Mare Clinic Estetik ve Güzellik Merkezi
Nispetiye Caddesi Seyran Apartmanı No:35/1 Etiler, Beşiktaş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Mare Clinic Estetik ve Güzellik Merkezi Diğer

9 Mayis 2022’de kendisi meme protezi ameliyatimi gerceklestirdi. Ayni operasyonu Ekim 2020’de gecirmistim ve sonuctan memnun kalmadigim icin Asu Hanim’a ulastim. 1 onceki operasyonunum arkasi cok agrili ve sancili gecmisken Asu Hanim’in ameliyatindan sonra 3. gun agri kesiciyi biraktim. Ve sonuctan cok mutluyum. Cok canayakin, hastasinin ne istedigini cok hizli anlayan, anladigini sihirli elleriyle pratige dokebilen, ilgili, alakali, cok yuksek enerjili ve pozitif bir hekim. Gonul rahatligiyla herkese tavsiye edebilirim.

Konum: Mare Clinic Estetik ve Güzellik Merkezi Diğer

Canım doktorum. Tanışalı belki 2 hafta oluyor ama okadar sıcakkanlı bi okadar ilgili tek kelime ile harika bir doktor. Kendisine referans aracılığı ile ulaştım bana kalsa göğüs küçültme ameliyatını 10 yıl sonra olurdum. Ama o kadar güven sağladı ki aynı gün karar verip 4 gün sonra ameliyat oldum.
Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak isterim.
Ameliyat olalı bugün tam 1 hafta oldu.
Ameliyat günü sanki ailesinden biriymiş gibi benimle ilgilendi sürekli aklıma takılan konuları sormamı istedi.
Ameliyat sonrası hiç bir acı sızı hissetmedim.
İlk kontrolümü dün yaptık ve sargılarım çıktı. Vee iyi ki iyi ki Asu hoca mükemmel kusursuz Özgür ve rahatlamış hissettim.
Göğüslerim vücuduma göre büyüktü sağlık sorunları yaşamaya başlamıştım. Yaşım 27 ve süt verme konusunda korkularım vardı gezmediğim doktor kalmamıştı hiç bir doktor Asu hocanın verdiği güveni içtenliği vermedi. Şuan o kadar rahatladım ki arkadaşlar Asu hoca benim karşıma çıkmış ve çıkabilecek en mükemmel doktor kesinlikle kesinlikle hiç düşünmeden gidip yaptırın ve kurtulun yükten. Bu ameliyatı yaptıracaksanız Asu hocayla görüşmeden başka doktoru tercih etmeyin.
Acısız sızısız sanki özel istekle yapılmış tam vücuduma uygun göğüslerime kavuştum sayesinde ömür boyu minnettar kalacağım

