Ben Klinik Psikolog ve Psikoterapist Aslınur Arısoy.
2018'de İstanbul Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, lisans eğitimimi ardından 2021 yılında Haliç Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Çalışma hayatıma psikoterapist olarak devam etme kararıyla birlikte varoluşçu ve psikodinamik psikoterapi ekollerinde eğitimler aldım. Bu dönemde Arif Verimli Psikiyatri Kliniği’nde bir yıl boyunca stajyer psikolog ve asistan unvanlarıyla görev aldım. Bu süreçte seçtiğim ekollerde süpervizyondan geçtim.
2018 yılından bu yana psikoloji alanında çalışmalarımı sürdürmekteyim. 2021 yılında aktif olarak, psikoterapist unvanıyla yetişkin ve ergenlerle seanslar bireysel seanslar yapmaktayım. Şu anda, İstanbul Bakırköy’de yüz yüze ve çevrimiçi (online) seanslarımı sürdürmekteyim.
Seanslarımda varoluşçu ve psikodinamik yaklaşımları benimsemekteyim. Rorschach ve Tematik Algı Testi (TAT) projektif testlerinin uygulayıcısıyım.
Hakkımda detaylı bilgi edinmek, benimle iletişime geçmek veya seans randevusu oluşturmak için sitemi inceleyebilirsiniz.
Bağımlılık Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
me...l
8 ay kadar önce tanıdığımın tavsiyesi ile isteksiz olarak ulaştım Aslınur Hanım’a. İlk seansta beklentilerimi sordu. Şikayetlerimi ve istediğim şeyleri gerçekçi bir şekilde özenle tek tek incelemesi benim için çok değerliydi. Süreç hakkında sorduğum tüm sorulara net ve kendinden emin olarak verdiği cevaplar ben de güven ve devam etme cesareti yarattı. Onu hem samimi hem profesyonel buluyorum. Aylar içerisinde hiç konuşamam sandığım şeyleri konuşmaya başladım. Daha önce de kısa süreli terapiler almıştım, onlarda iyiydi ama ağlama nöbetlerim ve kendime zarar vermelerim sürekli tekrar ediyordu. Aslınur Hanım’ın çalışma şeklinin bana daha uygun olduğunu fark ettim ve zamanla şikayetlerim azalmaya başlıyor farkındayım. Seansları çok düzenli takip ediyor, aldığı notlarla haftalar önce söylediğim ve unuttuğum şeyler arasında bağlantılar kuruyor. İyi bir dinleyici. Sayesinde kendimi daha iyi anlıyorum, geçmişimle savaşmayı bıraktım, kendime daha fazla güveniyorum.
i̇...i
Aslınur Hanım’dan yaklaşık 1 senedir psikoterapi desteği alıyorum. Terapiye başlamaya karar vermek ve adım atmak kolay olmadı ancak şu an iyi ki başlamışım diyorum. Bu bir yılın sonunda kendi ihtiyaçlarıma daha duyarlı olduğumu hissediyorum. Kendimle ve çevremle ilişkimi değiştirmeme vesile oldu,uzaktan tanıdığım bir arkadaşın değişimini izlediğim için kendisini tercih ettim ve hiç pişman olmadım,iyiki diyorum,işinde disiplinli sıcacık hissettiren ve duygularımla tanışmama vesile olan terapist.
o....k
Depresyon için başvurdum. 12 seans aldım. Kendimi daha iyi hissettiğim için süreci sonlandırdım. Başka uzmanlara gittim ama kendisinin çalışma yöntemi bana farklı geldi. Aslı Hanım mikrofonu bana bırakıyor gibi geldi. Başta alışmakta zorlandım ama sonra alıştım. Beni anladığını hissettim. Ben de psikoloğum ama şu an çalışmıyorum. Memnun kaldım.
v....d
Panik atak için başvurdum. 6 seans aldım. Sürecimiz çok güzel geçti. Zihni çok güzel temizliyor ve yönlendiriyor. Çok rahatladım panik atak durumumu kontrol altına aldım. Baş etmeyi öğrendim. Kendisinden memnun kaldım. Sürecim bitti ve birkaç arkadaşıma da önerdim.
i̇...ö
İlişki durumu için başvurdum. Uzun süredir birlikteyiz. Çok memnunum kendisinden. Seanslarından verim alıyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Çok anlayışlı ve açık görüşlü bir uzman. Kendisini bırakmayı düşünmüyorum.
e....ü
İnternet üzerinden araştırıp buldum. Depresyon için gittim. Seanslar sayesinde depresyondan çıktım. 1 yıl gittim. Aslınur Hanım'ın çok anlayışlı biri olduğunu düşünüyorum. Kendimi rahat ifade edebileceğim bir ortam sağlıyor. Memnun kaldım kendisinden.
n....g
Aslı Hanım ile yaklaşık 6 aydır sürdürdüğümüz seanslardan çok memnunum. Dinamik psikoterapi yöntemiyle çalışıyoruz ve bu süreçte anksiyetemle başa çıkmamda büyük katkısı oldu. Özellikle gerçeklikten uzak olan düşünce ve takıntılarımın farkına varmamı sağladı diyebilirim. Geçtiğimiz aylarda uyguladığı Rorschach testi de seanslarımızı şekillendirdi ve bence çokta verimli hale getirdi.
Kendisiyle seansları hiç aksatmaması ve beni de bu konuda motive etmesi gerçekten takdire edilesi. Konuşma akıcılığı sayesinde dikkat dağınıklığı yaşayan biri olarak bile seans boyunca odaklanmamı sağlıyor.
n....ç
Zihnim çok dağınıktı. Psikiyatrist anksiyeteye bağlı dikkat dağınıklığı tanısı koydu. 7 aydır birlikteyiz. Gözle görülebilir değişimler oldu bende ve hayatımda. Hayatım biraz düzene girdi ve eşimle aram düzeldi. Aslınur Hanım işinde çok uzman. Kendisiyle konuşurken çekinmiyorum ve rahatım. Aslınur Hanım'ın seansında hiçbir şey düşünmüyorum. Diğer uzmanlarda dikkatim dağılıyordu. Memnunum kendisinden. Bırakmayı düşünmüyorum.
Aslınur Arısoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslınur Arısoy, Psikoloji. Size Aslınur Arısoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak.
Aslınur Arısoy adresi nerede?Aslınur Arısoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslınur Arısoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslınur Arısoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslınur Arısoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslınur Arısoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Aslınur Arısoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslınur Arısoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslınur Arısoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslınur Arısoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aslınur Arısoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslınur Arısoy hangi sigortaları kabul ediyor?Aslınur Arısoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu