Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fizyopol Fizyoterapi ve Klinik Egzersiz Merkezi

2016 yılında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans eğitimini tamamlayarak "Fizyoterapist" unvanıyla mezun oldum.
İki ayrı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışarak, doğuştan ya da sonradan engeli olan çocuklarımızın baş kontrolü, oturma, ayakta durma, yürüme gibi beceriler kazanmalarına yardımcı oldum. Aynı zamanda çeşitli firmalara, iş sağlığı ve güvenliği yönetmelikleri kapsamında zorunlu olan Temel İlk Yardım eğitimleri verdim.
Daha sonra özel bir sağlıklı yaşam merkezinde; özellikle bel ve boyun başta olmak üzere farklı bölgelerde kas-iskelet sistemiyle ilişkili problemleri olan hastalara manuel terapi teknikleri konusunda hizmet verdim ve tedavinin kalıcılığını sağlamak adına bu hastaları, klinik egzersiz/klinik pilates programlarıyla takip ettim.
Kurucu fizyoterapisti olduğum Fizyopol Fizyoterapi ve Klinik Egzersiz Merkezi'nde, ilgili hekim tarafından tanısı konmuş ve fizyoterapi/manuel terapi/klinik egzersiz/klinik pilates/skolyoz tedavisi için uygun görülmüş hastalara hizmet vermekteyim. Hastalarımı önce fizyoterapiye ve şikayetlerine özel metodları kullanarak değerlendirdikten sonra, hangi hizmetlerden fayda göreceğini belirliyor ve takiplerini sağlıyorum.

Y

Aslıhan Hanıma skolyoz tedavisi için başvurdum. Öncelikle sıcak ve samimi bir ortam içerisinde Aslıhan Boz ve ekibinin değerli çalışmaları ile sağlık problemlerimize doğru ve kesin çözümlere kavuşarak tedavimize ilk günkü samimiyet ve içtenlikle devam ediyoruz. Özellikle hizmet verdikleri alanlarda itinalı çalışmaları başarı basamaklarını yükseltiyorlar. İyi ki yolumuz kesişmiş.

Ö

10 ay önce kalça sıkışması problemim nedeniyle yaşadığım sıkıntıyı rahatlatmak ve kaslarımı güçlendirmek amacıyla Aslıhan Hanım'la tanıştım. Yanlış spor, bedenime fazla yüklenme sonucu sakatlanmıştım. Tekrar spora başlamak endişe vericiydi benim için. Ancak Aslıhan Hanım ve ekibinin yaklaşımı, kişiye özel program uygulamaları ve süreci sıkı takip etmeleri beni çok rahatlattı. Bu zaman zarfında sabırla çok yol kat ettik. Hareketleri doğru yapmanın ne demek olduğunu çok net anladım, aksi halde sakatlanmak an meselesi. İşinin ehli bir ekip ile çalışmak bu nedenle çok önemli. Aslıhan Hanım ile yolumun kesiştiği için çok mutluyum.

Aslıhan Hanıma bir yakınım aracılığıyla ulaştım.
Nükseden bel fıtığından dolayı devam ediyorum.
Ameliyatlı olduğum için gayet yavaş ve dikkatli bir süreç takip edildi ve devamında da hiç zorlanmadan çalışmaları sürdürüyoruz.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Ş

Belimde, boynumda fıtık ve dizimde daha önce yaşamış olduğum sakatlıktan dolayı sol üst bacağımda kas kaybı, incelme, dizde hassasiyet ve güçsüzlük vardı. Son yıllarda ise menopoz nedeniyle sol kalçada ileri derecede kemik erimesi şikayetim vardı. Şikayetlerimin gittikçe artmasından sonra araştırdım, sosyal medyadan kliniğe ulaştım ve Aslıhan hanımla tanıştım, sıkıntılarımı anlattım. Aslıhan hanım tüm doktor raporlarımı inceleyerek birlikte bana özel bir program oluşturdu ve yaklaşık 1 senedir kendisiyle birlikte birebir çalışmaya devam ediyoruz. O zamandan bu yana bacağımda gözle görülür bir kas oluşmaya başladı, ayrıca çok güçlendi. Kalçamdaki kemik erimesinden kaynaklı ağrım yok oldu. Güler yüzlü Aslıhan hocamla uzun yıllar kuvvetlenmeye devam kararlıyım. Kendisinin ilgisi alakası motivasyonu harika ve ekibi ile uyumu çok hoşuma gidiyor. Bu memnuniyetimden dolayı sakatlığı olan ve güvenilir ellerde kuvvetlenip pilates yapmak isteyen herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.

Fizyoterapist Aslıhan Boz’u sosyal medya aracılığıyla bulmuştum. Kendisine boyun, omuz, sırt ve diz ağrıları ile gitmiştim. Bir yandan, fizyoterapist eşliğinde geçirdiğim ameliyat sonrasında bireysel reformer almak istiyordum. Kendisi ve ekibinin güler yüzlü ve titiz çalışmasından kaynaklı ağrılarım eskiye nazaran azalmış durumda. Kendisinden 4 seans manuel terapi de aldım. Bu seanslarla birlikte diş sıktığımdan dolayı ağrımın olmasının da tanısını bulduk. Şu anda hayatıma daha farkında olarak devam ediyorum sayesinde. Ayrıca klinikte reformer derslerimi gerçekleştiriyorum. Kendisinin güler yüzü ve titizliğinden çok memnunum. Hayatına pilatesi sokmak isteyenlere öneriyorum.

Ş

Polikliniğini evimize yakın olduğu için biliyordum. 13 yaşındaki kızımda duruş bozukluğu ve kifoz teşhis konuldu. Ben de fizyoterapi kliniğini aradım. Aslıhan Hanımla bir ön görüşme yaptık. O kadar tatlı ve güler yüzlü karşıladı ki bizi. Kızıma haftada 2 gün Zeynep Hanımla seanslara başladık ve 4 aydır devam ediyoruz. Kızım ve biz çok memnunuz. Temmuz ayında hastane kontrolleri vardı, filmi çekildi. Sonuçları çok güzel çıktı. Doktor, ne yapıyorsanız aynen devam dedi. Çok az kalmış kifozu, kesinlikle herkese tavsiye ederim. Aslıhan Hanım, iyi ki sizi tanımışız.

J

I found Fizyopol online. I was looking for a physical therapist to help me with my left hip. I have been a regular client for some time and am very happy with the therapy I receive. I have seen improvement in my flexibility and range of motion. The Fizyopol staff has been very warm and welcoming, and I would recommend their PT (and NT - nutritional therapy) to my friends without hesitation. I also like their office, which is very attractive and modern looking.

Konum: Fizyopol Fizyoterapi ve Klinik Egzersiz Merkezi Klinik Pilates

Baş, boyun ve sırt ağrılarım dolayısıyla tanıştığım Aslıhan Hocamın mesleki tecrübesi, ilgisi ve samimiyetinden çok memnunum. Pilatesle başladığımız yolculuğumuzda Aslıhan Hocamın önerisiyle manuel terapi desteği de aldım. Ağrılarımda ciddi oranda azalmalar oldu.
Desteği ve çözüm odaklı yaklaşımı memnuniyet verici. İyiki Aslıhan hocamla yollarımız kesişmiş.

Uzmana doktor tavsiyesiyle ulaştım. Skolyoz başlangıcı sebebiyle gittik. Uzmanımız çok ilgili ve bilgili. Kızımı çok iyi yönlendirdi. Evde yapması için de bir egzersiz planı hazırladı. Dönem dönem gittik. Biz dönem dönem hem kontrol amaçlı hem de hatırlama amaçlı seanslarımıza devam ediyoruz. Çok memnunuz.

Aslıhan Hanıma sosyal medyadan ulaştım. Sağlıklı yaşam için, beden sağlığım için gittim. Egzersiz benim için çok önemli, hareketin önemi yadsınamaz. Kalp damar sağlığı ve beyin sağlığı için önemli. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.