Dyt. Aslıhan Güray 25.05.1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur. Eğitim hayatı boyunca çocuk sağlığı , gebe ve emziren anne beslenmesi ,obezite tedavisi, sporcu beslenmesi, ağırlık kontrolü ve hastalıklarda tıbbi beslenme gibi çeşitli konularda çalışmalar yapmıştır. Ankara Özel Güven Hastanesi’nde yetişkin hastalıklarında tıbbi beslenme stajı, Ankara Özel Yüzüncüyıl Hastanesi’nde gönüllü staj, Cevizlidere Aile Sağlığı Merkezi’nde Halk Sağlığı stajı ,Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde toplu beslenme stajı , Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yetişkin hastalıklarında tıbbi beslenme stajı ve Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Hastalıklarında beslenme stajını yapmıştır.Onkoloji diyetisyenliği, Obezite diyetisyenliği, Beden dili, Diksiyon ve İkna Teknikleri gibi çeşitli alanlarda eğitim görmüş ve bu alanlarda sertifikalar edinmiştir.Maya Stüdyo’da Anne ve bebek beslenmesiyle ilgili seminerler vermiştir.TEGV, gönüllülük projelerine katılmıştır.Vakfın ‘İyi Yaşam’ etkinliği doğrultusuna ilkokul çocuklarına beslenme eğitimi vermiştir. Şuanda Özel Çankaya Yaşam Hastanesi’nde Poliklinik, Klinik ve hastane mutfağından sorumlu diyetisyen olarak hizmet vermektedir.

Diyabet Diyeti

Enteral Beslenme

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme +4 daha fazla

Hastalıklarda Beslenme

Kişiye Özel Diyetler

Sporcu Beslenmesi

Z

Ben kilo vermem imkansız diye düşünerek başladım ama Aslıhan Hanım'ın güler yüzü ilgisi alakası karşısında ben bunu başarırım dedim 2 ay gibi kısa bir sürede 9 kilo vererek yola deve ediyorum kendisini tanıdığım için çok şanslıyım çok başarılı teşekkürler Yaşam hastanesi Aslıhan hanım gibi bir doktorla çalıştığınız için teşekkürler Aslıhan Güray )))

Güleryüzlü,sıcakkanlı,sevecen ve bir o kadar genç bir diyetisyen tanımıyorum, alanında uzman bilgisinizle yeteri kadar her bilgiyi aydinlatiyorsunuz sizin gibi güzel ve başarılı bir diyetisyene rastlamak şansların en güzeli sayenizde yemek yeme düzenim tamamen değişti , sık sık yiyerek hem tok kalıyorum hem de daha sağlıklı hissediyorum kendimi iyi ki tanıdım sizi Aslıhan hanım