Aile Danışmanlığı Randevusu
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
DENGE AİLE DANIŞMA MERKEZİ
"Ne anlatacağım ki?", "tanımadığım biri beni anlamaz ki", "tek başıma çözerim" diye kendimi uzun süre avuttuğum ve sonrasında başaramadığımı kabul edip yardım istediğim değerli Asuman hanım; çok net cevaplarla, güvenin ve anlaşıldığını hissetmenin rahatlığıyla seni dinleyen birinin varlığı bana o kadar iyi geldi ki, iyi ki varsınız
Keşke daha önce tanışsaydım...
ay...
Sevgili Asuman Hanım ile sekiz ay önce yollarımız kesişti.Bir tesadüf beni onun karşısına çıkarmasaydı şayet ikinci yeni hayatımın başlangıcını asla yapamazdım.Senelerdir ebeveynlerin sorumluluğunu üstüne almış, hayatta her şeyin dengesini fedarkarlık yaparak kurmaya çalışan ve sonunda kendini tüketen bir insanken beni birey halime dönüştüren sağlık sınırlar çizmeyi öğreten, kendimi değerli ve yeterli hissetmemi sağlayan sevgilim Asuman Hanım ile karşılaştım. Bana yeniden kendimi ait hissedebileceğim bir dünya verdi.Bütün kaygı bozukluklarım onunla birlikte gün geçtikte azaldı azaldı, henüz beni tanımıyorken bile beni hissetdiklerimin çok ötesinde anladı.Bana yeniden kendi yolumu bulmam için ışık oldu, onunla kendimi yeniden tanıdım.İyi ki var ve iyi ki onunla tanıştım…
a....
Asuman Hanım’a gelmeden önce danışmanlık almak konusunda tedirgindim, çok konuşkan biri olmadığımdan kendimi nasıl ifade edeceğim konusunda geriliyordum. Bugünkü halime baktığımda, o endişeli, tutuk kızın seanslarda duygularını açıkça ifade edişini, aldığı rehberlikle hayatına bakış açısının değiştiğini, güçlendiğini, özgürleştiğini gözlemledim, yakınlarım da bendeki değişimi fark etmeye başladılar. Asuman Hanım’la daha erken tanışmalıymışım, kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. Kendisi hem alanına çok hakim, hem de sadece okumayla edinilemeyecek, insana dair çok farklı bir anlayışı, insana cevapları içinde bulduracak bir tutumu var. İyi ki var.
Bugünkü görüşmemizde Aile Terapisti Asuman Hanım ile son derece verimli bir seans geçirdik. Asuman Hanım, aile dinamiklerimizi dikkatle dinledi, her birimizin duygularını ve düşüncelerini derinlemesine anladı ve empatik yaklaşımıyla kendimizi rahat hissetmemizi sağladı. Bize verdiği pratik öneriler ve yönlendirmeler, aile içindeki sorunlarla başa çıkmamız ve ilişkilerimizi güçlendirmemiz için çok değerliydi. Asuman Hanım'ın profesyonelliği ve desteği, her seansın sonunda aile olarak kendimizi daha güçlü hissetmemize yardımcı oluyor. Kendisinden aldığımız destek için minnettarız.
g....s
Eşimle boşanma aşamasında kendisi ile tanışma fırsatım oldu. Öngörü ve tavsiyeleri ile eşimden ayrılmaktan son anda vazgeçtik. Daha sonra eşimle beraber seanslara gitmeye başladık. çözüm getirmediğimiz kavgalarımız mevcuttu. Seanslardan sonra nerelerde hata yaptığımızı anlamaya başladık.Olayları çok dikkatli analiz edip yanlışlarımız ın farkına varmamızı sağladı. Profesyonel kimliği ile olayları yaşamamış olmasına rağmen çok iyi analizler yaptı. Şuan da devam etmekteyiz çok memnunuz . Karamsarlığa kapılmadan gitmenizi kesinlikle tavsiye ederiz.
a....d
Asuman Hanım ile dört ay önce tanıştım, uzman yaklaşımı ve hayat görüşüyle bakış açımı tamamen değiştirdi. Bana üzerine düşünecek çok şey veriyor, iyi ki tanımışım diyorum.
m....ö
Öncelikle Asuman hocama gelmeden önce gerçekten çok zor durumdaydım duygularımı olumsuz inançlarımı nasıl yöneteceğimi bilmiyordum. Asuman hocamın ilgisi alakası sorduğu sorular önce sorunu belirleyip ona göre çözüm ile gitmesi naifliği inceliği o kadar güzeldi ki yanında kendimi çok rahat hissedebiliyordum ve terapiye geldiğimiz süre boyunca bize karşı güler yüzlerini asla ihmal etmediler. Herkese öneriyorum.
i̇...ö
Bir arkadaşım tavsiyesi ve buradaki yorumlara bakarak terapiye başladım. İlk zamanlar sorunumun bambaşka olduğunu sanıyordum ama Asuman hanım sayesinde kendimin farkında varmaya başladım. Her defasında bambaşka bir tecrübeyle öğrenciyle geri döndüm. Kendimi de daha iyi hissetmeye başladım . Kendimi tanımaya ve kendimin farkına varmaya başladım .
o.....
Merhaba, Asuman Hocamız ile yaklaşık 1 yıllık çalışmamız oldu. Buradaki bir çok isim ile mukayese dahi edilemez bir başarıya sahiptir bunu ilk randevunuzda çok rahat görebilirsiniz. Asuman hoca'nın her zaman yanınızda olduğunu hissetirmesi, Etik kurallara bağlılığı ve hasta doktor ilişkisindeki başarısı, görüşmelerin de çok verimli olmasını sağlıyor. Disiplinli ve planlı seanslar ile kendinizi çok güvende hissederek ilerliyorsunuz. Kariyerinde başarılarla dolu yılları ile pozitif, güler yüzlü her zaman dinleyen kişiliği, size kendinizi en huzurlu, mutlu yerde hissettiriyor. Hocamıza bir kez daha burada sonsuz saygılarımı iletiyorum. İçten ve kalbi olarak tavsiye ediyorum.
Asuman Hanım'ı 6 ay önce DoktorTakvimi aracılığıyla buldum. Çok üzgün, yıkılmış, çaresiz ve çıkmazda olduğum bir süreçte acilen psikolog bulma arayışındaydım ve kendisini buldum iyiki bulmuşum onun sayesinde kendimi tekrar buluyorum ve bulmaya devam edicem onun sakinliği dinğinliği insanı rahatlatması dogru bir şekilde yorumlar yapması bana öyle iyi geldi .İyiki size rastlamışım iyi varsınız Asuman hanım...
Asuman Çalgara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asuman Çalgara, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Asuman Çalgara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Randevu.
Asuman Çalgara adresi nerede?Asuman Çalgara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Atatürk Bulvarı No:115 /13 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asuman Çalgara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Asuman Çalgara uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Asuman Çalgara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asuman Çalgara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Asuman Çalgara hangi dilleri konuşuyor?Asuman Çalgara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Asuman Çalgara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asuman Çalgara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Asuman Çalgara hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Asuman Çalgara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar