Aslıhan Hocam..Nasıl Anlatabilirim ki Minnettarlığımı.3 oğlumun hamilelik sürecini takip etti ve 2'nin doğumunu gerçekleştirdi.
Canım Hocam.İyi ki Varsınız iyi ki sizi Tanımışım.Kesinlikle çok ama Çok deneyimli, gebelerini Yakından takip eden,Her durumu en açıklayıcı şekilde artısıyla eksisiyle dile getiren bir hekim..Kendisinin Hekimliğine ayrı Kibarlığına Mütavaziliğine ayı ayrı hayranım.
Canım Hocam.Yüce Rabbim ayağına taş değdirmesin.İyi ki Varsın İyi ki..Sizi Çok Seviyorum.
em...
Aslıhan hanıma hamileliğim süresince gittim ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.
Memnun kalmadığım yönüyse ilgisi biraz daha sıcak olabilirdi
ze...
İşini hakkıyla yapan bişeyleri açıklamakta zorlanmayan her gitmemde sorman gereken bişey varmı diye üşenmeden soran hekim gibi hekim 05.05.2021 de prensesimi kucağıma verdi sağ Salim hamileliğimin başlarında tanışsaydım keşke :)
gy...z
Hamileliğim zorlu bir sürecti güler yüzlü tali dilli meleğimiz iyiki varsın her muaneme koşarak mutlu gidiyordum hiç insan kırmayan bir hekim her hekim keske böyle naif kibar olsa onu tanıdığım için çok şanslıyım rabbim sizi hep iyilerle karşılaştırsın aslıhan hanımcım
gy...7
Aslihan hanim benim kucuk oglumun dunyaya gelmesine yardimci olan bir melegimiz bir insan bukadarmi tatli güler yüzlü anlayışlı ılımlı olur. Onu çok seviyorum iyiki var bu dünyada çünkü meleklerede ihtiyacımız var.
mi...r
Güler yüzü tatlı dılı yetıyor bende cok sevmiyorum cok anlayışlı bır melek gıbı Allah uzuuuun ömür versın
se...a
Canım doktorum iyiki allah sizi karşıma cıkardı yoksa bu sitreslı hamilik nasil gecerdi sizin sayenizde bebeğımı kucagıma aldim sizi cok seviyorum iyiki varsınız kanatsız meleğimsiniz rabbim sizi korusun zaten meleklere birşey olmaz:)
ci...m
gerçekten iyi bi şekilde hastasını muayene ediyor ve güler yüzlü karşılıyor
me...ü
aslıhan hanım ben sizin hastanızdım yine sizi bulmak istiyorum ama bulamıyorum lütfen cevap yazın sizi bulmam lazım.
he...i
aslıhan hanım ben sizin hastanızdım 2009 da.şimdi tekrar size muayene olmak istiyorum fakat sizi bulamıyorm.lütfen bana size ulaşmam için bir bilgi verirmisiniz.iyi çalışmalar. teşekkürler
Aslıhan Arıöz Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslıhan Arıöz Koca, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Aslıhan Arıöz Koca adresi nerede?Aslıhan Arıöz Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeller Mah. Yeni Bağdat Cad. No. 583 Gebze
- Kazım Karabekir Mahallesi Atatürk Caddesi No:8 Darıca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslıhan Arıöz Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslıhan Arıöz Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aslıhan Arıöz Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslıhan Arıöz Koca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslıhan Arıöz Koca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslıhan Arıöz Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Aslıhan Arıöz Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Gebze bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gebze bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları