İstanbul Gedik Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezuniyetini tamamladıktan sonra, akademik kariyerine Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde gerçekleştirdiği stajla başlamıştır. Mezuniyet sonrası, psikoterapi alanında derinlemesine bilgi edinmek amacıyla Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Şema Terapi, Cinsel Terapi ve Aile ve Çift Terapisi gibi çeşitli terapi yaklaşımlarında uzmanlık eğitimlerini tamamlamıştır. Bu birikimiyle, danışanlarına online ve yüz yüze terapi seansları sunarak, onların psikolojik iyileşme süreçlerine rehberlik etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Röportaj

Konum: Psk. Aslıhan Subaşı Diğer

Aslıhan hanımdan önce birkaç terapi deneyimim daha olmuştu ve hiçbir psikologla bu teması kuramamış ve sonlandırmak durumunda kalmıştım. Aslıhan hanımla yaklaşık 3 aydır görüşmekteyiz ve hayatımdaki değişimlere inanamıyorum. Doğru tespitleri, doğru yönlendirmeleri, kullandığı teknikler, iletişiminin kalitesi ve daha birçok şey yola doğru insanla çıktığınızı hissettiriyor. 20 yıllık karanlık fobisinin üstesinden gelmek mesela, burada verilecek en güzel örnek olabilir diye düşünüyorum. Ben sebebini hep başka yerlerde aramışım. Doğru noktalara dokunup kurtardı beni karanlıktan. Her seansı iple çekiyorum, her seanstan sonra kendime dair bir şey daha öğreniyor, biraz daha yenileniyorum. Eğer psikolojik destek almak istiyor ve araştırma aşamasındaysanız, doğru rehberi buldunuz demektir.

Konum: Psk. Aslıhan Subaşı Diğer

Eğer hayatınızda yolunuzu kaybetmiş gibi hissediyorsanız ve durup durup tekrar başa saran bir döngümüz varsa mutlaka bir psikolojik danışmanlık almanızı tavsiye ediyorum bunu kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebiliyorum bu konuda Aslıhan Hanım benim hayatıma bir rehber olarak hem de kendi hayatımın rehberi olmamı sağlayacak sağlıklı adımlar atmamı sağladı

Konum: Psk. Aslıhan Subaşı Diğer

Psk. Aslıhan Hanım kendisini iyi yetiştirmiş, danışan-terapist ilişkisini çok iyi yöneten, terapi sürecinde gerekli güveni vererek hayatımızdaki en özel ve hassas olay ve durumları, belki kimseye açamadıklarımızı gönül rahatlığı ile payşalabileceğimiz güvenilebilir ve saygın bir terapist. Terapi sürecimde en küçük detayları dahi gözden kaçırmayan ve gerekli olduğunda güncelle inanılmaz hızlı bağlantılar kurabilen bir danışman, kıymetli bir yol gösterici. Kendisiyle olan yolcuğumda hayatıma çok başarılı dokunuşlarda bulundu. Mesleğindeki yetkinliği, alanına hakimliği hayranlık uyandırıcı. İşini severek yaptığı aşikar. Benim sürecimde, bana olan yardımı ve katkılarından ve kısa sürede aldığımız başarılı sonuçlardan dolayı kendisine minnettarım.

Konum: Psk. Aslıhan Subaşı Diğer

Aslıhan hanımdan altı aydan daha uzun süredir danışmanlık alıyorum. İlk seanstan itibaren hissettiğim anlatamadıklarımı dahi anlaması oldu. Sizinle kurduğu iletişim dili, hassasiyetlerinize duyarlılığı ve ona ulaşma konusunda rahatlık gerçekten sürece çok faydalı oluyor.