V
Konum: Mare Clinic Estetik ve Güzellik Merkezi Diğer

2012 yılında alanında çok ünlü olduğu söylenen ve oldukça kabul gören özel bir hastanede görev yapan bir KBB prof'una, burnumun üst kısmındaki çıkıntıyı törpülemesini ve burun ucunu da genç bir erkeğe yakışacak ölçüde çok hafif kaldırarak altına kıkırdak ile destek koymasını rica etmiştim. Kendisi için çok basit bir operasyondu yada en azından ünvanına binaen ben öyle sandım. Lakin bırakın hocanın bu cüzi isteklerimi başarı ile yapabilmesini daha da beter oldu. Burnum karşıdan bakıldığında yamuk, yandan bakıldığında ucu düşük, delikler de genişlemiş vaziyette idi. Hocanın ameliyat sonrası burnuma soktuğu gazlı bezleri çıkartırken çektiğim acılardan ve akabinde haftalarca çektiğim iyileşme süreci eziyetlerinden, kontrole gittiğimde "Hocam bu burnun hali nedir" dediğimde dalga geçer gibi "Bence gayet başarılı" diyerek o prof ünvanına yakışmayacak şekilde insanın aklı ile dalga geçme cüretinden bahsetmiyorum bile! Bu sebepler ile çok hayal kırıklığına uğradım ve 3 yıl bu buruna o prof'u anarak katlandım lakin sonunda daha fazla dayanamayarak artık hiç bir KBB uzmanı görmek istemediğim için internetten ve çevremden araştırarak Plastik Cerrah aramaya başladım. Ve sonunda 2015 yılında Asu hocam ile kaderim kesişti. İlerleyen zamanlarda burun ucu düşmesi ve çeşitli komplikasyonların oluşma korkusundan 2. defa burun ameliyatı olmaktan çok korkmama rağmen Asu hocamın benim durumuma yaklaşımı, ilgisi, yorumlaması ve rahatlığı, beni onun ellerine usulca bıraktırdı zaten. Sadece yarım saat süren bir operasyon ile bir KBB prof'unun biçtiği burnu nasıl bu hale getirdi hala inanamıyorum. Üstelik ilk ameliyatında malum zat, burnumda ne kadar kıkırdak varsa çıkarmasına rağmen Asu hocam yine de destek için kulağımdan kıkırdak almaya gerek kalmadan o tarumar olmuş burnumdan, hayata tutunmuş bir parça kıkırdak bulabilmişti şükür, yoksa bir kulağımın arkası kalmıştı kıkırdağı alınmamış :) Üstelik ameliyat sonrası tamponları çıkartırken ve iyileşme sürecinde, kullandığı çok kaliteli, işlevsel tampon ve atel malzemelerden ötürü, ilk ameliyattaki kalitesiz malzemeler yüzünden çektiğim eziyete göre zerre acı duymadığım için de bir kez daha gözlerinin içine sevgiyle baka baka şükranlarımı sunmuş, sonraki iyileşme sürecinde de bir hafta içinde işime gidebildiğim için ayrıca mutlu olmuştum.
Bırakın burnumun şu anki görselliğindeki muazzamlığını, nefes almam dahi oldukça düzeldi. Ve ameliyat olmadan önce çevrem tarafından şahsıma doğal olarak hiç yöneltilmeyen soru, ilk başarısız estetik ameliyatımdan sonra "Burnun mu kırık yada şiş vs" şeklinde yöneltilmesi ile yaşadığım hayal kırıklığını tasdiklemiş oldum. Aksine Asu hocamın, bir KBB prof'unun tüm estetikliğini mahvettiği burna 2. kez düzeltme adına işlem yaptığı için, normalde burnun estetikli olduğu anlaşılıp şahsıma daha çok "Burnunda estetik mi var" sorusu sorulması gerekir iken inanın bir kez dahi bu soru sorulmadı zira Asu hocamın o sihirli ellerinde o kadar güzel ve doğal bir burun ameliyatı geçirdim ki inanılmaz bir duygu idi. Bir insanın işinde, ki özellikle böylesine uzmanlık isteyen çok değerli bir işte ne denli ehil oluşuna Asu hocam ile bizzat şahit oldum. Keşke ilk ameliyatımı da kendisine olsa idim. Kader deyip geçerdim ama ilk ameliyat olduğum insana, çevremde yapılan ve duyduğum gereksiz övgülere aldanıp gitmem benim tercihimdi sanırım. Bu ilk burun ameliyatı tecrübem bana daha çok manevi anlamda pahalıya mal oldu. Bu sebep ile başka insanlar da benim gibi acı tecrübe yaşamasın diye kesinlikle Asu hocamı öneriyorum. 6 yıldır tek bir sorun dahi yaşamadan sayesinde psikolojim düzelmiş bir şekilde düzelttiği burun ile hayatıma devam ediyorum.İşimin yoğunluğuna binaen kendisine uzun süredir teşekküre gidemiyorum ama nasip ise ilk fırsatta o güler yüzü ve her anlamda mükemmel, vakur, mütevazi kişili için ziyarete gideceğim.Bu mesajı yazmakta da çok geciktim ama kendisini tesadüfen sosyal medyada görüp bir an 7 yıl öncesine gittiğim için bu geçikmiş mesajı, affına sığınarak şahsına bir teşekkür mahiyetinde yazmaktan onur duyuyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim hocam, bir tanesiniz.

İlk telefon görüşmesinde ondan aldığım enerji bana doğru doktoru bulduğumu hissettrdi. Ve iyi ki o hissin peşine takılıp gelmişim. Ameliyata karar verince her şeyi telefon üzeriden birlikte kararlaştırdık. Hastalarıyla o kadar içten ve cana yakın ilgileniyor ki aynı bir arkadaş bir dost gibi. Uçak biletlerimizi aldık kızım eşim ve ben. İngiltereden geldik 1 gün önce klinikte görüştük her şey beklediğimden çok daha güzeldi. Ameliyat sabahı biraz heyecanlıydım ama hem mutluluk hem endişe vardı. Doktorumu görünce ve onunla sohbet edince endişem ortadan kalktı geriye mutluluk kaldı. Asla bu kadar kısa sürede iyileşceğimi hiç tahmin etmemiştim. Keşke bunca zaman beklemeseydim dedim ameliyat olduktan sonra. İlk 3 gün ağrılarınız oluyor ama zaten ilaçlarla o ağrılar geçiyor. Bu güzel düşünlerimi sizinle paylaşmak istedim. Çünkü doğru doktoru bulmak çok zor. Bana bu mutululuğu yaşattığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Sevgiler Canım Doktorum...

merhaba ben dr Asu hanıma göğüs küçültme operasyonu yaptırmıştım aradan 5 yıl geçti hala ilk ameliyat olduğum gibi mükemmel bir dr şu an yine estetik bir durumum var ama kendisi baya uzağa taşınmış başka doktorada gitmek istemiyorum kesinlikle tavsiye ederim mayısta düşünüyorum yine ugramayı

I

Asu Hanıma Burun ameliyatı oldum.Nefes almamda problem olduğu gibi daha önceden devlet hastanesinde olduğum ameliyattan kalan tüm sorunlarım giderildi.Ve şekil olarakta en iyi görünüme gelmesini sağladı.Kendisi çok nazik ve içten..Ve ameliyat sonrasında dilediğim gibi rahat bir şekilde ulaşma imkanım var.Kendisi çok Narin ama eli ağır.. :)Gayet memnun kalacağınız bir doktor...