Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
m....a
Annemin diz protezi ameliyatı sonrası, fizik tedavi süreci için Asuman hanımla birlikte çalıştık. Annem kendisinden çok memnun kaldı. Bunun en büyük nedeni de çok yoğun olmasına rağmen, hastalarının bütün sorularını sabırla dinleyip tek tek cevap veriyor, detaylı olarak açıklıyor, yardımseverliğini hissediyorsunuz. Yanından herhangi bir soru işaretiyle ayrılmadığımız tek doktor oldu kendisi. Kendisiyle yolumuz kesiştiği için memnunuz.
i.....
Dejenere olmuş omuz kasını iyileştirecek egzersizlerle, dayanılmaz ağrılarımı yok etti Dr. Asuman Doğan. Bilgisine, hastaya insanca yaklaşımına ne kadar teşekkür etsem az.. İyi ki var !
ra...c
Yüce Önder Atatürk “Beni Türk Doktorlarına Emanet Ediniz” demiş. Ben de beni Asuman Doğan gibi Atatürk’ün doktorlarına emanet edin diyorum. Tam iki yıldır piyasadaki Fizik Tedavi Merkezlerinin yaptırdıkları onca tetikte ve sözüm ona yaptıkları zahmetli fizik tedaviye rağmen geçmeyen ve bana kabus yaşatan sırt ağrılarımı dikkatli bir muayene sonucu anında bulup doğru egzersiz vererek 3 gün içerisinde beni bu ağrılarımdan kurtaran bu gerçek hanımefendi, çalışkan, güler yüzlü ve bilgili doktora şükranlarımı sunarım. Rahmi Akgöç (Nisan 2015)
he...i
SÜPER BİR İNSAN MÜKEMMEL BİR DOKTOR.İNSAN HERŞEY OLABİLİR.ASUMAN HANIM GİBİ DOÇENTTE.HATTA YAKIN ZAMANDA PROF.TA.AMA KOLAY KOLAY HİÇ KİMSE ONUN KADAR İNSAN VE DÜNYA TATLISI OLAMAZ.
he...i
ÖNCE İNSAN SONRA DOKTOR.KEFEN CEBİNİ DOLDURAMAYANLARA VE TORPİLLE AMELİYAT SIRASINI BOZANLARA ARZEDİLİR.İŞTE ULU ÖNDER ATATÜRKÜN BAHSSETTİĞİ DOKTOR BU OLMALI.BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ.
Asuman Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asuman Doğan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Asuman Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Asuman Doğan adresi nerede?Asuman Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asuman Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asuman Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Asuman Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asuman Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Asuman Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asuman Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asuman Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Asuman Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Asuman Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.