Stajımı Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Psikiyatri Kliniği'nde yaptım.
Mezuniyet sonrası aldığım eğitimler ve çalışma alanlarım; Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Şema Terapi, Cinsel Terapi, Aile ve Çift Terapisi şeklindedir. Terapi seanslarımı online ve yüz yüze yapmaktayım.
ha...n
Eğer hayatınızda yolunuzu kaybetmiş gibi hissediyorsanız ve durup durup tekrar başa saran bir döngümüz varsa mutlaka bir psikolojik danışmanlık almanızı tavsiye ediyorum bunu kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebiliyorum bu konuda Aslıhan Hanım benim hayatıma bir rehber olarak hem de kendi hayatımın rehberi olmamı sağlayacak sağlıklı adımlar atmamı sağladı
se...a
Psk. Aslıhan Hanım kendisini iyi yetiştirmiş, danışan-terapist ilişkisini çok iyi yöneten, terapi sürecinde gerekli güveni vererek hayatımızdaki en özel ve hassas olay ve durumları, belki kimseye açamadıklarımızı gönül rahatlığı ile payşalabileceğimiz güvenilebilir ve saygın bir terapist. Terapi sürecimde en küçük detayları dahi gözden kaçırmayan ve gerekli olduğunda güncelle inanılmaz hızlı bağlantılar kurabilen bir danışman, kıymetli bir yol gösterici. Kendisiyle olan yolcuğumda hayatıma çok başarılı dokunuşlarda bulundu. Mesleğindeki yetkinliği, alanına hakimliği hayranlık uyandırıcı. İşini severek yaptığı aşikar. Benim sürecimde, bana olan yardımı ve katkılarından ve kısa sürede aldığımız başarılı sonuçlardan dolayı kendisine minnettarım.
i̇....
Aslıhan hanımdan altı aydan daha uzun süredir danışmanlık alıyorum. İlk seanstan itibaren hissettiğim anlatamadıklarımı dahi anlaması oldu. Sizinle kurduğu iletişim dili, hassasiyetlerinize duyarlılığı ve ona ulaşma konusunda rahatlık gerçekten sürece çok faydalı oluyor.
Aslıhan Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslıhan Subaşı, Psikoloji.
Aslıhan Subaşı adresi nerede?Aslıhan Subaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslıhan Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslıhan Subaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aslıhan Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslıhan Subaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslıhan Subaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslıhan Subaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aslıhan Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu