Ortodonti Randevusu
Armağan Dental Clinic
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hareketli Ortodontik Tedavi
Horlama Apareyi
Invisalign Tedavisi
Armağan Dental Clinic
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Armağan Dental Clinic
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Armağan Dental Clinic
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
n....y
Gecen sene dis teli tedavisine baslamistim ve aslinda daha uzun sure surer sanmistim ama bekledigimden az surede cikarmis olduk ve sonuctan gercekten cok memnum kaldım Aslıhan hocamın samimiyeti ve ilgiside cok guzeldi randevulara gerilerek gitmek yerine hep güle oynaya gittim diyebilirim hersey icin tesekkurlerrr:))))))
me...
Öncelikle doktorum aslıhan hocam’a teşekkür ediyorum , 2 yıl önce benimle birlikte bir diş teli süreçim başlamıştı , şükür olsun ki dün bu serüven benim için çok güzel sonuçlar alarak estetik bir gülüş elde ettim , tedavimin sonuna gelerek aslıhan hocama çokça teşekkür ediyorum ilgisi tedavisi olsun beni rahatlatması ve güler yüzlülüğü olsun minnettarım , diş telim ilk çıktğında doktoruma söylediğim cümle ( Sanki canımdan bir parça gitmiş) gibi hissediyorum o derece ki alışmıştım, acısı ve tatlısı ile benimle birlikte bu süreçte elinden geleni yaptı teşekkürlerimi sunuyorum Sevgili Dr. Aslıhan Düzgen
Hayla inanamıyorum bu dişler nasıl böyle güzel oldu çok mutluyum:)))))
Diş çapraşıklığı sebebiyle ortodonti tedavisi aldım. 1 yıldan kısa bir sürede tedavim sona erdi. Dr. Aslıhan Düzgen'in sürecin başından itibaren yakından ilgisi dişlerimin ağrısız, estetik görünüme kavuşmasını ve aklımdaki tüm soru işaretlerinin giderilmesini sağladı. Gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz.
Hasta
Dişlerimde çapraşıklık sebebiyle Aslıhan hocamıza muayene olmuştum . Ortodontik tedavi ile çapraşıklığımın düzeleceğini söylemişti. Şuan tedavimin 7. Ayına geldim . Çapraşıklığım düzeldi ve estetik görüntüye kavuştum . Çok memnunum şuan ki durumumdan .
b ...a
Ortodonti tedavimin 1. Yılı bitmek üzere ve bu süreçte Aslıhan hocam inanılmaz ilgili ve her konuda yardımcı oluyor dişlerimde inanılmaz güzel bir değişim var teşekkür ediyorum kendisine
Tedavi sürecim devam ediyor, bu süreç benim için çok iyi geçiyor hem Doktorum Aslıhan abla, hem klinik ekibi hepsi ayrı ayrı güzel, ilgili, nazikler çok memnunum ortodonti tedavi görüyorum uzun süreli bir tedavi hem diş ağrısı hem baş ağrısının yoğun olduğu bir dönemim ama Doktor'umdan çok memnun olduğum için güzel geçiyor kendisine çok teşekkür ediyorum onun vesilesiyle tebessüm ederken düşünmeden edebiliyorum artık, küçüklüğümden beri beni kötü etkileyen dişlerim onunla birlikte düzeldi bize çok güzel gülüşler kazandırdı iyiki Doktorum ..
em...
Tedavi sürecim devam ediyor lakin bu süreç içinde beklediğimden daha ilgili ve mütevazi Aslıhan hocam hem kontrolden önce hemde kontrol sırasında çok dikkatli ve temizlik açısından titizler.Diş tellerimle ilgili hiç bir sıkıntı yaşamıyorum tam tersine bu sürecim çok iyi geçiyor bu süreç devam ederken yanımda olan aslıhan hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
a....
Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile Aslıhan hocaya ön dişlerimdeki bozukluk şikayetiyle başvurdum. Yaklaşık bir yıllık bir tel tedavisi sonunda yeni dişlerine kavuştum. Dişlerimin yeni halini görenler çok şaşırıyor iyi ki tel takmışım diyorum. Sevgiler
e....m
Ortodontik tedavi ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildim.Benim beklentim ve Aslıhan hocanın önerisiyle bir tedavi yolculuğuna başladık. Verdiği güven ve samimiyet benim için çok önemliydi. Sakin huzurlu ve temiz bir ortamda olmam ayrıca tercih sebepleri. Ortodontik tedavi için en güzel adres. başarılı hekimlerin bulunduğu bir klinik. Herkese tavsiye ediyorum.
Biz çok memnunuz Aslıhan hanımdan tedavimiz çok iyi gidiyor. Oğlumun çene yapısı küçüktü ve dişleri çürümüştü baya çürük vardı. Aslıhan hanım dolgu yaptı. Çene yapısı içinde tedavimize devam ediyoruz şuan çok güzel gidiyor. Çocukla iletişimi çok mükemmel.
Aslıhan Düzgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslıhan Düzgen, Ortodonti. Size Aslıhan Düzgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, Diş Bakımı, Diş Teli Tedavisi, Estetik Braketler, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Panoramik Röntgen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Taşı Temizliği.
Aslıhan Düzgen adresi nerede?Aslıhan Düzgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye mahallesi, Cendere caddesi No:85/2A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslıhan Düzgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslıhan Düzgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslıhan Düzgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslıhan Düzgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aslıhan Düzgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslıhan Düzgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslıhan Düzgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslıhan Düzgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Aslıhan Düzgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslıhan Düzgen hangi sigortaları kabul ediyor?Aslıhan Düzgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar