Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +23 daha fazla
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Atatürk Bulvarı Mimar Sinan Mah. 1102 Sok. Yeşilpark İş Merkezi Kat:5 No:25, Adıyaman
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
ha...a
Çocuğumun okul sorunları vardı bu yüzden bir uzman arayışına girmiştik.ilçe de yaşadığımız için zor oldu iyi bir uzmana ulaşmak araştırmalarımız sonucun da Aslıhan hanımla tanıştık. Sorunlarımızı çözmede bize yardımcı oluyor Güler yüzü ,ilgi alakası insanı rahatlatıyor ,seanslarımıza devam ediyoruz biz çok memnunuz tavsiye ederiz.
Aslıhan hanım ile internet araştırmalarım sonucu tanıştım. görüşmelerimizden memnun kaldım.Sıkıntılı bir süreçteydim ve olayları nasıl değerlendireceğimi bilemiyordum.Olayları nasıl değerlendireceğim konusunda bana yardımcı oldu.Görüşmelerimizin sonucunda genel anlamda kendimde değişiklikler gözlemledim.benimle çok ilgilendi ve bana yardımcı olmaya çalıştı.Seanslardan memnun kaldım ve desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum.Adıyaman da gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
ce...e
Aslıhan Hanımdan çok memnun kaldım. Kendimle tanıştım. Çok zor günler geçerdim. Psikologlara hiç inanmazdım. Psikolojiye inanmazdım. Kendisini sosyal medya paylaşımlarıyla tanıdım. Seanslarını merak ettim. Yanına gittiğim de konuştum, anlattım, rahatladım. Aslıhan Hanım beni benden daha iyi yorumladı, benden daha iyi tanıdı.Hatta beni benimle tanıştırdı. Hayatımda, işimde, ilişkimde, dostlarımla ve bu yalnızlık sürecimde çok güzel işler başardık. Adıyaman da eğer bir uzman arayışındaysanız size şiddetle tavsiye ederim .
ay...e
Aslıhan Hanım çok ilgili bir danışman siteniz aracılıyla ulaştım kendisine, Seanslarımız 1 aydır devam ediyor ve ben her seansı heyecanla bekliyorum.
Her seansta kendimi daha iyi ve daha farkında hissediyorum. kendisine hisettiklerimi yaşadıklarımı tereddüt etmeden anlatabiliyor ve kendimi en iyi şekilde o danışan koltuğunda ifade edebiliyorum.
ta...2
Yaşadığım ilçe de bu alanda kimseyi bulamayınca internet araştırmalarım sonucu Adıyaman da Aslıhan hanımı buldum ve hemen merkezine randevu başvurusun da bulundum, atanamamış bir öğretmen adayı olarak hayat benim için üniversite öğreniminden sonra durma noktasına gelmişti, hayattan beklentilerimin son bulduğunu düşünmeye başlamıştım ki Aslıhan hanım hayatıma dair yeni umutların oluşması, yolunda ki en büyük yardımcım oldu 4 seanstır devam etmekte olan görüşmelere her hafta en başta kendime dair yeni farkındalıklarla devam etmekteyim. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim.
Kahta ilçesinde oturuyorum kendi ilçemde psikolog arayışına girmiştim uzun bir süre ama bulamadım .İnternet aracılığıyla Mida psikolojiyle tanıştım ve sonrasında Panik atak için Aslıhan hanıma başvurdum .kendisiyle görüştükten sonra panik atak konusunda gerekli terapilere başladık sonra oldukça ilerleme kaydetmeye başladım .zaman geçtikçe ben de bir rahatlama oldu ve çok memnun kaldım güler yüzü ve samimiyeti için sonsuz teşekkürler.
ka...r
Yeni evli bir çift olsakta zamanla herkes kendi kabuğuna çekilmeyi secebiliyo tamda bu anda Sagolsun bir arkadaşımın önerisiyle Aslıhan Hanımı ofisinde ziyaret ettik eşim hiç birşeyini söylemiyordu aldıgı harcadığı sanki ben yokmuşum bende buna karşı cok öfkeli şüpheci biri olmuştum o telefona dalıyo ben ise kızımla ilgileniyodum gittikçe yabancılaştık Aslıhan Hanımın görüşmesinden sonra birbirimizi daha iyi anlar olduk biz iki ayrı dünyaydık ve bir yuvada yeni bir dünya kurmalıydık artık biz bir elmanın iki yarısıydık yapacağı her işte danışır oldu bende ona güvenip şüpheciliğimi bıraktım çok teşekkürler belki de aynı evde yabancı olarak kalacaktık eşimle Aslıhan Hanımın ilgisi güler yüzü ve kendi sorunuymuş gibi ilgilenişi olmasaydı minnettarım
nu...z
Kizim 4 yaşında ve içine kapanikti bir arkadasimin tavsiyesiyle Aslihan hanimin 4-6 yaş arası yaptigi 5 haftalik yaratıcı drama etkinliğine katıldık ve ikinci haftadan itibaren kiziimin içine kapanikligi oyunlarla etkinliklerle yavaş yavaş kayboldu beşinci haftanin sonunda kimseye adını söylemeyen kızım artik insanlarla daha rahat iletişime geçtiğini fark ettim Adiyamanda hem çocuklara hem yetişkinlere göre bir psikolog olduğu için ayrıca mutluyuz Aslıhan hanimin sıcak samimi güler yuzlu alakali ilgili tavrı tartışılamaz zaten kızımın kendini asmasinda büyük payı var herkes gönül rahatlığıyla gidebilir bence her cocuk kendine göre çok özeldir ama muhakkak sorunları oluyordur ve yardım almak gerektiğinde Aslıhan hanıma.basvurabilirsiniz teşekkürler Mida psikoloji..
zh...s
Aslıhan hanımı internetten araştırmalarımın sonucunda gittim.Aslıhan hanımın bu süreç de en beğendiğim özelliği empati kurabilmesi aile içinde sorun yaşıyordum bu da benim içime kapanmama neden olmuştu İlk seanstan bu yana çok yol katettiğimi gördüm ve severek seanslara devam ediyorum.Emin ilerledikçe çok daha iyi olacağım. Bir sırdaşım olduğunu bilmek herzaman bana huzur veriyor.Aslıhan hanım sorunlarımı çözmem için gereken gücü bulmamı sağladı ona minnettarım.
Aslıhan Demirtaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslıhan Demirtaş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Aslıhan Demirtaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi.
Aslıhan Demirtaş adresi nerede?Aslıhan Demirtaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı Mimar Sinan Mah. 1102 Sok. Yeşilpark İş Merkezi Kat:5 No:25 Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslıhan Demirtaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslıhan Demirtaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslıhan Demirtaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslıhan Demirtaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aslıhan Demirtaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslıhan Demirtaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslıhan Demirtaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslıhan Demirtaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Aslıhan Demirtaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.