se....
Asuman hanım gerçekten dalında çok iyi bir doktor oğlum doğduğu günden itibaren asuman hanıma götürüyorum. Çocuğun beslenmesi uyku düzeni anne babanın çocukla iletişimi gibi vs. konularda bize her zaman yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum.Hasta çocuklarda teşhisi ve uyguladığı tedavi sonucunda çocuk en kısa sürede iyileşiyor. Asuman hanımı her zaman çevremdeki insanlara tavsiye etmişimdir.
se....
Benim oğluşum doğduğu andan itibaren gittiğimiz tek çocuk doktoru ona çok guveniyoruz CAN onu çok seviyor küçük bisey bile olsa anında anlayıp çözen iyileştiren tek doktorumuz
can iskender ve annesi
ha...e
gerçekten çok iyi ve harika bir doktor. sadece klasik muayenenin ötesinde bize bebeğimizin uyku düzeninden beslenmesine kadar bir çok konuda pedagoglardan bile daha fazla yardımcı oldu. herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
oz...n
ben kendimi bile bilmeden önce asuman teyzeyle tanıştırmış ailem beni ilk doğduğum günden itibaren asuman teyze doktorum olmuş.asuman teyze diyorum çünkü öyle benimsetmiş ki kendini bana ve aileme dr.önce asuman teyze olarak ailemle diyoruz ki önce güzel bir kişilik aynı zamanda adananın en iyi çocuk dr.asuman atalay.ben 17 yaşındayım ve 17 yıldır adanada kim çocuk dr.sorsa ailem ve ben asuman atalay denir.asuman teyzeye gözünüzü kapatın ve güvenin derim.asuman teyzeye saygılarımla.
Asuman Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asuman Atalay, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Asuman Atalay adresi nerede?Asuman Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asuman Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asuman Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Asuman Atalay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asuman Atalay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Asuman Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asuman Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asuman Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asuman Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Asuman Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla