bir kilo kaybı yaşadım :) mutluyum :)
Aslı Hanım işinde çok profesyonel. Uygulanabilirliği kolay listeleri ile çok aç kalmadan diyet yapabilme imkanı sunuyor . Beslenme planı yaparken sizin de beklentilerinizi dikkate alıyor . Sonrasında da sürdürebilirliği kolay listeler sunuyor. Ben çok yüksek olmayan kiloya sahip biri olarak 2 ayda 6 kg verip yağ oranımı düşürdüm ve istediğim bedene kavuştum. Kendisine minnettarım. Asistanı ve kendisi çok ilgili süreçte destekleri büyük.
Aslı hanım sayesinde kısa bir sürede 11 kilo verdim. Bu süreçte aç kalmadan kilo kaybetmemi ve besinleri tanımamı sağladı. Kendisine şükran borçluyum, yeniden bedenimi sevmemi sağladı
Aslı Tufan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Tufan, Diyetisyen. Size Aslı Tufan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Aslı Tufan adresi nerede?Aslı Tufan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdar Caddesi Soydan İş Hanı Kat:3 No:116 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Tufan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aslı Tufan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aslı Tufan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Tufan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aslı Tufan hangi dilleri konuşuyor?Aslı Tufan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aslı Tufan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Tufan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslı Tufan hakkında ne düşünüyor?Toplam 316 hasta / danışan, Aslı Tufan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler